Ravintolat Vanhassakaupungissa
Ravintolat

Sooloiluja-opas: ravintolat Vanhassakaupungissa

Vanhakaupunki on turistinen ja kallis, ravintoloissa huonoa palvelua.. höpö höpö, sanon minä! Totta kai Tallinnan historiallisimmassa osassa viihtyvät myös turistit, ja siksi osa sen ravintoloista saattaa täyttää turistirysän tunnusmerkit. Mutta koko totuus se ei ole.

Vanhassakaupungissa on vaikka kuinka paljon mainioita ravintoloita, joissa hintataso, palvelu ja ruoka ovat oikeinkin kohdillaan. Siksi on aika listata ravintolat Vanhassakaupungissa. Toivottavasti tämä opas auttaa sinuakin ruokapaikan valinnassa.

Brunssi Tallinnassa Parrot Minibar
Mestarit työssään Parrot Minibaarissa. Klikkaa kuvaa ja lue lisää.

Olen listannut hyvän ravintolan kriteerit tähän koko Tallinnan ravintolaoppaaseeni. Samat ruokaan, tunnelmaan ja hintaan liittyvät kriteerit oli käytössä valitessani tälle Vanhankaupungin ravintolat -listalleni pääseviä paikkoja.

Ja kuten aina, olisin tosi tyytyväinen palautteesta! Jos oma suosikkiravintolasi puuttuu tältä Tallinnan Vanhankaupungin ravintolat -listalta, niin jätä kommentti ja perustelut. Päivitän opasta mielelläni.

Täältä kävelen aina tyytyväisenä ulos: Väike Rataskaevu. Tätäkin kuvaa voit klikata, jos haluat lukea lisää.

Oppaan käyttöä helpottaakseni olen jakanut sen osiin. Kukin toimii linkkinä asianomaiseen osioon.

 1. Rataskaevu-katu
 2. Nigulisten kirkon kulmat
 3. Pikk-katu
 4. Vene-katu
 5. Kasvissyöjälle ja vegaanille
 6. Keskiaikaista tai venäläistä showmeninkiä
 7. Italialaiset
 8. Etniset ja eksoottiset
 9. Irtonaisia mutta erinomaisia
 10. Muiden suosittelemia

Ja sitten aloitetaan! Ravintolat Vanhassakaupungissa:

Ravintolat Vanhassakaupungissa

1. Rataskaevu on ravintolakatujen aatelia

Pidän lyhyestä Rataskaevukadun pätkästä, sillä sen varrelle mahtuu monta kivaa ruokapaikkaa. Osan nykytilasta minulla ei koronakurimuksen keskellä ole tarkkaa tietoa, mutta listaan epävarmatkin tapaukset, ja kerron miten niiden on käynyt jahka ravintoloiden toiminta palailee ennalleen.

Rataskaevu 16 on takuuvarma klassikko

Normaaliaikoina Rataskaevu 16 on niin suosittu, että pöytävaraus on lähes pakollinen. Lue tästä kestosuosikistani lisää täältä. Kartalla se on tässä, kadulle nimensä antaneen kaivon vieressä. 

– – – – – – –

Oletko lähdössä Tallinnaan? Eckerö Line antaa lukijoilleni alennusta laivamatkoista tuotekoodilla TARPIT. Lue tarkemmat ohjeet täältä!

kompressor lettubaari
Letturavintola Kompressorissa syö edullisesti, eikä tasan varmasti jää nälkä!

Letturavintola Kompressor

Kompressor ei ole ruokahifistelijän eikä gurmeematkailijan kohde, mutta rehtiä, täyttävää ja edullista murkinaa etsivälle se on oiva valinta! Tämän linkin takaa voit lukea enemmän letturavintolasta, joka on kartalla täällä

Von Krahlin ravintolaperhe

Von Krahl on kulttuurikuppila, joka isännöi kokonaista ravintolarypästä. Näistä Von Krahli Aed ja Vanaema juures on suljettu koronan vuoksi, mutta elän toivossa että ne avataan vielä. EDIT: näillä näkymin eivät ole aukeamassa, vaan Von Krahli Aedin tiloihin on tullut uusi ravintola Peet Ruut. Itselläni testaamatta vielä, joten kerro kokemuksia jos käyt! Peet Ruutin Fb-sivut täällä. 

