Ravintolat Vanhassakaupungissa
Ravintolat

Sooloiluja-opas: ravintolat Vanhassakaupungissa

Vanhakaupunki on turistinen ja kallis, ravintoloissa huonoa palvelua.. höpö höpö, sanon minä! Totta kai Tallinnan historiallisimmassa osassa viihtyvät myös turistit, ja siksi osa sen ravintoloista saattaa täyttää turistirysän tunnusmerkit. Mutta koko totuus se ei ole.

Vanhassakaupungissa on vaikka kuinka paljon mainioita ravintoloita, joissa hintataso, palvelu ja ruoka ovat oikeinkin kohdillaan. Siksi on aika listata ravintolat Vanhassakaupungissa. Toivottavasti tämä opas auttaa sinuakin ruokapaikan valinnassa.

Brunssi Tallinnassa Parrot Minibar
Mestarit työssään Parrot Minibaarissa. Klikkaa kuvaa ja lue lisää.

Olen listannut hyvän ravintolan kriteerit tähän koko Tallinnan ravintolaoppaaseeni. Samat ruokaan, tunnelmaan ja hintaan liittyvät kriteerit oli käytössä valitessani tälle Vanhankaupungin ravintolat -listalleni pääseviä paikkoja.

Ja kuten aina, olisin tosi tyytyväinen palautteesta! Jos oma suosikkiravintolasi puuttuu tältä Tallinnan Vanhankaupungin ravintolat -listalta, niin jätä kommentti ja perustelut. Päivitän opasta mielelläni.

Täältä kävelen aina tyytyväisenä ulos: Väike Rataskaevu. Tätäkin kuvaa voit klikata, jos haluat lukea lisää.

Oppaan käyttöä helpottaakseni olen jakanut sen osiin. Kukin toimii linkkinä asianomaiseen osioon.

 1. Rataskaevu-katu
 2. Nigulisten kirkon kulmat
 3. Pikk-katu
 4. Vene-katu
 5. Kasvissyöjälle ja vegaanille
 6. Keskiaikaista tai venäläistä showmeninkiä
 7. Italialaiset
 8. Etniset ja eksoottiset
 9. Irtonaisia mutta erinomaisia
 10. Muiden suosittelemia

Ja sitten aloitetaan! Ravintolat Vanhassakaupungissa:

Ravintolat Vanhassakaupungissa

1. Rataskaevu on ravintolakatujen aatelia

Pidän lyhyestä Rataskaevukadun pätkästä, sillä sen varrelle mahtuu monta kivaa ruokapaikkaa. Osan nykytilasta minulla ei koronakurimuksen keskellä ole tarkkaa tietoa, mutta listaan epävarmatkin tapaukset, ja kerron miten niiden on käynyt jahka ravintoloiden toiminta palailee ennalleen.

Rataskaevu 16 on takuuvarma klassikko

Normaaliaikoina Rataskaevu 16 on niin suosittu, että pöytävaraus on lähes pakollinen. Lue tästä kestosuosikistani lisää täältä. Kartalla se on tässä, kadulle nimensä antaneen kaivon vieressä. 

kompressor lettubaari
Letturavintola Kompressorissa syö edullisesti, eikä tasan varmasti jää nälkä!

Letturavintola Kompressor

Kompressor ei ole mikään ruokahifistelijän eikä gurmeematkailijan kohde, mutta sen sijaan rehtiä, täyttävää ja edullista murkinaa etsivälle oiva valinta! Tämän linkin takaa voit lukea enemmän letturavintolasta, joka on kartalla täällä

Von Krahlin ravintolaperhe

Von Krahl on kulttuurikuppila, joka isännöi kokonaista ravintolarypästä. Näistä Von Krahli Aed ja Vanaema juures on suljettu koronan vuoksi, mutta elän toivossa että ne avataan vielä. 

Saman ravintolaperheen Von Krahli Baar jatkaa korona-aikaankin – toivottavasti myös sen jälkeen. Katso tunnelmia täältä. Kartalla kaikki nämä löytyvät tästä

Osteria del Gallo Neron italaialaista tunnelmaa.
Von krahli baarin ovi
Von Krahli baarin tunnistaa isosta nimikyltistä.

