varaa matka sooloiluja ja booking
Yleinen

Varaa matkasi täältä!

Kokoan tälle sivulle kaikki matkatarjoukset, joita eri matkanjärjestäjät antavat Sooloiluja-sivuston lukijoille tai Tallinnatärpit Facebook-ryhmän jäsenille.

Lisäksi alta löytyy kaupallinen linkki Booking-sivustolle. Varatessasi majoituksen sen kautta tuet tämän sivuston toimintaa.

Booking.com

Minulta on pyydetty selkeämpiä toimintaohjeita miten toimia jos haluaa varata majoituksen Sooloiluja-sivun kautta. Tähän saakka olen ripotellut artikkelien lomaan varauskenttiä, mutta nyt teen selkeämmän paikan > tämän sivun!

Jos siis haluat tukea taloudellisesti tätä sivustoa, niin aloita majoistusvarauksesi tekeminen alla olevasta laatikosta. Siinä kaikki! Matka maksaa yhtä paljon kuin mennessäsi suoraan Bookingin sivuille, mutta tästä kaupallisesta linkistä rapsahtaa muutama euro minulle… ja lämpimiä ajatuksia sinulle!

Booking.com
Eckerö Line ja Sooloiluja alennus

Eckerö Line ja –20%

Eckerö Line on tehnyt Sooloiluja-sivuston lukijoille mukavan tarjouksen:

Tallinnatärpit-ryhmän jäsenet ja Sooloiluja-sivuston lukijat saavat vapaa-ajan matkustukseen jopa 20 % alennuksen päivän risteily-, reitti- ja ajoneuvohinnoista m/s Finlandialla vuoden 2022 loppuun saakka! Alennus lasketaan päivän risteily-, reitti- ja ajoneuvohinnoista m/s Finlandialla seuraavasti:

 • 1.2. – 26.6.2022 & 15.8.2022 – 28.2.2023 -20 %
 • 27.6. – 14.8.2022 -10 %

Huom: tarjous ei ole voimassa Eckerö Linen Vuosaari–Muuga-reitillä.

Toimi seuraavasti:

Varaukset ainoastaan Eckerö Linen verkkokaupasta. Rekisteröidy osoitteessa www.eckeroline.fi

 1. Aloita varaus valitsemalla reitti, päivämäärät, lähdöt ja matkustajamäärä
 2. Seuraavaksi avautuvalla varaussivulla, lisää tuotekoodi TARPIT sivun vasemmassa ylälaidassa olevaan kohtaan ”Syötä koodi”. Huomioi, että koodi kirjoitetaan tuotekoodi- eikä alennuskoodikohtaan. 
 3. Tuotekoodi latautuu ja näet alennusrivin ostoskorissa
 4. Valitse haluamasi lisäpalvelut ja jatka varausta

Lopullinen hinta määräytyy lähtöpäivän, -ajan sekä varausajankohdan mukaan. Etuhinnat koskevat Tallinnatärpit -ryhmän jäseniä sekä samalla varauksella mukana olevia matkustajia (max. 9 henkilöä). Alennuksia ei voida myöntää jälkikäteen eikä niitä voi yhdistää muihin alennuksiin, tuotepaketteihin tai ryhmämatkoihin.

 

16 Comments

 • Maija Simola

  Kiitos Henna! Olet tehnyt valmiiksi lomakkeen, jota kautta tehdä varauksia. Pitäisikö vielä erikseen jossain mainita, että voit käyttää tätä myös matkustaessasi johonkin muualle kuin Tallinnaan, vaikkapa Ouluun (johon itse seuraavaksi menossa) tai Berliiniin yms.? Muistan, että jossain vaiheessa sinulla tällainen tieto oli jossakin, mutta tässä en huomannut.

   • Sari

    Tämä -20% koskee vain Finlandiaa? Itse kuljen yleensä Finbo Gargolla ja mieluusti käyttäisin alennusta

    Sari

    • Henna

     Ymmärtääkseni vain Finlandiaa, mutta voin kyllä kysyä Eckeröltä että olisivatko he kiinnostuneita ulottamaan tarjouksen myös Muugan reitille. Eikös se sieltä kulje? Itse en ole sitä vielä koittanutkaan.

    • Sari

     Joo, Vuosaari-Muuga väliä. Meille ihan paras kun tullaan itä-suomesta niin ei tarvitse ajaa Helsingin läpi.

 • Saila

  Kiitos Henna sivustosta! Hotelli varattu sivustosi kautta. Ensi viikollla Tallinnassa kaksi yötä, sinun asunto oli jo varattu, niin toivottavasti toisella kertaa nähdään se.

  • Henna

   Voi miten ihanaa – kaunis kiitos Saila! Ja tervetuloa minun asunnolleni joku toinen kerta. Heinäkuu oli nyt poikkeuksellisen täyteen varattu, mutta myöhemmin löytyy taas kyllä vapaata. Ihanaa kesän jatkoa sinulle!

