Ajankohtaista

Voita miniloma Tallinnassa!

KILPAILU ON PÄÄTTYNYT JA ARVONTA SUORITETTU! Voittaja on Katja Huittisista, ja hänelle on ilmoitettu voitosta henkilökohtaisesti. Kommentteja tuli yli 2.000 – kiitos kaikille osallistujille ihanista vastauksistanne. Tämä oli niin suosittu juttu, että veikkaanpa että se ei jää viimeiseksi. 

– – – – – – – – – –

Nyt on aika piristää marraskuun viimeisiä päiviä: voit voittaa unelmien miniloman Tallinnaan! 

Osallistut arvontaan kertomalla millainen sinun unelmareissusi olisi, ja kenen kanssa sen toteuttaisit. Arvon palkinnon kaikkien osallistuneiden kesken! Siihen sisältyy kahden yön majoitus kahdelle hengelle joko Vanhankaupungin sydämessä olevalla ullakkoasunnollani tai trendikkäässä Telliskiven konttihotellissa. Lisäksi voittaja saa 24 tunnin Tallinn cardin kummallekin, sekä edestakaiset Eckerö-linen laivamatkat. Miltä kuulostaa?

Juuri nyt turistimatkustaminen on hankalaa, mutta voittomatkan voi tehdä milloin tahansa vuoden 2021 loppuun mennessä.

Kerro unelmalomastasi joko tämän sivun tai Facebookin arvontapostauksen kommentteihin. Tai mikä parasta: vaikka molempiin! Näin sinulla on kaksi arpalippua. Varmista vain, että kirjoittaessasi kommentin tänne sivustolle annat oikean sähköpostiosoitteen. Se ei näy muille kuin minulle, mutta näin saan sinut kiinni, mikäli voitto osuu kohdallesi. Arvontapostaus on täällä.

Kelaa alaspäin, niin kerron lisää palkinnosta.

Majoitus tunnelmallisella ullakollani tai trendikkäässä konttihotellissa

Tiesitkö, että minulla on pieni asunto Vanhankaupungin sydämessä, Toompean juurella? Se on kivenheiton päässä Raatihuoneentorin vilinästä, mutta ylhäällä vintillä tunnelma on kuin maaseudun rauhassa. Siksi kutsunkin vinttiämme kesämökiksemme. Rentouttavan loman ainekset ovat koossa, kun sytytät kynttilät takkaan ja laitat musiikin soimaan.

Arvonnan voittaja ja hänen matkaseuralaisensa saavat ullakkomme käyttöönsä kahdeksi yöksi. Asunnon Airbnb-ilmoitus on täällä. Sieltä voit katsoa lisää kuvia ja lukea tarkemman kuvauksen asunnosta.

hektor konttihotelli

Entä jos asuntomme varauskalenterista ei löydy tyhjää voittajan haluamina päivinä? Ei hätää!

Siinä tapauksessa hän pääsee testaamaan trendikkäällä Telliskiven aluella olevan Hektor konttihotellin. Se on uudenlainen hotellikonsepti, johon ihastuin heti ensikäynnillä. Lue tuosta vierailustani ja Hektorista lisää täältä.

Voittaja majoittuu siis varaustilanteen tai toiveensa mukaan joko Vanhassakaupungissa tai Telliskivessä. Hektorin omat nettisivut löydät täältä.

Eckerö Line ja Sooloiluja alennus

Eckerö kuljettaa ja Tallinn Card aukaisee nähtävyyksien ovet

Voittaja saa myös ilmaiset edestakaiset laivamatkat kahdelle Eckerön m/s Finlandialla. Vain satamaan saakka pitää tulla omalla kustannuksella.

Perillä Tallinnassa odottaa vielä ilmainen sisäänpääsy kaupungin museoihin ja muihin nähtävyyksiin, sillä palkintoon kuuluu 24 tunnin Tallinn Card kahdelle. Lue lisää kortista Visit Tallinnan sivuilta. 

Henna Mikkilä airbnb tallinna
tunnelmallinen ullakko tallinna airbnb

Kuulostaako hyvältä?

Jos kuulostaa, niin osallistuminen on helppoa: kerro vain millainen sinun pieni unelmalomasi Tallinnassa olisi, ja kenen kanssa haluaisit sen viettää. Voit kommentoida joko tämän sivun alalaidan kommenttikenttään tai Sooloiluja-sivun Facebookissa olevaan arvontapostaukseen. Tai molempiin! Näin sinulla on arvonnassa kaksi ”arpalippua”.