Osteria del Gallo Nero ja sympaattinen pala Italiaa

Tästä viihtyisästä viinibaarista kirjoitin tässä Little Italy -jutussani, sillä se yhdessä viereisen italialaisen vaatekaupan kanssa on kuin tuulahdus Välimeren rannoilta. Ruokalista on lyhyt ja painottuu tapaksiin ja pikkuannoksiin, mutta otan kuitenkin mukaan listalle koska pidän paikan tunnelmasta. Sen ”isoveli” Trattoria del Gallo Nero on Lai-kadulla, ja siellä lista on laajempi. Kartalla Osteria on tässä.

Nigulisten kirkko
Pegasuksen ikkunapöydistä aukeaa hienot näköalat Nigulisten kirkkoon ja sen puistoon.
Pegasus ravintola Tallinnassa

2. Nigulisten kirkon kulmat

Nigulisten kirkko on hyvä maamerkki ravintolasuunnistajalle. Sen ympäristössä on muutama erinomainen ruokapaikka.

Väike Rataskaevu on yhtä hyvä kuin isompi sisaruksensa

Rataskaevu 16 on ollut niin suosittu, että sen omistajat avasivat Nigulisten kirkkoa vastapäätä toisen paikan samalla konseptilla. Lue siitä lisää täältä, ja katso tämän linkin takaa missä kohtaa se on kartalla. 

Pegasus tarjoilee herkkuja kolmessa kerroksessa

Pegasus on yksi luottopaikoistani. Silläkin on samoja omistajia kuin Rataskaevulla, joten laatua löytyy. Pidemmän jutun tästä viihtyisästä paikasta saat luettua tämän linkin takaa. Jos varaat pöytää, niin yritä saada ikkunan vierestä: jokaisesta kerroksesta aukeaa hienot näköalat. Tässä karttalinkki Pegasukseen. 

Parrot Minibar ja riikinkukkotapetti
Parrot Minibaarin sisustus hivelee silmää. Kuvaa klikkaamalla näet lisää kuvia.

Parrot Minibar: ravintola ja salakapakka

Nyt pitää myöntää, että en ole käynyt Parrotissa sen vaihdettua omistajaa. Entisten omistajien aikaan se kuului ehdottomiin suosikkipaikkoihini, joten toivon hartaasti että taso on säilynyt. Tämä juttukin on kirjoitettu menneiden omistajien kaudella. Sen tiedän, että ihastuttava sisustus on ennallaan.

Pari kehuttua, joita en ole vielä itse testannut

Haluan ottaa nämä pari Rüütlikadun paikkaa mukaan, koska useampikin Tallinnatärppien jäsen on niitä kehunut. Põrgussa  on kuulemma rehdin virolaisen ruuan lisäksi laajat olutvalikoimat, ja Tbilisissä mainiota georgialaista ruokaa. Kummatkin edelleen omalla Vielä testaamatta -listallani. Kaikki muutkin listani löydät tämän linkin takaa. 

Ravintolat Vanhassakaupungissa

3. Pikk on pitkä ravintolakatu

Ravintolat Vanhassakaupungissa -lista jatkuu nyt tutuilla kulmilla: Pikk-katu on Vanhankaupungin päästä päähän kulkeva, nimensä mukaisesti pitkä katu. En listaa kaikkia sen varrella olevia ravintoloita – ainoastaan hyväksi itse toteamani. Ja kuten olet ehkä aiemmista jutuistani oppinut, eri paikkojen kohdalla ”hyvä” tarkoittaa eri asioita: toisinaan superhyvää gurmeeruokaa, toisinaan hauskaa ja edullista pubimättöä. Kokonaisuus ratkaisee!

NoKu baari ja klubi Tallinnan vanhassa kaupungissa
Rentoa meininkiä Nokussa. Klikkaa kuvaa niin saat kuulla, miten tämän paikan löytää.

Rentoa pubiruokaa Pikkin varrella

Kaikki nämä paikat kuuluvat jälkimmäiseen ryhmään, eli rentoa ja kohtuullisesti hinnoiteltua baariruokaa tarjoavaan ryhmään:

 • Brewery saa minulta pisteitä hanassa olevasta Leffestä ja mutkattomasta ruuasta.
 • Clayhill gastropub on etenkin kesäisin suosittu keskeisen sijaintinsa ja lämmitetyn terassinsa vuoksi. Olen syönyt joitain kertoja, ja vaikka hinnoissa ehkä pientä turistilisää, nostan kokonaisuudelle kuitenkin peukkua. 
 • Nokusta voit lukea lisää täältä… ja kannattaakin, sillä tätä paikkaa et löydä ihan tuosta vaan. Tarvitset nimittäin sisään päästäksesi ovikoodin!
 • Hell Hunt on lähempänä Pikk-kadun merenpuoleista päätä, Rohelisen puiston laidalla. Sen kesäterassi on hurmaavan vihreä keidas. En ole käynyt Hell Huntissa itse kovin montaa kertaa, mutta otan listalle mukaan koska tiedän sen olevan monien suosikkipaikka. 
 • Steamfunk on uusimmasta päästä Pikk-kadun baareja. Ruokalista on kiinnostavaa street foodia, joka itselläni on valitettavasti vielä testaamatta. Lue Steamfunkista lisää tästä uutuuspaikkoja esittelevästä postauksesta. Kartalla se on täällä
Odessan mahtava talon snapsi. Klikkaa ja lue lisää.
Texas honky tonk & cantina tallinnassa
Texas Honky Tonkin rentoa meininkiä.

Rennon letkeä Texas Honky Tonk

Meno tässä Pikk-kadun texmex-paikassa voi etenkin viikonloppuisin yltyä vauhdikkaaksi, mutta tämän lajityypin ruuan ystävälle paikka on kelpo valinta rauhallisina arkipäivinä ja -iltoina. Lue Honky Tonkista pidempi juttu täältä. Löydät sen läheltä Rohelista puistoa. 

Iloinen yllättäjä Odessa

Tämä Mustanmeren helmi eli ukrainalaisravintola on niin piilossa kadun vilinästä, että se jää helposti huomaamatta. Ei kannattaisi, sillä paikka on erinomainen sekä ruuan, palvelun että tunnelman suhteen! Lue tämä pidempi juttu Odessasta ja katso miten kivan näköistä siellä on. Odessan omat sivut täällä

Perinteinen Maiasmokk

Tallinnan vanhin ja ehkä myös kuuluisin kahvila on myös ravintola, kun huomaat kävellä sen portaat toiseen kerrokseen. Kesällä ruokatarjoilu pelaa myös terassilla. Jos Maiasmokk ei ole tuttu, niin lue tämä juttu. Kartalla se on Suurkillan aukiolla eli tässä

Vegaanien matkassa
Rado on Venekadun uusimpia tulokkaita.

4. Venekadun ravintolasuora 

Venekadun Olde Hansan puoleisessa päässä on ravintoloita (ja kesäaikaan niiden terasseja) vieri vierekkäin. Ribe oli aikoinaan niistä suosikkini, mutta sen lopettamisen jälkeen yksikään ei ole noussut omaksi erityissuosikiksi. Niinpä en ole kirjottanut niistä ainakaan vielä myöskään postauksia, joten listaan tähän ne, joista olen kuullut kehuja mm. Tallinnatärpit-Facebook-ryhmässä. Nimet ovat linkinä ravintolan omille sivuille.

Ravintolat Vanhassakaupungissa ja Dominic
Dominicin taaemman huoneen tunnelmaa.
 • Ribe lopetti, mutta sen pääkokki ja ravintolapäällikkö starttasi samassa tilassa ravintolan nimeltä Rado. 
 • Välimerellinen Oia 
 • La Bottega trattoria on laadukas italialaisravintola, jota en valitettavasti ole itse testannut vieläkään. Samojen omistajien hurmaavan rantaravintola Ruhen sen sijaan löysin viime kesänä – lue siitä lisää täältä. 
 • Spot tarjoilee fine diningia kohtuulliseen hintaan.  
 • Myös Dominic veinirestoran tarjoilee fiinimpää syömistä, ja saa ymmärtääkseni erityismaininnan hyvästä viinituntemuksesta. 
 • Elevant on kivan värikäs intialaisravintola, josta olen kirjoittanut tämän jutun. Löydät sen täältä.
 • Venekadun varrelta löytyy vielä Telegraaf-hotellin yhteydessä oleva huippuravintola Tchaikovsky, Theatrum-teatterin yhteydessä oleva Kloostri Ait sekä Katariina käikin porttikäytävässä piilotteleva Munga Kelder. 

Vegan V on nätti sekä ulkoa että sisältä. Ja ruoka on niin hyvää!

5. Kasvissyöjälle ja vegaanille

Tallinna on kelpo matkakohde vegaanille – siksipä olen kirjoittanut Vegaani Tallinna -oppaankin. Myös Vanhassakaupungissa on muutama oikeinkin käymisen arvoinen vegaaniravintola.

