hennan tallinna -listat
Tallinna

Matkaoppaaksi Hennan Tallinna -kartat

Kuten me Tallinnan ystävät tiedämme, kaupunki on niin täynnä kiinnostavia paikkoja, että kaikki eivät pysy millään muistissa ja mielessä. Kun koko ajan tulee vielä uusiakin tulokkaita, käymisen arvoisten kohteiden muistaminen on lähes mahdoton tehtävä. Olen tallettanut itselleni Google-karttoihin kokoelmia erilaisilla teemoilla, ja nyt sinäkin voit ottaa ne avuksesi seuraavia Tallinnan reissuja suunnitellessasi. Olepa siis hyvä: Hennan Tallinna -kartat!

punajuuririsotto tabula rasa ravintolassa

Hennan Ravintola-kartat

Suurin ja kaunein – mutta myös melkoisen laaja – on kartta, johon olen merkinnyt kaikki suosikki ravintolani. Tai ainakin suurimman osan niistä. Mutta olen sen lisäksi yrittänyt tehdä eri teemoilla pienempiä kokonaisuuksia. Tässä linkit kaikkiin. EDIT: linkit eivät kuulemma toimi kaikissa käyttöjärjestelmissä. Jos näin käy, niin tämän postauksen lopussa on linkit toiseen kertaan. Niiden pitäisi toimia varmemmin. Ongelmaa yritetään ratkaista. 

Ravintola OneSixtyn hampurilainen
 • Hyviä lounaspaikkoja löydät > tältä kartalta.
 • Vegaani Tallinna -lista auttaa vegaania löytämään hyviä ravintoloita, ja > täällä näet ne kartalla. 
 • Silverspoon on arvostettu virolainen ravintolakilpailu. > Tälle kartalle olen merkinnyt kaikki vuoden 2018 kilpailun shortlistatut paikat, ja tälle vuoden 2019.
 • Usein kysellään vinkkejä rennoista ja viihtyisistä paikoista. > Tänne olen koonnut hyvän kokoelman sellaisia. 
Pajuvillassa on hyvä ruoka ja kaunis sisustus

Hennan Tallinna -kartat kaupunkisuunnisituksen avuksi

Toki kaupungissa tulee tehtyä paljon muutakin kuin istuttua ravintolassa, vaikka se itselläni välillä tuntuukin olevan kaupunkilomailun ykkösharrastus. Tässä lista muista kartoista, joita olen tallentanut itselleni, ja joita sinäkin voit vapaasti ottaa käyttöön:

Kopli vintage käytettyjen vaatteiden kauppa

Hennan Vielä testaamatta -lista

Ja niinhän se on, että vaikka kuinka kävisi Tallinnassa, jää paljon paikkoja käymättäkin. Olen kerännyt > tälle kartalle kaikki paikat, joita on kehuttu Tallinnatärpit-ryhmässä, tai joista olen kuullut jossain muualla, mutta joissa en vielä ole ehtinyt käydä.

Jos sinä olet, niin kerropa kokemuksia vaikka tuohon alla olevaan kommenttikenttään!

Tässä vielä kaikki pikauusintana

Nämä ovat Sooloiluja-sivuston luetuimmat sivut!

Liity Tallinnatärpit Facebook-ryhmään, ja saa innostavasta joukosta uusia ideoita Tallinnan matkallesi! 

Seuraa Sooloiluja-sivustoa myös Facebookissa. Lähes joka päivä jotain uutta luettavaa!

Tallinnan paras ravintola

6 Comments

 • tallahassee

  You could certainly see your skills in the work you write. The world hopes for more passionate writers like you who are not afraid to say how they believe. Always follow your heart.

  • Henna

   Thank you for your kind words. I’m not quite sure how you figure out my skills if you’re not Finnish, but… oh well. Thank you anyway.

 • Maarit Hyvönen

  Voisiko Hennan Tallinna karttaan lisätä myös taidegalleriat, taidekaupat, paperikaupat ja taidekahvilat?

 • Peter Vaskivuo

  Heips! Olen tutustunut Tallinnaan aivan uusin silmin sinun vinkeilläsi. Asuin Tallinnassa 90-luvun alussa ja kyllä on kaupunki kehittynyt huimaa vauhtia, Todella paljon hauskaa ja mielenkintoista koettavaa. Käyn aika usein, ehkä noin pari kertaa kuussa, ja voin allekirjoittaa että oppaasi on helmi. Häid jõule ja head uut aastat.

  • Henna

   Voi että… et usko miten hyvältä tällaiset terveiset tuntuu! Lämmin kiitos sinulle ystävällisyydestäsi, ja siitä että olet aktiivisesti mukana. Teen kaikkeni että olisin luottamuksen arvoinen jatkossakin. Ihanaa joulunaikaa sinullekin!

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.