Kaikki 28.11.2020 mennessä tulleet vastaukset ovat mukana. Suoritan arvonnan sunnuntaina 29.11.2020 – päivänä, jolloin Vanhankaupungin joulukuusen valot sytytetään!

Olen yhteydessä voittajaan joko Facebook-viestillä tai sähköpostilla. Palkintomatka tulee tehdä vuoden 2021 loppuun mennessä, eikä sitä voi muuttaa rahaksi.

415 Comments

 • Kreeta Paso

  Keväällä peruuntuneesta Tallinnan reissusta asti ollaan miehen kanssa kovasti odotettu aikaa jolloin vois taas turvallisin mielin matkustaa meidän suosikkikaupunkiin. Kaupungin tunnelmasta nauttimista, nähtävyyksiä, shoppailua, lemppariravintoloita ja varmaan joku ennestään tuntematon ravintola myöskin ois ainakin ohjelmassa. ❤

 • Liliana Puronen

  Menisin sisareni kanssa, jäin eläkkeelle ja olisi ihana mennä katsomaan meille tärkeitä paikkoja. Kävimme lapsuudessa sirkuskoulussa Mustapäiden veljeskunnan talossa, Pikk katu 26. Pistäytyisimme myös mun viimeisessä työpaikassa Steiner koulussa, Uusi katu 7. Kaiken kruunaisi majoitus tunnelmallisella ullakolla. Tallinna on meidän rakas syntymäkaupunki. Innostuin ihan valtavasti kun löysin tämän Sooloiluja sivun FB:sta. On niin kiva jakaa näitä muistoja. Asuttuani 35 v Tallinnassa sain olla ylpeä suomalaisuudestani ja nyt asuttuani 30 v Suomessa olenkin virolainen.

 • Päivi Hakala

  Mieheni kanssa kävelyjä päämäärättömästi kaduilla, yhtäkkiä ihana kahvila, viinitupa, puisto jne. Illalla teatteria tai musiikkia, konsertti tms. Hemmottelua mielelle ja keholle, hoitoja hierojalla… oo-la-laa…

 • Tarja Kojola-Hietaoja

  Olemme vasta löytäneet tämän lähimatkailun! Olisi aivan ihana käydä Tallinnassa ja varsinkin tuossa ihanassa airbn kämpäsdä ?

 • Minna Granqvist

  Mukaan ottaisin työkaverini Kirsin. Kesällä oli tarkoitus lähteä, mutta korona sotki kuviot. Oltaisiin menty Tallinnaan alennusmyyntien aikaan sillä olen himo vaate shoppailija. Toinen kerta oltais lähdetty työporukan kanssa, mutta se peruttiin. Plus siellä on myös aivan IHANIA ruoka paikkoja, ja ne suklaat (kuola valuu). Olen käynyt Tallinnassa ainakin kymmenen vuotta joka kesä, harmitti ihan peevelisti kun tänä kesänä ei päässyt. Koitetaan päästä tulevana kesänä.

 • Pertti Kinnunen

  Mentiin kesällä naimisiin js jäi häämatka tekemättä niin tässähän olisi hieno mahdollisuus saada pieni irtiottoarjesta vaimon kanssa!

 • Minna

  Kävisin halaamassa ystävääni Ullea, juhlistaisin ja fiilistelisin ihan sitä, että päästiin taas Tallinnaan, Tallinnassa on taikaa ja aina löytää jotain ihanaa ja kivaa uutta?

 • Hannele Korkka

  Konttihotellia olisi kiva kokeilla. Ja ensi vuonna 25 vuotta ensimmäisestä vierailusta Tallinnaan. Sitä lähdemme ystävättären kanssa varmasti joka tapauksessa juhlistamaan, kunhan tilanne sen sallii. Missä juhlimme, sitä en tiedä, kun 25 vuoden takaista majapaikkaa, Kungla-hotellia, ei enää ole. Mutta yhtä juhlaahan se olisi päästä Tallinnaan monen kuukauden tauon jälkeen.

  • Hannele Korkka

   Kivahan tuota ullakkoasuntoakin olisi kokeilla, mutta nukkumajärjestely näyttää kyllä melko vaaralliselta. ?

 • Susanna Turtiainen

  Alkaa olla jo melkoinen Tallinna-vaje. Kaikkein mieluiten lähtisin yksin, mutta kyllä joku hyvä ystäväkin olisi tervetullut mukaan. Fotografiska, Kumu, spa-käynti, kurkistus uuteen Zorik-kahvilaan. Hyvää ruokaa ja pari drinksua.