Pikkuriikkinen Vegan V

Tämä ravintola on lähes aina niin täynnä, että pöydän saaminen ilman varausta on hyvästä tuurista kiinni. Yrittää kuitenkin kannattaa, sillä Vegan V:n ruoka ja tunnelma ovat kokemisen arvoisia. Lue siitä lisää täältä, ja tee pöytävaraus mikäli haluat varmistaa itsellesi pöydän. Yhteystiedot heidän sivullaan. 

Vegan Inspiratsioonin ruuat maistuvat myös sekasyöjälle.
Toormoorin tuorekakku
Toormoor oli kahvila ja ravintola, mutta koronarajoitusten takia se muuttui yksityiseksi klubitilaksi. Toivottaavasti aukeaa uudestaan!

Sympaattinen ja boheemi Vegan inpiratsioon

Tyttäreni Inka kirjoitti tämän kivan vieraskynäpostauksen Tallinnan reissusta vegaanin matkassa, ja mainitsi siinä Vegan inspiratsioonin. Olen käynyt siellä ennen muuta aamiaisella, mutta paikka on kyllä auki aamusta iltaan. Inspiratsioon on hiukan sivussa vilkkaimmilta kävelyreiteiltä täällä

Värikäs ja viihtyisä Toormoor

Upeassa punatiilisessä ja värikkäässä tilassa Sulevimäellä oleva Toormoor oli sympaattinen kahvila, jonka halusin mukaan listalle koska tarjolla oli myös ruoka-annoksia. Lue Toormoorista enemmän tämän linkin takaa, ja katso sen ruokalista täältä. Nyt kuulin kuitenkin, että koronatalven aikana Toormoor on ollut varattavissa ainoastaan yksityistilaisuuksiin. Toivottavasti se aukeaa taas kaikille jahka elämä palautuu vanhoille uomilleen.

Kannattaa muistaa myös Vanhankaupungin intialaiset ravintolat, sillä niissä kaikissa on hyvät vegaaniruokien valikoimat.

III Draakon
III Draakon on turistipaikka, joka on poikkeuksellisen hyvin toteutettu. Sen ruoka on erinomaista!

6. Keskiaikaista ja venäläistä showmeininkiä

Vanhassakaupungissa on muutama selkeästi turisteja varten tehty teemaravintola: pari keskiaikaista ja yksi venäläinen. Niissä kaikissa kuitenkin turistisesta meiningistä huolimatta niin kiva tunnelma ja hyvää ruokaa, että otan ilomielin mukaan tälle listalleni.

Olde Hansa on klassikko

Sen pitkien pöytien ääressä on moni Tallinnankävijä ehtinyt ruokailemaan. Kokonaisuus on niin huolella toteutettu, että suosittelen mielelläni Olde Hansaa vaikka muuten en turistien ympärille tehdyistä paikoista innostukaan. 

Ravintolat Vanhassakaupungissa
Olde Hansa on klassikko.

Iloinen III Draakon

Tämä on toinen keskiaikainen teemaravintola, jota suosittelen lämpimästi – lue vaikka tämä postaus jossa vilpittömästi hehkutan sen tunnelmaa. Sieltä löydät myös yhteystiedot tähän Raatihuoneen alakerrassa olevaan paikkaan.

Pala Venäjää Raatihuoneentorin laidalla: Troika

Venäläistä ruokaa ja tunnelmaa Raatihuoneen lähistöllä tarjoilee Troika. Minua ei häirinnyt showmeininki ollenkaan – ehkä ennen kaikkea siksi, että sen ohessa tarjoiltu ruoka oli niin maittavaa. Ruokalistaa voit kurkata täällä.   

Ravintolat Vanhassakaupungissa
Controvento on Katariina Käikin varrella. Lue tästä suloisesta kujasta lisää klikkaamalla kuvaa.

7. Vanhankaupungin italialaiset

Italialialaiselle ruualle on aina paikkansa, olitpa sitten Torinossa tai Tallinnassa. Kaupungin parhaat pizzapaikat olen listannut tänne, ja nyt on aika kertoa käymisen arvoiset italialaiset ravintolat Vanhassakaupungissa.

Osteria ja Trattoria del Gallo Nero

Osteria on Rataskaevu- ja Trattoria Lai-kadulla. Ostariassa suppeampi, enemmän tapaksiin ja pieniin annoksiin keskittyvä lista, trattoriassa koko hela italialainen hoito! Kartalla pienempi on täällä ja suurempi täällä.