Saman ravintolaperheen Von Krahli Baar jatkaa korona-aikaankin – toivottavasti myös sen jälkeen. Katso tunnelmia täältä. Kartalla kaikki nämä löytyvät tästä

Osteria del Gallo Neron italaialaista tunnelmaa.
Von krahli baarin ovi
Von Krahli baarin tunnistaa isosta nimikyltistä.

Osteria del Gallo Nero ja sympaattinen pala Italiaa

Tästä viihtyisästä viinibaarista kirjoitin tässä Little Italy -jutussani, sillä se yhdessä viereisen italialaisen vaatekaupan kanssa on kuin tuulahdus Välimeren rannoilta. Ruokalista on lyhyt ja painottuu tapaksiin ja pikkuannoksiin, mutta otan kuitenkin mukaan listalle koska pidän paikan tunnelmasta. Kartalla Osteria on tässä.

Nigulisten kirkko
Pegasuksen ikkunapöydistä aukeaa hienot näköalat Nigulisten kirkkoon ja sen puistoon.
Pegasus ravintola Tallinnassa

2. Nigulisten kirkon kulmat

Nigulisten kirkko on hyvä maamerkki ravintolasuunnistajalle. Sen ympäristössä on muutama erinomainen ruokapaikka.

Väike Rataskaevu on yhtä hyvä kuin isompi sisaruksensa

Rataskaevu 16 on ollut niin suosittu, että sen omistajat avasivat Nigulisten kirkkoa vastapäätä toisen paikan samalla konseptilla. Lue siitä lisää täältä, ja katso tämän linkin takaa missä kohtaa se on kartalla. 

Pegasus tarjoilee herkkuja kolmessa kerroksessa

Pegasus on yksi luottopaikoistani. Silläkin on samoja omistajia kuin Rataskaevulla, joten laatua löytyy. Pidemmän jutun tästä viihtyisästä paikasta saat luettua tämän linkin takaa. Jos varaat pöytää, niin yritä saada ikkunan vierestä: jokaisesta kerroksesta aukeaa hienot näköalat. Tässä karttalinkki Pegasukseen. 

Parrot Minibar ja riikinkukkotapetti
Parrot Minibaarin sisustus hivelee silmää. Kuvaa klikkaamalla näet lisää kuvia.

Parrot Minibar: ravintola ja salakapakka

Nyt pitää myöntää, että en ole käynyt Parrotissa sen vaihdettua omistajaa. Entisten omistajien aikaan se kuului ehdottomiin suosikkipaikkoihini, joten toivon hartaasti että taso on säilynyt. Tämä juttukin on kirjoitettu menneiden omistajien kaudella. Sen tiedän, että ihastuttava sisustus on ennallaan.

Pari kehuttua, joita en ole vielä itse testannut

Haluan ottaa nämä pari Rüütlikadun paikkaa mukaan, koska useampikin Tallinnatärppien jäsen on niitä kehunut. Põrgussa  on kuulemma rehdin virolaisen ruuan lisäksi laajat olutvalikoimat, ja Tbilisissä mainiota georgialaista ruokaa. Kummatkin edelleen omalla Vielä testaamatta -listallani. Kaikki muutkin listani löydät tämän linkin takaa. 

