So Brooklyn Tallinnassa
Kahvilat ja leipomot,  Ravintolat,  Tallinna

So Brooklyn on vaaleanpunainen yllättäjä

So Brooklyn on Balti Jaamin torilla paikassa, jossa se voi jäädä monelta kokonaan huomaamatta. Harmi ja sääli, sillä tässä vaaleanpunaisessa dinerissa on erinomainen keittiö ja veikeä sisustus. Tämä paikka kannattaa ottaa ohjelmaan erityisesti, jos pidät amerikkalaisesta aamiaisesta kuten minä: hullun lailla. 

So Brooklyn on myös so hard to find

Suurin osa Balti Jaamin torin ruokapaikoista on samalla alueella. So Brooklyn kuitenkin piilottelee sisällä olevien vihanneskauppiaiden takana olevalla  seinustalla. Sillä ei ole ikkunoita, joten ainakin minun piti ensimmäisellä kerralla oikein haeskella sen sisäänkäyntiä. Kun sen vihdoin löysin, niin olinpa iloinen että tuli nähtyä vähän vaivaa. Tämä paikka nimittäin yllätti iloisesti.

So Brooklyn Tallinnassa
So Brooklyn Tallinnassa
Mehikasvi kahvilan pöydällä tallinnassa
Vaaleanpunainen kahvila tallinnassa

Kuten kuvista näkyy, So Brooklyn on SO pink!

Mietin aamukahviani hörppiessäni, että tämä jos mikä olisi maanpäällinen taivas pinkkivaihetta elävälle pikkutytölle, tyttöjen polttareille tai vauvakutsuille. Paikka on nimittäin niin pinkki, että ei pinkimmästä väliä. En itse ole varsinaisesti suuri  pinkin ystävä (kuten ehkä olet huomannut, iloittelen vaatetuksessani kaikilla mustan sävyillä), mutta tämä sympaattinen diner on niin överipinkki, että kokonaisuus yllättäen toimii!

So Brooklyn Tallinnassa
Vaaleanpunainen kahvila tallinnassa
So Brooklyn Tallinnassa
So Brooklyn Tallinnassa

Tärkeintä kaikesta: So Brooklyn on so delicious!

Niin kävi, että pinkki diner onnistui yllättämään positiivisesti tämän amerikkalaisen aamiaisen ystävän. Listalta löytyy monta klassikkoa, ja syömäni annokset ovat olleet erittäin autenttisia ja maukkaita. Valikoimista löytyy myös bageleita, mikä on tietysti oletusarvo, jos nimi on So Brooklyn. Niitä en ole vielä testannut, mutta kun tiskissä näkyy amerikkalaiset klassikkotäytteet tuorejuustosta savuloheen, niin veikkaan että tekevät nekin juuri niin kuin pitää.  

Osoite: Kopli 1

Nettisivut: www.brooklyn.ee

Aukioloajat:
Ma–la 9–19
Su 9–17

Uppomunat Balti Jaamin So Brooklyn -kahvilassa
Bagel-kahvila tallinnassa balti jaam torilla
Mehikasvi kahvilan pöydällä tallinnassa

Mitäs sitten tehtäisiin?

Balti Jaamin torin takaa alkaa Kalamajan alue, ja toisessa suunnassa vain kivenheiton päässä on Telliskivi. Tässä pari täsmätärppiä noille alueille:

  • Fotografiska Tallinna on nyt auki! Lue juttu siitä, ja muutamasta muusta mainiosta valokuvataiteen galleriasta ja museosta. 
  • Telliskivi on paljon muutakin kuin Fotografiskaa. Klikkaa ja katso mitkä ovat minun suosikkejani.
  • Vurle cafe on uusin tulokas Telliskiven ravintolakentälle. Sinne kannattaa suunnistaa, mikäli haluat löytää edullista syömistä aivan trendialueen sydämessä.
  • Ja jotta pysyt ajan tasalla Tallinnan uusista paikoista, seuraa Sooloiluja myös Facebookissa!

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.