 • Pauli Lahtinen

  Minulla on kaksi ihanaa tyttären tytärtä, jompikumpi heistä olisi varmaan ensi kesänä ( noin 5 ja 7v.) halukas lähtemään Pappan kanssa retkelle Tallinnaan. Retkikohteina voisivat olla esim. eläintarha, lennusadam ja keksintötehdas. Ja varmaan muitakin kohteita keksittäisiin…

 • Katriina Kotiranta

  Ystävän kanssa kierrettäisiin museoita ja puistoja ja vähän väliä pysähdyttäisiin kahviloihin ja hyviin ravintoloihin nauttimaan elämästä.

 • Katja Salo

  Ystävän kanssa lähtisin ilomielin matkalle. ? Hennan ”mökki” jo sinällään olisi kokemus. Lisäksi valokuvanäyttelyitä, kävelyä Telliskivessä ja ehkä vanhassa kaupungissakin. Tärppilista vaan pitenee koko ajan, siitä löytyisi valinnanvaraa mieluisiin tekemisiin ?

 • Paula Lahikainen

  Paljon olisi paikkoja, joissa en ole vielä käynyt, esim. Telegraafiska. Sinun asuntosi on myös kiinnostava, asuisin mieluummin siellä kuin hotellissa. Ystävän kanssa olisi mukava nauttia ihanasta Tallinnasta! ?

 • Maarit Lindqvist

  Ollaan hyvän ystävättäreni ja hänen tyttärensä sekä oman tyttäreni kera reissattu vuosien saatossa sinne tänne. Myös Tallinnaan. Tyttäret on nyt kasvaneet aikuisiksi ja heillä on jo omat menonsa. Unelmaloma olisikin saada tuo ihana vanha jengi taas kasaan. Laivalla tultaisiin ja siellä nostettaisiin juhlavasti malja taas yhteiselle kokoontumiselle. Yöpyminen vanhassa kaupungissa vinttihuoneistossa kaupungin kattojen tasalla olisi ihan unelmaa.
  Minä haluan aina käydä joka reissulla jossain näyttelyssä tai museossa – ja välillä raahaan tämän muunkin porukan mukaan sellaiseen toimintaan. Tosin pääsääntöisesti armahdan heitä niin että he saavat mennä shoppailemaan sillä aikaa kun minä pöllyynnyn jossain keskiaikaisen arkkitehtuurin ja historian kanssa. Välillä kokoonnutaan yhteen lounaalle tai kahville, sitten päivällinen ja ilta vietetään tietenkin yhdessä. Tällä reissulla mentäisiin kyllä ehdottomasti tarkistamaan tuo Müürivahe-kadun Gloria veinikelder. Miten se on voinutkin jäädä aiemmin huomaamatta?!? Ja koska ystävättäreni lempiväri on vaaleanpunainen, niin aamiaiselle veisin koko porukan sen enempää etukäteen selittelemättä So Brooklyniin!

 • Marikka Hyttinen

  Pojan ja muehen kanssa olis niin ihanaa vaan höntsäillä kaduilla ja nautiskella muutamasta uudesta kivasta ravintolasta ❤

 • Salli

  Mukaan arvontaan ja kyllä on molemmat vaihtoehdot houkuttelevia. Mieheni kanssa lähtisin. Vaikuttavat rauhalliselta ja hienoilta.

 • Marika

  Kesällä olimme tyttäreni kanssa pari yötä Tallinnassa ja oli ihan loistava loma. Tytär jaksaa kävellä ja kierrellä joten myös Tallinna cardille on käyttöä.

 • meretemanninen

  Olen kolunnut Tallinnaa vuodesta 92 alkaen, mutta aina löytyy jotain uutta, erityisesti nyt, kun Tallinnatärpit on tullut elämääni. Unelmapäivä Tallinnassa olisi varmaan aamukävely vanhassakaupungissa, kasvohoito tai hieronta jossain minulle uudessa kauneushoitolassa, haahuilua ja lounas Balti Jaam turgilla, Fotografiska, drinkit tai kahvit vaikka niissä junavaunuissa Balti Jaamin ja Fotografiskan välissä, pieni lepotauko majapaikassa ja illalla syömään – niin minne? Paikan voisi etsiä Tallinnatärppien suosituksista. Parasta seuraa olisi oma mies.

 • Maiju

  Miehen kanssa. Harvemmin on kahden keskistä aikaa, joten olisi kuin lottovoitto päästä tälläiselle. Kaksi lasta joita ei tahdo hoitoon saada, kun kerran vuoteen niin olisipa oikeasti ihana tälläinen kokemus miehen kanssa.