Ravintolat Vanhassakaupungissa

3. Pikk on pitkä ravintolakatu

Ravintolat Vanhassakaupungissa -lista jatkuu nyt tutuilla kulmilla: Pikk-katu on Vanhankaupungin päästä päähän kulkeva, nimensä mukaisesti pitkä katu. En listaa kaikkia sen varrella olevia ravintoloita – ainoastaan hyväksi itse toteamani. Ja kuten olet ehkä aiemmista jutuistani oppinut, eri paikkojen kohdalla ”hyvä” tarkoittaa eri asioita: toisinaan superhyvää gurmeeruokaa, toisinaan hauskaa ja edullista pubimättöä. Kokonaisuus ratkaisee!

NoKu baari ja klubi Tallinnan vanhassa kaupungissa
Rentoa meininkiä Nokussa. Klikkaa kuvaa niin saat kuulla, miten tämän paikan löytää.

Rentoa pubiruokaa Pikkin varrella

Kaikki nämä paikat kuuluvat jälkimmäiseen ryhmään, eli rentoa ja kohtuullisesti hinnoiteltua baariruokaa tarjoavaan ryhmään:

 • Nokusta voit lukea lisää täältä… ja kannattaakin, sillä tätä paikkaa et löydä ihan tuosta vaan. Tarvitset nimittäin sisään päästäksesi ovikoodin! EDIT: Nokun keittiö oli suljettuna korona-aikaan. Toivottavasti aukeaa vielä. 
 • Hell Hunt on lähempänä Pikk-kadun merenpuoleista päätä, Rohelisen puiston laidalla. Sen kesäterassi on hurmaavan vihreä keidas. Listalla on mutkatonta ja maukasta pubiruokaa kohtuullisin hinnoin, ja plussaa laajasta olutvalikoimasta. 
Odessan mahtava talon snapsi. Klikkaa ja lue lisää.
Texas honky tonk & cantina tallinnassa
Texas Honky Tonkin rentoa meininkiä.

Rennon letkeä Texas Honky Tonk

Meno tässä Pikk-kadun texmex-paikassa voi etenkin viikonloppuisin yltyä vauhdikkaaksi, mutta tämän lajityypin ruuan ystävälle paikka on kelpo valinta rauhallisina arkipäivinä ja -iltoina. Lue Honky Tonkista pidempi juttu täältä. Löydät sen läheltä Rohelista puistoa. EDIT: paikka on nyt viereisessä talossa ja nimi on Texas Cantina – muuten sama rento meno jatkuu.

Iloinen yllättäjä Odessa

Tämä Mustanmeren helmi eli ukrainalaisravintola on niin piilossa kadun vilinästä, että se jää helposti huomaamatta. Ei kannattaisi, sillä paikka on erinomainen sekä ruuan, palvelun että tunnelman suhteen! Lue tämä pidempi juttu Odessasta ja katso miten kivan näköistä siellä on. Odessan omat sivut täällä

Perinteinen Maiasmokk

Tallinnan vanhin ja ehkä myös kuuluisin kahvila on myös ravintola, kun huomaat kävellä sen portaat toiseen kerrokseen. Kesällä ruokatarjoilu pelaa myös terassilla. Jos Maiasmokk ei ole tuttu, niin lue tämä juttu. Kartalla se on Suurkillan aukiolla eli tässä

Vegaanien matkassa
Rado on Venekadun uusimpia tulokkaita.

4. Venekadun ravintolasuora 

Venekadun Olde Hansan puoleisessa päässä on ravintoloita (ja kesäaikaan niiden terasseja) vieri vierekkäin. Ribe oli aikoinaan niistä suosikkini, mutta sen lopettamisen jälkeen yksikään ei ole noussut omaksi erityissuosikiksi. Niinpä en ole kirjottanut niistä ainakaan vielä myöskään postauksia, joten listaan tähän ne, joista olen kuullut kehuja mm. Tallinnatärpit-Facebook-ryhmässä. Nimet ovat linkinä ravintolan omille sivuille.

