hennan tallinna -listat
Tallinna

Matkaoppaaksi Hennan Tallinna -kartat

Kuten me Tallinnan ystävät tiedämme, kaupunki on niin täynnä kiinnostavia paikkoja, että kaikki eivät pysy millään muistissa ja mielessä. Kun koko ajan tulee vielä uusiakin tulokkaita, käymisen arvoisten kohteiden muistaminen on lähes mahdoton tehtävä. Olen tallettanut itselleni Google-karttoihin kokoelmia erilaisilla teemoilla, ja nyt sinäkin voit ottaa ne avuksesi seuraavia Tallinnan reissuja suunnitellessasi. Olepa siis hyvä: Hennan Tallinna -kartat!

punajuuririsotto tabula rasa ravintolassa

Hennan Ravintola-kartat

Suurin ja kaunein – mutta myös melkoisen laaja – on kartta, johon olen merkinnyt kaikki suosikki ravintolani. Tai ainakin suurimman osan niistä. Mutta olen sen lisäksi yrittänyt tehdä eri teemoilla pienempiä kokonaisuuksia. Tässä linkit kaikkiin. EDIT: linkit eivät kuulemma toimi kaikissa käyttöjärjestelmissä. Jos näin käy, niin tämän postauksen lopussa on linkit toiseen kertaan. Niiden pitäisi toimia varmemmin. Ongelmaa yritetään ratkaista. 

 • Suosikkiravintolani. Joukossa myös joitain, joissa en ole vielä itse syönyt, mutta kuullut niin paljon positiivista, että ovat päässeet > kartalle mukaan. Olethan tutustunut myös Tallinnan parhaat ravintolat -listaani? Siinä kerron lyhyesti kustakin listalle päässeestä ravintolasta.
 • Aamiainen Tallinnassa -kartalla on niin kahviloita kun hotelliaamiaisiakin. Aamiaiskartta on > täällä. Samasta aiheesta olen tehnyt parikin eri postausta: aamiainen Tallinnassa, sekä aamiainen lähellä satamaa. 
 • Parasta pizzaa Tallinnassa on suosittu lista, ja olen merkinnyt nuo paikat myös > tähän karttaan
 • Tallinnan parhaat burgerit -postaus on vielä työn alla, mutta kartalle olen saanut ne jo merkittyä. Löydät sen > täältä.  
Ravintola OneSixtyn hampurilainen
 • Hyviä lounaspaikkoja löydät > tältä kartalta.
 • Vegaani Tallinna -lista auttaa vegaania löytämään hyviä ravintoloita, ja > täällä näet ne kartalla. 
 • Silverspoon on arvostettu virolainen ravintolakilpailu. > Tälle kartalle olen merkinnyt kaikki viime vuoden kilpailun shortlistatut paikat.
 • Usein kysellään vinkkejä rennoista ja viihtyisistä paikoista. > Tänne olen koonnut hyvän kokoelman sellaisia. 
Pajuvillassa on hyvä ruoka ja kaunis sisustus

Hennan Tallinna -kartat kaupunkisuunnisituksen avuksi

Toki kaupungissa tulee tehtyä paljon muutakin kuin istuttua ravintolassa, vaikka se itselläni välillä tuntuukin olevan kaupunkilomailun ykkösharrastus. Tässä lista muista kartoista, joita olen tallentanut itselleni, ja joita sinäkin voit vapaasti ottaa käyttöön:

Kopli vintage käytettyjen vaatteiden kauppa
 • Kirppikset ja vintage-kaupat olen merkinnyt > tälle kartalle. Tai ne jotka tiedän. Näitä saa mielellään kommentoida, että saan lisättyä mikäli sieltä puuttuu jotain hyviä! 
 • Ostosten lomassa maistuu kahvit – tällä kartalla > suosikkikahvilani. 
  Tallinnassa on niin ihania kahviloita, että halusin kerätä kaikki hurmaavimmat yhteen. Pistä talteen: Tunnelmallisimmat kahvilat.
 • Viihtyisimmät terassit olen koonnut tälle listalle, mutta merkinnyt myös yhdelle kartalle. Sen nimi on > Hennan Tallinna: terassit. 
 • Pelgulinn on niin mukava kaupunginosa, että keräsin sieltä löytyvät käymisen arvoiset paikat yhteen. Katso mitkä ovat Pelgulinnan helmet. Samat paikat ilman selityksiä myös > tällä kartalla

Hennan Vielä testaamatta -lista

Ja niinhän se on, että vaikka kuinka kävisi Tallinnassa, jää paljon paikkoja käymättäkin. Olen kerännyt > tälle kartalle kaikki paikat, joita on kehuttu Tallinnatärpit-ryhmässä, tai joista olen kuullut jossain muualla, mutta joissa en vielä ole ehtinyt käydä.

Jos sinä olet, niin kerropa kokemuksia vaikka tuohon alla olevaan kommenttikenttään!

Linkit eivät toimi? Tässä kaikki pikauusintana

Nämä ovat Sooloiluja-sivuston luetuimmat sivut!

Liity Tallinnatärpit Facebook-ryhmään, ja saa innostavasta joukosta uusia ideoita Tallinnan matkallesi! 

Seuraa Sooloiluja-sivustoa myös Facebookissa. Lähes joka päivä jotain uutta luettavaa!

Tallinnan paras ravintola

Kommentoi mielellään!