 • Mari

  Tämä olisi tämän ajanjakson unelmaloma. En ole koskaan yöpynyt Virossa (oikeasti!). Tälle vuodelle tehtiin kahdesti suunnitelma ja molemmat reissut korona söi..

 • Heidi

  Miehen kanssa reissuun. Ihana olisi päästä syömään hyviin ravintoloihin, leivoskahveille ja vaikka pariin museoon/näyttelyyn. Seuraamaan virolaista elämänmenoa ja käyttämään viron kieltä. Ikävä ?

 • Tina Ahlblad

  Mieheni kanssa matkustaisin paikkoja kierrellen ja hyödyntäisimme sooloilusta saatuja hyviä vinkkejä taiteen ja ruokailun suhteen.

 • Suvi Julkunen

  Toisin miun kaksi ihanaa poikaa ensimmäiselle Tallinnan reissulle. Olisi iso elämys! Yh:na on lomasuunnitelmat aina aika minimaalisia, joten olisi huikea kokemus!

 • Anneli Saarijärvi

  Miehen kanssa tulisin.Viimeksi olimme tammikuussa 2020. Kävelyä kaupungilla, nähtävyyksiä, ostoksia ja tietenkin hyvää ruokaa. Tallinnassa paljon ihania ruoka- ja kahvipaikkoja. Ai kun voittaisi ?

 • Rosa

  Ystävän kanssa olisi ihanaa viettää viikonloppu Tallinnassa syöden hyvin ja kauneushoidoissa käyden! Majoituksena hotelli

 • Taina

  Veljen vaimo ei ole koskaan käynyt Tallinnassa. Näyttäisin hänelle suosikkipaikkani Tallinnassa ja etsisimme yhdessä uusia ihania paikkoja. Kävisimme museoissa, hemmottelisimme itseämme, kävisimme ostoksilla, kävelyillä ja herkuttelusimme hyvissä ravintoloissa.

 • Nina Östman

  Aah, ystävän kanssa nautiskeltaisiin Tallinnan näyttelyistä. Syötäisiin hyvin ja nautittaisiin Vana Tallinnista ja Rabarperi skumpasta. Kävetäisiin kauniissa ympäristössä.

 • Kristiina Aalto

  Miniloma Tallinnassa olisi niin tervetullut! Ihania ravintoloita ja kahviloita. Tunnelmaa ja nähtävää. Ja tuo ullakkoasunto näyttää täydelliseltä kuvien perusteella. Olisipa kiva nähdä omin silmin

 • Kari Julin

  Mä olen ollut töissä Tallinnassa kevään 1997; sen jälkeen mä olen käynyt siellä yleensä useamman kerran vuodessa. Mä rakastan erityisesti vanhaakaupunkia, mutta myös Telliskivi ja Noblessner ovat upeita kaupunginosia. Seuraavallakin kerralla mä seilailen Tallinnaan Jussin kanssa.

 • Maija Ainamo

  Toisin Tallinnaan kaupunkia tuntemattoman ystäväni. Fotografiska, Vegan restoran…keväisillä kaduilla harhailu….

 • Virpi Juntti

  Me tarvittaisiin Rikardin kanssa paikka missä voisimme unohtaa hetkeksi tämän koronan aiheuttamat haasteet tapaamisille. Hän asuu Ruotsissa ja minä Suomessa. On ollut aika raskasta. Ikävä koko ajan. Kumpikaan ei ole kokenut Tallinnan kävijä, niin uusien paikkojen tutkiminen piristäisi mieltä.

 • Liisa

  Kyllä on matkakuumetta kertynyt! Tallinna ei koskaan petä. Ehkä kokeiltaisiin taas paria uutta ravintolaa, joita yleensä bongaillaan täältä Sooloilua-sivuilta. Mieheni lähtisi mukaan, Tallinna hänenkin lempikohteensa.

 • Päivi Jurvala

  35 vuotta ollaan oltu naimisissa ensi vuonna. Sen kunniaksi mentäisiin johonkin uusista ihanista ravintoloista, joista olen innolla lukenut Hennan kertomuksista. Haluttais kokeilla jokin ihana maistelumenu. Muuten matkustettaisiin ihan normisti. Tykätään luonnosta ja aivan varmasti jokin pyöräreissu eväskorin kanssa kauniiseen luontoon tulisi toteutumaan. Ei olla kaupoissa mielellään ravattu mutta torit voitais käydä läpi ja syödä siellä kaikkia herkkuja. Olin tyttöporukalla syksyllä Tallinnassa ja meillä oli uskomattoman hieno reissu. Kiitos hyvistä vinkeistä. Airb&b asunto oli suuri ja ylellinen sekä ihan keskustan vieressä ja melkein laivalaiturilla. Olisi ihana nähdä ullakkoasuntosi! Kiitos kaikesta!