Ravintolat Vanhassakaupungissa ja Dominic
Dominicin taaemman huoneen tunnelmaa.
 • Ribe lopetti, mutta sen pääkokki ja ravintolapäällikkö starttasi samassa tilassa ravintolan nimeltä Rado. 
 • La Bottega trattoria on laadukas italialaisravintola, jota en valitettavasti ole itse testannut vieläkään. Samojen omistajien hurmaavan rantaravintola Ruhen sen sijaan löysin viime kesänä – lue siitä lisää täältä. 
 • Spot tarjoilee fine diningia kohtuulliseen hintaan.  
 • Myös Dominic veinirestoran tarjoilee fiinimpää syömistä, ja saa ymmärtääkseni erityismaininnan hyvästä viinituntemuksesta. 
 • Elevant on kivan värikäs intialaisravintola, josta olen kirjoittanut tämän jutun. Löydät sen täältä.
 • Venekadun varrelta löytyy vielä Telegraaf-hotellin yhteydessä oleva huippuravintola Tchaikovsky, Theatrum-teatterin yhteydessä oleva Kloostri Ait sekä Katariina käikin porttikäytävässä piilotteleva Munga Kelder. 
Vegan V on nätti sekä ulkoa että sisältä. Ja ruoka on niin hyvää!

5. Kasvissyöjälle ja vegaanille

Tallinna on kelpo matkakohde vegaanille – siksipä olen kirjoittanut Vegaani Tallinna -oppaankin. Myös Vanhassakaupungissa on käymisen arvoinen vegaaniravintola.

Pikkuriikkinen Vegan V

Tämä ravintola on lähes aina niin täynnä, että pöydän saaminen ilman varausta on hyvästä tuurista kiinni. Yrittää kuitenkin kannattaa, sillä Vegan V:n ruoka ja tunnelma ovat kokemisen arvoisia. Lue siitä lisää täältä, ja tee pöytävaraus mikäli haluat varmistaa itsellesi pöydän. Yhteystiedot heidän sivullaan. 

Nämä huikean hienot lamput löytyvät intialaisravintolasta nimeltä Guru.

Kannattaa muistaa myös Vanhankaupungin intialaiset ravintolat, sillä niissä kaikissa on hyvät vegaaniruokien valikoimat

III Draakon
III Draakon on turistipaikka, joka on poikkeuksellisen hyvin toteutettu. Sen ruoka on erinomaista!

6. Keskiaikaista ja venäläistä showmeininkiä

Vanhassakaupungissa on muutama selkeästi turisteja varten tehty teemaravintola: pari keskiaikaista ja yksi venäläinen. Niissä kaikissa kuitenkin turistisesta meiningistä huolimatta niin kiva tunnelma ja hyvää ruokaa, että otan ilomielin mukaan tälle listalleni.

Olde Hansa on klassikko

Sen pitkien pöytien ääressä on moni Tallinnankävijä ehtinyt ruokailemaan. Kokonaisuus on niin huolella toteutettu, että suosittelen mielelläni Olde Hansaa vaikka muuten en turistien ympärille tehdyistä paikoista innostukaan. Lue myös tämä: Olde Hansa – turistihumpuukia vai todellinen helmi?

Ravintolat Vanhassakaupungissa
Olde Hansa on klassikko.

Iloinen III Draakon

Tämä on toinen keskiaikainen teemaravintola, jota suosittelen lämpimästi – lue vaikka tämä postaus jossa vilpittömästi hehkutan sen tunnelmaa. Sieltä löydät myös yhteystiedot tähän Raatihuoneen alakerrassa olevaan paikkaan.

Pala Venäjää Raatihuoneentorin laidalla: Troika

Venäläistä ruokaa ja tunnelmaa Raatihuoneen lähistöllä tarjoilee Troika. Minua ei häirinnyt showmeininki ollenkaan – ehkä ennen kaikkea siksi, että sen ohessa tarjoiltu ruoka oli niin maittavaa. Ruokalistaa voit kurkata täällä.   

Ravintolat Vanhassakaupungissa
Controvento on Katariina Käikin varrella. Lue tästä suloisesta kujasta lisää klikkaamalla kuvaa.

