Texas honky tonk & cantina tallinnassa
Ravintolat,  Tallinna

Texas Honky Tonk – caramba miten hyvää!

Pikk-katu huokuu keskiaikaista tunnelmaa. Katukivetys kiiltelee sateen jäljiltä, ja vanhanaikaiset katulamput hehkuvat lempeää valoaan. Niinpä kadun varressa olevan Texas Honky Tonk & Cantinan värikkäät neonvalot eivät juuri huonommin voisi tähän keskiaikaiseen katukuvaan sopia.

Tuollainen neonvalomeri saa minut normaalisti kääntymään kannoillani ja suuntaamaan johonkin aivan muualle. Olin kuitenkin kuullut Texas Honky Tonkista niin paljon positiivista, että päätin unohtaa ennakkoluuloni ja ympärikääntymisen sijaan kävelläkin sinne sisään.

Texas honky tonk & cantina tallinnassa

Texas Honky Tonk on tex-mex kitschiä ja leppoisaa tunnelmaa

Enpä ollut pitkään istunut pöydässä kun myönsin, että olipa hyvä että tuli käveltyä sisään. Tämä Pikk-kadun mini-Meksikohan on mitä mainioin paikka!

Ulospäin omaan makuuni aivan liian räikeät valot onnistuvatkin sisällä luomaan mainion tunnelman. Texas Honky Tonk on nimittäin niin villisti sisustettu, että värilliset neonvalot yllättäen sopivat kokonaisuuteen.

Lue myös: muita edullisia ruokapaikkoja Vanhassakaupungissa.

Texas honky tonk & cantina tallinnassa
Texas honky tonk & cantina tallinnassa
tex mex ravintola tallinnassa

Kokonaisuus on ehtaa tex-mexiä: amerikkalaista punaniskaa yhdistettynä meksikoilaiseen sombrero- ja calavera-pääkallo-estetiikkaan. On kaktusta, tequila-pulloa ja ponchoa… ja noin miljoonaa muuta pientä koristetta ja rekvisiittaa. Kokonaisuus on varsinainen hässäkkä, jonka onnistuu jollain merkillisellä tavalla olemaan myös erittäin viihtyisä!

Texas honky tonk & cantina tallinnassa
tex mex ravintola tallinnassa
Texas honky tonk & cantina tallinnassa

Texas Honky Tonk on myös ruokaa – vieläpä oikein hyvää!

Texas Honky Tonk & Cantinassa näyttää viihtyvän niin suuremmat seurueet lasillisella kuin lapsiperheet tex-mex-ruuan ympärillä. Itse olen syönyt siellä muutaman kerran, ja jokaisella kerralla keittiö on onnistunut yllättämään iloisesti. Tämä on paikka, johon menen kun kaipaan sekä rentoa menoa että helppoa ruokaa. Samanlaisia paikkoja ovat esimerkiksi St. Vitus, salakapakkamainen NoKu tai Pööbel.

Texas Honky Tonkin ruokalista on vaikuttavan mittainen, joten sen tavaamiseen on yleensä mennyt tovi jos toinenkin. Mikäli meksikolainen ruoka ei ole tuttua, niin lista onneksi selittää, mistä eri ruokalajit koostuvat.

Arkisin tarjolla on myös kuuden euron hintainen päivittäin vaihtuva lounasannos.

Osoite: Pikk 43 

Texas Honky Tonk & Cantinan nettisivut: www.texas.ee

Aukioloajat:
Su–to 12–23
Pe–la 12–01

Texas honky tonk & cantina tallinnassa
tex mex ravintola tallinnassa

Puriko baarikärpänen? Testaa siis ainakin nämä!

Itse viihdyn iltaisin ennen kaikkea hyvän ruuan ääressä, mutta toki minulla on myös suosikkibaarini. Tässä muutamia:

2 Comments

  • Elia Saarinen

    Olen käynyt kyseisessä ruokapaikassa pariin kertaan perheeni kanssa, ja tarkoitus olisi viedä myös kumppanini käymään siellä. Ihana tunnelma ja hyvä ruoka ovat tehneet Texasista yhden lemppareistani.

    • Henna Mikkilä

      On minullakin yksi lemppari, sillä siellä on niin hauskan letkeä meninki. Superystävällinen palvelu myös aina!

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.