 • Maija Simola

  Onneksi minulla on vain positiivisia kokemuksia bookingista ja sen palveluista. Ja varaan matkani mielelläni Hennan sivuston kautta. Näin hän saa edes pienen korvauksen tekemästään työstä eli siitä, että jo parin vuoden ajan on täysin omalla kustannuksellaan tarjonnut meille kivoja juttuja ja upeita kuvia Tallinnasta, jakanut Tallinna-tärppejä ja pitänyt yllä positiivista someryhmää.

  • Henna

   Kiitos ihanan kannustavasta ja positiivisesta kommentista Maija. Sekä sivusto että ryhmä on tosiaan kasvanut niin valtavaa vauhtia, että tästä on huomaamatta tullut kokopäivätoimista hommaa. Pidän siitä ihan hurjasti, ja aion todellakin jatkaa innolla. Se vaan alkaa olla selvä, että mihinkään päivätöihin en enää pystyisi menemään tämän puuhan lisäksi, joten on tullut aika miettiä myös jotain ansaintatapoja. Tämä Booking-juttu ei toki tuo mitään suuria rahavirtoja tai edes palkaksi kelpaavaa summaa, mutta olisi tosi kivaa että saisin ainakin kulut peitettyä. Nyt näyttää jo lupaavalta, että näin voisi käydä!

 • Kimmo V.

  No nyt kun on majoitukseen pää auki mainostuksen osalta, niin miksei sitten laivayhtiöt? Tuskin ketään häiritsisi jos tuolla olisi esim. Tallinkin mainos matkoista, varmasti tämänkaltaista sivustoa lähtisivät mainosyhteistyöllä ”tukemaan”. Kaikki ymmärtää että sivuston ylläpitäminen vie aikaa ja sitä myöden tietty ”rahaa”, joten mainostus on erittäin ok. Älä rimpuile vastaan. 🙂

  • Henna

   Kiitos ihanasta kannustuksesta Kimmo – taidan todella tarvita sitä, kun vieläkin vaan rimpuilen. Olen ottanut ensimmäisiä varovaisia askelia laivayhtiöidenkin suuntaan. Katsotaan josko siellä innostuisivat lähtemään mukaan. Olen etuoikeutetussa asemassa kun minun ei Airbnb-tulojen takia tarvitse pitää kiirettä tämän asian kanssa vaan saan opetella ja miettiä rauhassa. Koska tosiaan olen täydellinen amatööri, niin tällaiset kannustavat kommentit ovat tärkeitä. Arvostan kovasti.

 • Stiina7

  Varaa matka? En löytänyt laivamatkoja tai lentomatkoja täältä. Majoitustahan täällä myydään. Bookingin kautta en tilaa enää ikinä yhtään mitään, sen verran kehnot kokemukset. Sponsorointi tuo yleensä jotain näkyvyyttä itselleni, miten sitä saan tämän kautta? Eiköhän tämä ole ihan vaan mainostuloja sivustolle eikä mitään sponsorointia.

  • Henna

   Millainen näkyvyys ”Stiina7” sinulla oli mielessä? Käytin sponsorointi-sanaa, koska ajattelin sen kuvaavan hyvin sitä mistä tässä on kysymys: tähän saakka olen tehnyt tätä harrastuksena, eli sivustosta on tullut minulle ainoastaan kustannuksia ja se on vienyt valtavasti aikaa. Nyt olen ehdottamassa, että jos lukijani pitävät sisältöäni kiinnostavana, he voivat ”sponsoroida” tekemistäni taloudellisesti varaamalla majoituksen minun kaupallisen linkkini kautta. Täällä rahalla voisin saada edes huikan kuluja katettua – mistään palkasta ei näin pienissä rahoissa ole kysymys.

  • Pirjo Kokko

   Hienoa, että kaikki alet nyt samassa paikassa!
   Henna, teet niin valtavaa työtä kaikkien puolesta, että en voi kuin ihmetellä ja KIITTÄÄ SINUA! Vähintä olisi saada kunnollinen korvaus, vie se vaan aikaa ja voimia hurjasti, huh, jo pelkkä ajatuskin väsyttää?.
   Jatka ja pidä puolesi. Terv.Fanisi??Pirjo

   • Henna

    Voi että… nyt tuli kyllä ihan mahdottoman hyvä mieli tästä ystävällisestä viestistäsi Pirjo! Vähitellen tässä alan miettiä tapoja vähän ansaitakin tällä, mutta voin vakuuttaa että iloisin mielin olen tätä pyöritellyt vaikka toistaiseksi se onkin ollut harrastustoimintaa. Lämpimät ajatuksesi ilahduttivat kovasti – kiitos!

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.