Henna Mikkilä on turkulainen airbnb-emäntä ja graafinen suunnittelija.

Ollaan yhteyksissä!

Olen Henna Mikkilä, Airbnb-emäntä ja graafinen suunnittelija Turun seudulta. Alunperin starttasin tämän sivuston auttaakseni Airbnb-vieraitani löytämään Turun ja Tallinnan mansikkapaikoista makeimmat, mutta nyt sen pariin ovat löytäneet tuhannet muutkin. 

Olen perustanut myös Tallinnatärpit-nimisen Facebook-ryhmän, jossa on jo yli 14.000 jäsentä. Jos et vielä ole mukana, niin liity tästä!

Postauksissa mainitut ravintolat, kahvilat, baarit ja nähtävyydet ovat mukana, koska olen ne itse hyviksi havainnut. En huoli ilmaisia aterioita enkä muita kaupallisia yhteistyökuvioita. 

Selaa siis itsesi sivuilleni – löydät varmasti käymisen arvoisia paikkoja. Sivuston suosituimpia juttuja ovat:

Henna Mikkilä airbnb tallinna
henna mikkilä airbnb tallinna
henna mikkilä airbnb tallinna
henna mikkilä airbnb tallinna

Airbnb Tallinnassa ja Turussa

Reissuvinkkien lisäksi kerron mielelläni myös Airbnb-majoittamisesta. Meillä on nimittäin sekä Turussa että Tallinnassa kakkosasunto, jotka ovat Airbnb:n kautta muidenkin varattavissa silloin, kun emme itse käytä niitä. Tässä lyhyesti kummastakin, lisää voit lukea linkkaamistani Airbnb-sivuston ilmoituksista.

Hennan Airbnb-asunto Tallinnassa

Tallinnassa meillä on kodikas pieni ullakkohuoneisto. Joku ihana vieraamme kirjoitti arvosteluunsa: ”Uniikki asunto loistavalla sijainnilla. Yksi mielenkiintoisimmista Airbnb-kohteista, joissa olen koskaan majoittunut”.

Asunto on hiljattain remontoitu ja kodikkaasti sisustettu. Korkealla oleva katto ja tukipalkit luovat tunnelmaa, kuten myös lämminhenkinen valaistus. Asuntomme on rauhallinen kotipesä, vaikka kaupungin vilinä alkaa heti portin takana – ihana vapaa-ajankotimme, jonka avamme mielellämme vieraillemme silloin, kun emme itse ole siellä. 

Klikkaa ja lue Hennan Tallinnan asunnon Airbnb-ilmoitus täältä.

Sitä kautta saat myös tehtyä varauksen. Ja jos avaat Airbnb-tilin tämän linkin kautta (ja teet varauksen), saat ensimmäisestä matkastasi 41 euron alennuksen. (Kyseessä on kaupallinen linkki, sillä jos sinä teet varauksen niin minäkin saan 15 euroa matkustussaldoa).

Airbnb-asuntoni Turussa

Turun Airbnb-huoneisto on keskeisellä paikalla, vain kahden korttelin päässä Kauppatorilta. Asunto on täysin remontoitu vähän aikaa sitten, joten se on moderni, puhdas ja viihtyisä. Kuudennessa kerroksesta aukeaa näkymät kahteen suuntaan. 

Koko asunto on yksin vieraidemme käytössä. Mikäli olet liikkeellä autolla, sille löytyy oma parkkipaikka talon takapihalta. Jos kiinnostuit, voit katsoa täältä olisiko haluaminasi päivinä vapaata.

Airbnb Turku Henna Mikkilä
Airbnb turku tuureporinkatu

Henna Mikkilä somessa – seuraa, tykkää tai ota yhteyttä!

Kysy mitä vaan Turusta tai Tallinnasta, yritän auttaa. Minut tavoittaa hyvin sosiaalisen median kanavieni kautta. Ollaan siis yhteyksissä ja jatketaan keskustelua.

Facebookiin postailen tuoreimpia kuulumisia. Kannattaa siis tykätä sivusta, jotta näet viimeisimmät postaukseni uutisvirrassasi. Facebookin kautta voit tietysti lähettää myös yksityisviestejä.

Twitterissä minulla on yli 6000 seuraajaa, joten keskustelu siellä käy milloin mistäkin. Keskeisimmät teemat ovat ehkä Tallinna ja Turku, ulkona syöminen ja Airbnb niin isännän kuin majoittajankin näkökannalta. Myös Twitterissä voit lähettää minulle yksityisviestejä.

Tavataan lisäksi Pinterestissä! Ja jos löydät täältä sivustoltani tai blogistani kuvia joista pidät, olen tietysti iloinen jos haluat liittää niitä omiin Pinterest-tauluihisi.

Liity myös Tallinnatärpit Facebook-ryhmään, jos haluat vinkkejä Tallinnan reissuasi varten. Ryhmässä on jäsenenä yli 14.000 innokasta Tallinnan kävijää!

Kohvik Klaus - ehkä Tallinnan paras aamiainen ja brunssi
Laboratooriumi katu Tallinnassa

Kaupunkisuunnistuksen avuksi Hennan Google-kartat 

Olen tehnyt itselleni muistilapuksi ja avuksi muillekin Google-karttoja erilaisilla teemoilla.