7. Vanhankaupungin italialaiset

Italialialaiselle ruualle on aina paikkansa, olitpa sitten Torinossa tai Tallinnassa. Kaupungin parhaat pizzapaikat olen listannut tänne, ja nyt on aika kertoa käymisen arvoiset italialaiset ravintolat Vanhassakaupungissa.

Osteria del Gallo Nero

Osteria on Rataskaevu-kadulla. Lue siitä enemmän yläpuolella olevasta kohdasta Rataskaevukadun ravintolat. 

Little Italy eli Osteria del Gallo Nero Tallinnassa
Viehättävän Osteria del Gallo Neron ikkunat avataan kesällä.

La Bottega trattoria Venekadulla

Tätä en ole vielä itse testannut, mutta jos sinä olet niin kerro kokemuksia! Ainakin lista heidän sivuillaan näyttää herkulliselta, vaikkei aivan halvimmasta päästä olekaan. Tässä karttalinkki.  

Controvento Katariina Käik -kujalla

Tämän mainitsee suosikikseen niin moni Tallinnan ystävä, että otan sen mukaan listalle vaikka itse en olekaan paikkaa kunnolla testannut. Kartalla tämä italialaisravintola on täällä ja sen suomenkieliset nettisivut täällä

Elevant Tallinnan vanhassa kaupungissa
Aurinkoisen keltainen Elevant. Klikkaa kuvaa niin näet lisää tunnelmia.

8. Eksoottista ja etnistä

Ainakin minun tekee toisinaan mieli vähän mausteisempaa ruokaa, ja silloin alan katsella jotain näistä etnisistä ravintoloista:

Venekadun keltainen Elevant

Elevantin sisustusta tosiaankin hallitsee keltainen, kuten voit tämän jutun kuvista nähdä. Sieltä löydät myös yhteystiedot ja muut infot. Paikka on kohtuullisesti hinnoiteltu ja mukavan rento.

Mainio Chakra

Pidän Chakran sisustuksesta, ja sen sisäpiha on todellinen keidas kesäaikaan. Erityismaininta paikan mainioista vegaanisista annoksista. Chakran löydät kartalla täältä, ja sen nettisivut tämän linkin takaa.  

Guru intialainen ravintola
Ikkunoiden takaa näkyvä kattolamppujen meri houkutteli minut ensimmäistä kertaa sisään Guruun. Klikkaamalla kuvaa näet miltä sen sisällä näyttää.

Gurun sisustus ihastutti

Intialaisravintola Guru Aia-kadulla taitaa olla juuri Vanhankaupungin muurien ulkopuolella, mutta otan sen silti mukaan listalle. Minut hurmasi nimittäin ensin paikan hieno sisustus, ja pöytään istuttuani myös palvelu ja ruuat. Lue visiitistäni lisää täältä – saman linkin takaa löydät myös yhteystiedot. 

Nok Nok tarjoilee thaimaalaisia makuja

Itse en ole käynyt täällä kuin kerran, mutta otan sen listalle kun muita Thai-paikkoja Vanhassakaupungissa ei ole. Omat kokemukset rajoittuvat pikaiseen lounaaseen, mutta Tallinnatärpeissä tätä on kehuttu useampaankin otteeseen. Heidän Fb-sivunsta tämän linkin takana.

viihtyisä baari saunakadulla tallinnassa
Saunakadulla olevan Frankin sisustus on upea! Klikkaa ja lue lisää.

9. Irtonaisia Vanhankaupungin eri kulmilla

Seuraava ravintolaviisikko on ripoteltu eri puolille kaupunkia, enkä keksinyt niille muutenkaan yhteistä nimittäjää. Kutsuttakoon niitä siis irtsareiksi.

