Eckerö Line ja Sooloiluja alennus
Alennus

Eckerö Linen alennuskoodi

Eckerö Linen alennuskoodi kaikkien seuraajieni iloksi! Eckerö Line myöntää nimittäin Sooloiluja-sivuston lukijoille ja Tallinnatärpit-ryhmän jäsenille vapaa-ajan matkustukseen jopa 20 % alennuksen!  Alennus lasketaan päivän risteily-, reitti- ja ajoneuvohinnoista m/s Finlandialla seuraavasti:

 • 1.2. – 26.6.2022 & 15.8.2022 – 28.2.2023 -20 %
 • 27.6. – 14.8.2022 -10 %

Huom: tarjous ei ole voimassa Eckerö Linen Vuosaari–Muuga-reitillä.

* kyseessä on Sooloiluja-sivuston ja Eckerö Linen kaupallinen yhteistyö.

Miten Eckerö Linen alennuskoodi toimii? Näin!

Varaukset ainoastaan Eckerö Linen verkkokaupasta. Rekisteröidy osoitteessa www.eckeroline.fi

 1. Aloita varaus valitsemalla reitti, päivämäärät, lähdöt ja matkustajamäärä.
 2. Seuraavaksi avautuvalla varaussivulla lisää tuotekoodi TARPIT sivun vasemmassa ylälaidassa olevaan kohtaan ”Syötä koodi”. Huomioi, että koodi kirjoitetaan kohtaan tuotekoodi – ei alennuskoodi. 
 3. Tuotekoodi latautuu ja näet alennusrivin ostoskorissa
 4. Valitse haluamasi lisäpalvelut ja jatka varausta

Lopullinen hinta määräytyy lähtöpäivän, -ajan sekä varausajankohdan mukaan. Etuhinnat koskevat Tallinnatärpit -ryhmän jäseniä sekä samalla varauksella mukana olevia matkustajia (max. 9 henkilöä). Alennuksia ei voida myöntää jälkikäteen eikä niitä voi yhdistää muihin alennuksiin, tuotepaketteihin tai ryhmämatkoihin.

– – – – – – – – – – – 

Muistithan, että myös Citybox-hotelli antaa lukijoilleni alennuksen majoittumisen hinnoista. Lue täältä lisää: Citybox on hotelli meren rannalla keskellä kaupunkia.

9 Comments

 • Elisa Kivi-Jalonen

  Ihanaa Henna! Tämä on niin upea juttu, antaa mahdollisuuden käydä useamminkin lahden toisella puolella.♥️?

  • Henna

   Tosi kiva kuulla! Kuten huomaat, tämä on kaupallinen yhteistyö. Minulla on tavoitteena kehittää sellaisia jatkossa muidenkin yritysten kanssa, ja kaikissa niissä tulee olemaan ehtona se että te lukijat saatte etuja: alennuksia, kaupanpäällisiä tai muuta. Tästä huippuhyvästä alennuksesta kiitokset Eckerölle!

 • Tuire Sippola

  Mikä on Sooloiluja -ryhmä? Miten sinne pääsee? Olenko missannut jotain? ”Eckerö Line myöntää Tallinnatärpit- ja Sooloiluja -ryhmän jäsenille vapaa-ajan matkustukseen jopa 20 % alennuksen päivän risteily-, reitti- ja ajoneuvohinnoista m/s Finlandialla seuraavasti:”

  • Henna

   Kiitos tarkkaavaisuudesta, tuohan on vain ihan aito virhe! Ei ole mitään Sooloiluja-ryhmää vaan ainoastaan sivusto – ja sitten Tallinnatärpit-ryhmä. Minä mietin tätä postausta aloittaessani, että pitääkö jättää huomiseen kun on silmät ihan ristissä väsymyksestä… olisi näköjään pitänyt! Kiva että huomasit ja kommentoit. Korjaan heti.

   • Tuire Sippola

    Aah, mikä huojennus! Rankan viikon jälkeen toki meillä kaikilla silmät ristissä. Jo pelästyin ja painoin lähetä nappulaa. Kiva alennus, itse menen Tallinkilla ihan aikataulujen takia, mutta kiva tarjous tämä. Jormalle terveisiä Espooseen.

    • Henna

     Tosi arvokas juttu että kommentoit heti – lämmin kiitos! Tuo on kyllä aika kiva alennus kun se koskee myös autoja.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.