Boheem tallinna
Baarit,  Ravintolat

Boheem on jo klassikko!

Oletko samanlainen kuin minä, että välillä kaipat Tallinnan reissullasi hienostelun sijaan jotain oikein rentoa paikkaa? Sellaista, missä ruoka on edullista ja maukasta, eikä juomien hinnatkaan tyhjennä lompakkoa. Jos olet, niin Boheem voisi olla juuri sinun makuusi!

Ruoka Boheemissa on konstailemattoman maistuvaa, annoskoot riittäviä isompaankin nälkään ja hinnat kohtuullisia. Kun vielä sisustus on rennon boheemi ja sijainti hyvällä paikalla, niin eipä ihme että Boheemin ovesta tulee käveltyä sisään tasaisin väliajoin.

Boheem lähellä telliskiveä tallinnan kalamajassa
kohvik boheem ja sen kiva sisustus
kohvik boheem ja sen kiva sisustus
Taulu boheem-kahvilan seinällä
Boheem tallinna

Boheem on Tallinnan hipsteripaikkojen esi-isä

Boheem on ollut paikallaan jo silloin, kun Balti Jaamin tori oli alkuperäisessä, melkoisen eksoottisessa kuosissaan, eikä Telliskiven luovan alan linnakkeesta ollut vielä tietoakaan.

Vaikka trendipaikkoja ja hipsteribaareja on noussut kuin kanttarelleja syyssateella, on Boheem onnistunut pitämään pintansa kilpailun kiristyttyä. Enkä ihmettele! En ole koskaan syönyt Boheemissa huonoa ruokaa, eivätkä hinnat ole lähteneet tolkuttomalle laukalle. Myös sisustus on pysynyt viehättävän konstailemattomana.

Lue myös tämä: Sooloiluja-sivuston Telliskivi opas.

Boheem Kalamajassa lähellä telliskiveä
kohvik boheem kiva sisustus
Boheem lähellä telliskiveä tallinnan kalamajassa

Miksi minusta Boheem on kiva?

  • Se on auki joka päivä, ja tarjolla on aamiaista koko päivän. Jos et ole vielä huomannut, niin olen suuri aamiasten ystävä! Siksi ehkä tein myös listan kaikista suosikki aamiaispaikostani.
  • Ruoka on hyvää, se tulee aina supernopeasti, eikä hintatalo ole lähtenyt nousuun suosion myötä. Myös juomat on kohtuullisesti hinnoiteltu
  • Kesällä Boheemin ikkunat ovat auki kadulle, ja edessä on myös suosittu terassi.
  • Pidän myös Boheemin sisustuksesta. Kuvat puhukoon puolestaan, mutta tällaisena vaaleilla skandisävyillä sisustavana minimalistina rakastan tällaisia reheviä muotoja ja kuoseja käyttäviä paikkoja. Itse en osaisi ikinä sisustaa näin!
Kiinnostaako muuten Tallinnan sisustuskaupat? Lue siinä tapauksessa tämä: Miten löytää Tallinnan sisustuskaupat? Tämän oppaan avulla!
kohvik boheem ja sen kiva sisustus

Yhteystiedot:

Boheemin osoite on Kopli 18, lähellä ravintola Üloa. 

Ravintolan Facebook-sivut ovat tämän linkin takana. Sieltä löytyy myös aukioloajat, jotka kannattaa aina varmistaa ennen kuin lähtee liikenteeseen. 

– – – – – – 

Haluatko löytää muita kivoja paikkoja Tallinnassa?

Se on helppoa! Seuraa vain näitä ohjeita:

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.