Erinomainen Gloria Veinikelder

Aloitan Glorialla, sillä se ansaitsee mielestäni paikan myös koko kaupungin parhaiden ravintoloiden joukossa. Lue tämä pidempi juttu tästä kellariravintolasta ja katso miten viihtyisät tilat sillä on. Kartalla löydät sen täältä

Hurmaava Frank

Tämä on huippuhyvä baari, mutta myös sen keittiö ansaitsee tulla mainituksi. Pisteitä myös kivan näköisestä sisustuksesta – kannattaa lukea tämä juttuni Frankista, sillä siellä lisää tunnelmia. Frank on Saunakadulla

Kesän 2020 suosikkipaikka Mix

My City hotellin ravintola Mixin menut nousivat viime kesänä Tallinnatärppi-ryhmän jäsenten keskuudessa pienen legendan maineeseen. Paikka joutui kuitenkin sulkemaan koronatalven ajaksi, mutta kertoo starttaavansa taas toukokuun alussa. Täällä karttalinkki ja nettisivut

Uusi Must Puudel on Kuninga-kadulla aivan Vanhankaupungin sydämessä.

Must Puudel muutti jo toistamiseen

Must Puudel oli ensin tämä boheemi sivukadun kuppila, ja sen jälkeen upeissa Art Priorin tiloissa Sulevimäellä. Nyt se on löytänyt uuden kodin Olde Hansan nurkan takaa Kuninga-kadulta. Puudelin sivut täällä. Lue myös tämä: Must Puudel on kaikkea muuta kuin musta: se on värikäs kortteliravintola!

Rennon boheemi Nãganaga

Pian tämän jutun kirjoittamisen jälkeen kuulin, että Nãganaga sulkee ovensa. Monet sen ystävät ja jutusta innostuneet Tallinnan kävijät ottivat uutisen vastaan raskain mielin, mutta onneksi pian kantautui iloinen tieto: paikka aukesi uudestaan! Tämä rento ja edullinen baari ja ravintola on vähän sivussa kaikesta, Uuskadun päässä. Heidän sivunsa tämän linkin takana.

Ravintolat Vanhassakaupungissa

10. Muiden suosittelemia

Listaan tähän loppuun vielä muutamia paikkoja, joita Tallinnatärpit-ryhmän jäsenet tai Sooloiluja-sivuston lukijat ovat suositelleet. Koska en itse pysty kertomaan niistä juuri mitään, niin kunkin nimi toimii linkkinä paikan nettisivuille.

 • Kaerajaan Raatihuoneentorin laidalla 
 • Goodwin the Steak house Virukadulla 
 • Ristorante Castello Pikk-kadun merenpuoleisessa päässä.
 • The Nautilus Pikk-kadulla osaa kuulemma ainakin simpukat ja Peipsin kalat.
 • La Prima Pizza on kuulemma hieman fiinimpi mutta silti rento pizzeria, plussaa sisällä kasvavasta sitruunapuusta, ”viinibuffasta” ja livemusiikista tiettyinä iltoina.
Tallinnan paras ravintola
Klikkaa kuvaa, niin pääset Tallinnan parhaat ravintolat -listalle, jossa on muidenkin alueiden herkullisimmat ruokapaikat.
Booking.com

14 Comments

 • Katri Lindström

  Dominic ja Bottega testattu ja erittäin hyviä kumpikin. Dominicissa syötiin perjantai iltana kolmen ruokalajin illallinen, ja ruoka, viinit ja palvelu oli erinomaista. Pöytävaraus voi olla paikallaan, ravintolassa oli porukkaa. Menimme muuten noin 15 minuuttia etuajassa, mutta meidät toivotettiin tervetulleeksi ja sanottiin että saadaan tilauksetkin nopeammin kun ei tulla yhtäaikaa kuin kaikki muut klo 19 :). Lauantaina käytiin lounaalla Bottegassa, ja ruoka oli erittäin hyvää ja palvelu myös.

