Erinevate tubade klubi telliskivessä on kuin suuri olohuone
Baarit,  Tallinna

Erinevate Tubade Klubi on Tallinnan suurin olohuone

Jos paikalla on niin erikoinen nimi kuin Erinevate Tubade Klubi, niin pitäähän se käydä katsastamassa!

Olin nähnyt Erinevate Tubade Klubin kyltin Telliskivessä monta kertaa, mutta aina kun olin yrittänyt tempoa ovea, se pysyi kiinni. Nettisivuilta selvisi, että klubi onkin auki vain, kun siellä on joku tapahtuma. Pelkälle lasilliselle sinne ei siis voi poiketa, vaan pitää osua kylille samana päivänä kun klubilla tapahtuu jotain.

Muuten: liity ihmeessä Tallinnatärpit Facebook-ryhmään, jos haluat saada mainioita reissuvinkkejä. 

Mutta siis takaisin aiheeseen. Viime syksyisellä Tallinnan reissullamme vihdoin osui kohdalle tapahtuma, jolloin Erinevate Tubade klubin ovet olisivat auki. Päätimme siis suunnata paikalle katsomaan, mitä tuon hauskan kuuloisen nimen takaa oikein löytyykään. Nimihän tarkoittaa erilaisten huoneiden klubia.

Erinevate tubade klubin rappukäytävä
erinevate tubade klubi telliskivessä tallinnassa
Erinevate tubade klubi telliskivessä
Erinevate tubade klubi
erinevate tubade klubin porraskäytävä

Olin nähnyt Erinevate Tubade Klubista kuvia, ja ne vain lisäsivät kiinnostustani paikkaa kohtaan. Niiden perusteella klubissa olisi paljon samaa kuin suosikkibaareissani Sveta, August tai Must Puudel: boheemi sisustus ja rento meininki. Kannattaa lukea linkkien takaa löytyvät jutut ja käydä sen jälkeen testaamassa paikan päällä nekin!

Erinevate Tubade Klubi on kuin tehty rentoon oleskeluun

Jo heti rappukäytävässä alkoi kameralle löytyä töitä. Kiivettävää riitti ylimpään kerrokseen saakka, ja kuvattavaa myös. Värien ja yksityiskohtien ilotulitus viritti jo portaikossa odotukset korkealle.

Päästyämme eteiseen kiinnostus senkun kasvoi. Kengät pyydettiin jättämään eteiseen, ja niiden sijaan sujauttamaan jalkoihin tohvelit. Enpä ole moista tervetulotoivotusta ennen nähnyt klubille mennessäni. Mukavaa!

En tiedä pitääkö kengät riisua eteiseen myös iltaklubeilla, sillä me olimme siellä sunnuntaina iltapäivällä. Sunnuntaiklubin ohjelmassa olisi Erinevate Tubade Klubin Facebook-sivujen mukaan dj:n soittamaa musiikkia, taikuutta, keittoruokaa (talo tarjosi!) ja lautapelejä.

Lue myös tämä: kaikki Telliskiven näkemisen arvoiset paikat. Sooloiluja-sivuston miniopas luovaan keskukseen.

tohvelit erinevate tubade klubin eteisessä
eteisen kasviseinä erinevate tubade klubilla tallinnassa
Erinevate tubade klubin vessa

Ja sitten ei muuta kuin istumapaikkaa etsimään. Astuimme suureen – todella suureen – saliin, jossa silmien eteen avautui sohvaryhmien meri! Niitä nimittäin todellakin riitti. Ihania, pehmeitä, retrosohvia ja -nojatuoleja vaikka kuinka paljon. Valitsimme kutsuvimman näköisen kulmasohvan ja asettauduimme taloksi. Aaah… mikä ihana tapa viettää leppoisaa sunnuntaipäivää!

Kun sitten vielä haimme baarista viini- tai olutlasilliset ja tiskiltä talon tarjoamaa naposteltavaa, olo ei olisi juuri leppoisampi voinut olla. Mielestämme Erinevate Tubade Klubi todellakin on Tallinnan viihtyisin olohuone, jossa erona kotiolohuoneeseen on vielä mainiot ja edulliset tarjoilut. 

Samoissa tiloissa on viihdytty muuten jo Neuvostomiehityksen aikaan. Tuolloin koko Telliskiven alue oli Kalinin elektroniikkatehtaan hallussa. Silloin näissä saleissa oli tehtaan henkilökunnan vapaa-ajantoimintaan tarkoitetut kerhotilat ja elokuvateatteri. Nykyiset isännät ovat touhunneet tiloissa vuodesta 2013 alkaen. 

Kuvat puhukoon puolestaan: tämä paikka kannattaa kokea paikan päällä!

erinevate tubade klubi tallinnan telliskivessä
erinevate tubade klubi tallinnan telliskivessä on viihtyisä
Boheemi erinevate tubade klubi tallinnassa
todella hieno baaritiski erinevate tubade klubilla tallinnan telliskivessä
erinevate tubade klubi tallinnan telliskivessä on kivasti sisustettu
Viihtyisää erinevate tubade klubilla tallinnan telliskivessä
erinevate tubade klubi tallinnassa
erinevate tubade klubi telliskivessä
erinevate tubade klubi telliskiven alueella
Yksityiskohta erinevate tubade klubilta telliskivessä
istumaryhmä erinevate tubade klubilla telliskivessä
erinevate tubade klubin baaritiski
Iltakuva erinevate tubade klubista

Mitä muita baareja Sooloiluja-blogi suosittelee

Koska Erinevate Tubade Klubi ei ole läheskään aina auki, suosittelen ainakin näitä muita paikkoja. Linkkien takaa löytyy paljon kuvia ja juttua!

erinevate tubade klubi tallinnan telliskivessä illalla

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.