Little Italy eli Osteria del Gallo Nero Tallinnassa
Viehättävän Osteria del Gallo Neron ikkunat avataan kesällä.

La Bottega trattoria Venekadulla

Tätä en ole vielä itse testannut, mutta jos sinä olet niin kerro kokemuksia! Ainakin lista heidän sivuillaan näyttää herkulliselta, vaikkei aivan halvimmasta päästä olekaan. Tässä karttalinkki.  

Controvento Katariina Käik -kujalla

Tämän mainitsee suosikikseen niin moni Tallinnan ystävä, että otan sen mukaan listalle vaikka itse en olekaan paikkaa kunnolla testannut. Kartalla tämä italialaisravintola on täällä ja sen suomenkieliset nettisivut täällä

Elevant Tallinnan vanhassa kaupungissa
Aurinkoisen keltainen Elevant. Klikkaa kuvaa niin näet lisää tunnelmia.

8. Eksoottista ja etnistä

Ainakin minun tekee toisinaan mieli vähän mausteisempaa ruokaa, ja silloin alan katsella jotain näistä etnisistä ravintoloista:

Venekadun keltainen Elevant

Elevantin sisustusta tosiaankin hallitsee keltainen, kuten voit tämän jutun kuvista nähdä. Sieltä löydät myös yhteystiedot ja muut infot. Paikka on kohtuullisesti hinnoiteltu ja mukavan rento.

Mainio Chakra

Pidän Chakran sisustuksesta, ja sen sisäpiha on todellinen keidas kesäaikaan. Erityismaininta paikan mainioista vegaanisista annoksista. Chakran löydät kartalla täältä, ja sen nettisivut tämän linkin takaa.  

Guru intialainen ravintola
Ikkunoiden takaa näkyvä kattolamppujen meri houkutteli minut ensimmäistä kertaa sisään Guruun. Klikkaamalla kuvaa näet miltä sen sisällä näyttää.

Gurun sisustus ihastutti

Intialaisravintola Guru Aia-kadulla taitaa olla juuri Vanhankaupungin muurien ulkopuolella, mutta otan sen silti mukaan listalle. Minut hurmasi nimittäin ensin paikan hieno sisustus, ja pöytään istuttuani myös palvelu ja ruuat. Lue visiitistäni lisää täältä – saman linkin takaa löydät myös yhteystiedot. 

Baojaam ja kiinalainen juttu

Alunperin kiinalaisia Baoja kokkaileva Baojaam nousi Balti Jaaman torilla lähes legendaariseen maineeseen, ja avasi myöhemmin toisen toimipisteen Vanhankaupungin Müürivahe-kadulle. Kurkkaa ruokalistat ja muut infot heidän sivuiltaan. Kartalla Baojaam on tässä.

Nok Nok tarjoilee thaimaalaisia makuja

Itse en ole käynyt täällä kuin kerran, mutta otan sen listalle kun muita Thai-paikkoja Vanhassakaupungissa ei ole. Omat kokemukset rajoittuvat pikaiseen lounaaseen, mutta Tallinnatärpeissä tätä on kehuttu useampaankin otteeseen. Heidän Fb-sivunsta tämän linkin takana.

viihtyisä baari saunakadulla tallinnassa
Saunakadulla olevan Frankin sisustus on upea! Klikkaa ja lue lisää.

9. Irtonaisia Vanhankaupungin eri kulmilla

Seuraava ravintolaviisikko on ripoteltu eri puolille kaupunkia, enkä keksinyt niille muutenkaan yhteistä nimittäjää. Kutsuttakoon niitä siis irtsareiksi.

Erinomainen Gloria Veinikelder

Aloitan Glorialla, sillä se ansaitsee mielestäni paikan myös koko kaupungin parhaiden ravintoloiden joukossa. Lue tämä pidempi juttu tästä kellariravintolasta ja katso miten viihtyisät tilat sillä on. Kartalla löydät sen täältä

Hurmaava Frank

Tämä on huippuhyvä baari, mutta myös sen keittiö ansaitsee tulla mainituksi. Pisteitä myös kivan näköisestä sisustuksesta – kannattaa lukea tämä juttuni Frankista, sillä siellä lisää tunnelmia. Frank on Saunakadulla

Kesän 2020 suosikkipaikka Mix

My City hotellin ravintola Mixin menut nousivat viime kesänä Tallinnatärppi-ryhmän jäsenten keskuudessa pienen legendan maineeseen. Paikka joutui kuitenkin sulkemaan koronatalven ajaksi, mutta kertoo starttaavansa taas toukokuun alussa. Täällä karttalinkki ja nettisivut

Uusi Must Puudel on Kuninga-kadulla aivan Vanhankaupungin sydämessä.