  • Henna

   Kivoja vinkkejä, kiitos! Itselläni on tuo Bottega edelleenkin kokonaan testaamatta – nyt se pitää kyllä ottaa ohjelmaan. Pitäikin ehkä tehdä juttu Tallinnan italialaisista.

   • Kiira

    Oltaisiin haluttu testata tuo lettupaikka kesällä, mutta joko ei tajuttu miten homma toimii tai sitten palvelu vaan sattui olemaan olematonta. Odotettiin aika kauan että joku tulisi edes kysymään mitä syödään tai juodaan, mutta koska nälkä lapsen kanssa kova, oli lopulta pakko vaihtaa paikkaa.

    Suosittelen lämpimästi käymään Tbilisissä. Tosi hyvä ruoka, viinit ja palvelu.

    Kiitos muuten laajasta listasta. Useassa käyty, mutta monta vielä testaamatta!

    • Henna

     Kompressorin lettubaarin palvelu tosiaan on lähes legendaarisesti olematonta! Letut tilataan tiskiltä ja tuodaan pöytään – sekin muuten hämmentävää että tulevat aina oikeaan paikkaan vaikka eivät yhtään kysy missä istu, eivätkä anna mitään numeroa tai vastaavaa. Mutta palvelu on todellakin lähes aina töykeää ja hymytöntä… mutta kun sen ei anna häiritä niin paikka on mainio.

     Kiitos Tbilisin suosituksista! Se on minulla edelleen testaamatta, mutta asia pitää kyllä korjata syksyn tullen oikein pitkällä kaavalla.

  • Henna

   Niin siinä taisi käydä – minäkään en koskaan ehtinyt sinne. Se avasi niin keskellä korona-aikaa, että sai mahdollisimman kuoppaisen startin.

  • Topi

   Nigulisten takana sijainnut hurmaava kellariravintola Põrgu valitettavasti sulki ovensa lopullisesti lokakuun lopussa 2022.

   • Henna

    Niin on… ja tiedätkö mitä: minä en käynyt siellä koskaan! Koronan aikaan kävin yrittämässä aina silloin tällöin mutta jotenkin olin aina vääränä päivänä liikenteessä. Nyt se nähdään: ei saisi odottaa liian pitkään tai jää kokonaan näkemättä. Tämä harmittaa.

 • kaar

  Tuli käytyä Tallinnassa pari viikkoa sitten. Nautilus – ruoka tosi hyvää, syötiin ostereita ja lohta alkuruoaksi ja tonnikalaa ja simpukoita pääruoaksi. Leipä mitä tarjottiin oli täysin ala-arvoista oli kuin syönyt sahanpuruja. Toivat parempaa kun pyysin mutta se oli vain hiukan parempaa. Ikävää koska Tallinnasta saa tosi maukasta leipää. .

  • Henna

   Onpa tosiaan harvinaista että on ihan huonoa leipää. Mutta mukava kuulla että ruoka muuten hyvää. Nautilus on minulla vielä testaamatta.

 • Raija

  Seuraavalla kerralla on vakaa aikomus kokeilla Oia ravintolaa koska kreikkalainen ruoka on suosimiimme. On sen verran uusi tuttavuus ettei ole ehditty testaamaan. Listalla nöyttää olevan myös kreikkalaisia viinejä.

  • Henna

   Sama täällä: Oia on edelleen testaamatta. Olisi kyllä kiva päästä herkuttelemaan kreikkalaisilla ruuilla ja viinellä.

 • Raija

  Ravintola Balthasar kohdalla lukee että on tilapäisesti suljettu. Toivottavasti niin , kerran on siinä käyty ja tykättiin. Toivon että avautuu jossain vaiheessa. Myöskin kreikkalainen ravintola Oia halutaan testata kun Tallinnaan taas pääsee

  • Henna Mikkilä

   Saapa tosiaan nähdä miten Balthasarin käy. Se oli aika aika kovalla kädellä hinnoiteltu, joten se voi olla yksi syy siihen ettei pärjännyt kun turistit lähtivät.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.