shishi sisustuskauppa
Ostokset,  Tallinna

Shishi on sisustajan ihmemaa

Shishi sisustuskauppa Noblessnerissa sai ensivierailulla hengen salpaantumaan: katosta roikkuu kymmeniä joulukuusia koristettuna niin ylitsevuotavasti, että hulluimmatkin amerikkalaiset megakuuset jäävät kakkoseksi. Joulukuusenkoristeiden rivistöt tuntuvat jatkuvan silmänkantamattomiin. Kermakakun viimeistelee katossa pyörivien kuusien alle katetut koriste-esineiden pöydät, joilla oli jouluista ja muuta sisustustavaraa enemmän kuin silmä pystyy hahmottamaan. Mikä ihme tämä ylitsevuotava bling-bling runsaudensarvi oikein on?

joulukoristeita tallinnassa
shishi sisustuskauppa
tallinnassa on joulukoristeiden paratiisi
Shishi tallinnassa on joulukoristeiden paratiisi
Shishi sisustuskauppa Noblessnerissa

Shishin tie Noblessneriin

Törmäsin Shishi-nimeen ensimmäistä kertaa pari vuotta sitten kysyessäni eräässä Airbnb-majoituksessa kiinnostavan näköisen kynttiläjälan alkuperää. Emäntä kertoi sen olevan Shishistä. Nimi ei sanonut minulle mitään.

Pienellä googlauksella löysin Shishin silloisen outletin Viimsistä. Ajelin kartan näyttämään paikkaan ja lähdin harhailemaan hämärän näköiselle teollisuusalueelle. Sen viimeisestä nurkasta löysin joulunystävän paratiisin.

Tuosta retkestä on nyt pari vuotta, ja paljon on tapahtunut sen jälkeen. Viimsin halli on suljettu, ja Shishi löytänyt uuden kodin Noblessnerin vauhdilla kehittyvältä alueelta.

Vielä kaksi vuotta sitten Shishin nykyinen kotikin oli pahuuden vallassa oleva entinen teollisuushalli, mutta nyt se on kunnostettu upeaksi showroomiksi, jonka jokaisella seinällä on rivistö lattiasta kattoon ulottuvia ikkunoita, ja jonka sisätilat ovat rosoisia muistoja menneiltä ajoilta yhdistettynä upeaan uuteen arkkitehtuuriin. Kyllä Virossa osataan!

Lue myös tämä: kaikki Noblessnerin alueen nähtävyydet, ravintolat ja kaupat.

Sisustustavaraa shishi-kaupassa tallinnassa
shishi sisustuskauppa
joulukoristeita tallinnassa
shishi sisustuskauppa
Kransseja Shishissä noblessnerissa
tallinnassa on joulukoristeiden paratiisi
shishi sisustuskauppa tallinnassa
Ratakiskot vievät shishi:n myymälään
Sisustustavaraa shishi-kaupassa tallinnassa
joulukoristeita tallinnassa

Onko Shishi joulua ympäri vuoden?

Ei sentään. Heillä on kaksi mallistoa vuodessa, joten siinä vaiheessa kun joulukoristeet siivotaan pois, on aika tehdä tilaa kevään ja kesän mallistolle. Edellisen malliston myymättömiä tuotteita siirtyy saman rakannuksen toisessa päässä olevaan outletiin, joten myös siellä kannattaa piipahtaa. Alennukset ovat 50 ja jopa 70 prosenttia, joten siellä voi tehdä todellisia löytöjä.

Joulustaan Shishi ennen kaikkea tunnetaan, sillä heillä on ollut perinteisesti myös Raatihuoneentorin joulumarkkinoilla koju. Mutta myymälässä on paljon muutakin. Sieltä on turha etsiä huonekaluja, valaisimia, tauluja ja muuta sellaista, mutta sitäkin suuremmat valikoimat löytyy ruukkuja ja vaaseja, tekokasveja ja -kukkia, lyhtyjä, kransseja sekä kynttilöitä.

Heti ovella käy selväksi, että mikään minimalistin unelma Shishi ei ole – enemmänkin painajainen. Pohjoismaisesta minimalismista pitävää ilahduttaa ehkä enemmän Takara Nord Kalamajassa (lue juttu täältä) tai Homeart Telliskivessä (täällä kuvia ja juttuja siitä). Muita sisustuskauppasuosikkejani voit katsastaa täältä.

Runsaamman sisustustyylin ystävä tunteekin sitten olevansa Shishissä kuin Liisa Ihmemaassa. Mutta kyllä pelikistettyä tyyliä haikalevakin voi tehdä kivoja löytöjä, kunhan malttaa kahlata hyllyjä läpi. Katsottavaa nimittäin riittää yllin kyllin!

Pienenä vinkkinä vielä, että Shishin naapurissa on Põhjala-niminen panimo ja sen ravintola. Oiva paikka laittaa sisustuksesta vähemmän kiinnostuneet perheenjäsenet olutparkkiin.

Osoite: Peetri 3, Noblessner 

Shishin nettisivut: www.shishi.ee

Aukioloajat:
Ma–ke ja pe 10–18
To 10–19
La  11–17
Su suljettu

shishi sisustuskauppa noblessner
Sisustustavaraa shishi-kaupassa tallinnassa
Shishi aukesi lokakuussa 2018
Ruukkuja sisustuskauppa tallinna
shishi sisustuskauppa

Näin saat kuulla uusimmat Tallinnavinkit ensimmäisten joukossa. 

Ja jos et vielä ole liittynyt mahtavaan Tallinnatärpit-Facebook-ryhmään, niin tee se saman tien. Klikkaa tästä ja liity mukaan! 

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.