Must Puudel muutti jo toistamiseen

Must Puudel oli ensin tämä boheemi sivukadun kuppila, ja sen jälkeen upeissa Art Priorin tiloissa Sulevimäellä. Nyt se on löytänyt uuden kodin Olde Hansan nurkan takaa Kuninga-kadulta. Puudelin sivut täällä

Rennon boheemi Nãganaga

Pian tämän jutun kirjoittamisen jälkeen kuulin, että Nãganaga sulkee ovensa. Monet sen ystävät ja jutusta innostuneet Tallinnan kävijät ottivat uutisen vastaan raskain mielin, mutta onneksi pian kantautui iloinen tieto: paikka aukesi uudestaan! Tämä rento ja edullinen baari ja ravintola on vähän sivussa kaikesta, Uuskadun päässä. Heidän sivunsa tämän linkin takana.

Ravintolat Vanhassakaupungissa

10. Muiden suosittelemia

Listaan tähän loppuun vielä muutamia paikkoja, joita Tallinnatärpit-ryhmän jäsenet tai Sooloiluja-sivuston lukijat ovat suositelleet. Koska en itse pysty kertomaan niistä juuri mitään, niin kunkin nimi toimii linkkinä paikan nettisivuille.

 • Kaerajaan Raatihuoneentorin laidalla 
 • Wana Viipuri Virukadulla 
 • Goodwin the Steak house Virukadulla 
 • Sõe Pikk-kadun merenpuoleisessa päässä.
 • Ristorante Castello Söen naapurissa.
 • The Nautilus Pikk-kadulla osaa kuulemma ainakin simpukat ja Peipsin kalat.
 • La Prima Pizza on kuulemma hieman fiinimpi mutta silti rento pizzeria, plussaa sisällä kasvavasta sitruunapuusta, ”viinibuffasta” ja livemusiikista tiettyinä iltoina.
Tallinnan paras ravintola
Klikkaa kuvaa, niin pääset Tallinnan parhaat ravintolat -listalle, jossa on muidenkin alueiden herkullisimmat ruokapaikat.
Booking.com

8 Comments

  • Henna

   Niin siinä taisi käydä – minäkään en koskaan ehtinyt sinne. Se avasi niin keskellä korona-aikaa, että sai mahdollisimman kuoppaisen startin.

 • kaar

  Tuli käytyä Tallinnassa pari viikkoa sitten. Nautilus – ruoka tosi hyvää, syötiin ostereita ja lohta alkuruoaksi ja tonnikalaa ja simpukoita pääruoaksi. Leipä mitä tarjottiin oli täysin ala-arvoista oli kuin syönyt sahanpuruja. Toivat parempaa kun pyysin mutta se oli vain hiukan parempaa. Ikävää koska Tallinnasta saa tosi maukasta leipää. .

  • Henna

   Onpa tosiaan harvinaista että on ihan huonoa leipää. Mutta mukava kuulla että ruoka muuten hyvää. Nautilus on minulla vielä testaamatta.

 • Raija

  Seuraavalla kerralla on vakaa aikomus kokeilla Oia ravintolaa koska kreikkalainen ruoka on suosimiimme. On sen verran uusi tuttavuus ettei ole ehditty testaamaan. Listalla nöyttää olevan myös kreikkalaisia viinejä.

  • Henna

   Sama täällä: Oia on edelleen testaamatta. Olisi kyllä kiva päästä herkuttelemaan kreikkalaisilla ruuilla ja viinellä.

 • Raija

  Ravintola Balthasar kohdalla lukee että on tilapäisesti suljettu. Toivottavasti niin , kerran on siinä käyty ja tykättiin. Toivon että avautuu jossain vaiheessa. Myöskin kreikkalainen ravintola Oia halutaan testata kun Tallinnaan taas pääsee

  • Henna Mikkilä

   Saapa tosiaan nähdä miten Balthasarin käy. Se oli aika aika kovalla kädellä hinnoiteltu, joten se voi olla yksi syy siihen ettei pärjännyt kun turistit lähtivät.

Kommentoi mielellään!