 • Sanna-Marja

  Ystävän kanssa tulisin, sillä ruoka/kulttuurimatka olisi paikallaan. Tallinna on yksi lempi kaupungeista jossa aina löytyy jotain uutta ihasteltavaa.

 • Susanna Peri

  Puolison kanssa kiireetöntä yhdessäoloa, hyvää ruokaa, jokin näyttely ja käppäilyä pitkin katuja, välillä pysähtyen viinille tai kahville. Ja aamupalat tietenkin jossakin ihanassa kahvilassa ?.

 • Maarit

  Puolisoni kanssa! ❤️
  Viime Tallinnan matkasta on vierähtänyt jo melkein vuosi – ihan liikaa kun olemme tavanneet siellä käydä 1-2krt vuodessa viimeiset yhteiselomme 20vuotta.

 • Jobo

  Unelmaloma olisi hyvän ystävän kanssa tehty hemmotteluloma. Ensin aamupäivällä kauneushoitolaan hyviin hoitoihin ja lasi skumppaa. Sitten lounas Telliskivessä, Fotografiska ja vähän shoppailua. Lepohetki ennen illallista jossain tunnelmallisessa ravintolassa. Iltadrinkit vielä ja nukkumaan.

 • Leila Hyrsky

  Tulisin mieheni kanssa, ja aika kuluisi hyvin kaunista kaupunkia kierrellessä ja ihaillessa. Välillä syötäisiin ja juotaisiin hyvin sekä tietysti kahviteltaisiin jossain tunnelmallisessa paikassa. Jos aikaa riittäisi, niin meillä on vielä käymättä esim nykytaiteen museo, joten…ostoksillakin pitäisi vielä ehtiä.

 • Tanja Tulima

  Oi mikä paikka ? ystävän kanssa museoita, ostoksia ja hyvää ruokaa ja kahviloita ??❤️ olisi ihanaa kyllä!!!

 • Katja Järviluoma

  Oispa ihana voittaa,Tallinna on meidän lempikohde, sopivan kaukana mutta kuitenkin lähellä. Viime kerrasta on vuosi aikaa. Just puhuttiin mieheni kanssa siitä että olisi ihana lähteä käymään Tallinnassa, toivottavasti pian tulee mahdolliseksi.

 • Tuire

  Puolison kanssa lähdettäisiin reissuun kiertämään Tallinnan katuja ja kujia. Nautittaisiin hyvää ruokaa ja pienpanimo oluita ??

 • Johanna Kalliola

  Miehen kanssa on kiva etsiä uusia paikkoja ja kierrellä. Välillä on mukava pysähtyä kahville tai muille virvokkeille.

 • Stefan

  Oman siippani kanssa tietysti kahden! Lasi punaviiniä & juustoja kynttilätakan edessä vanhankaupungin kattojen yllä. Ehdottomasti taas Rataskaevu 16 lounaalle. Oli niin herkullinen visiitti viimeksi. Ja gluteeniton Kivi Paber & Käärid olisi myös listalla kun voi syödä huoletta. Kaksi uutta illallispaikkaakin pitäisi kiikaroida… Tekemistä & näkemistä piisaa Tallinnassa.

 • kaija

  Matkakaverini kanssa tulisin sinne vanhankaupungin ullakolle. Nykyäähän vähemmän muuten tulee vanhassakaupungissa käydyksi, muuaalle vievät askeleet-

 • Henna

  Unelmaloma Tallinnassa; myöhäisiä aamiaisia, päämäärätöntä vaeltelua idyllisessä vanhassa kaupungissa, kahviloita, illallisia ravintoloissa, kuplivalla kippistelyä, kukkaostoksia kukkatorilta, myöhäisiä iltoja.

 • Anna-Mari

  Yllättäisin avopuolisoni hänen 50-vuotis päivänä. Kun ei pääse lähtemään lomalle lämpöön, niin mahtavaa olisi päästä yllättämään avopuoliso ja lähteä nauttimaan Tallinnan ihanista ruoka ravintoloista ja tunnelmasta. Viettää yhdessä unohtumattomat 50 v syntymäpäivät ?.

 • Henna Vinblad

  Olisi ihana päästä pitkästä aikaa käymään mieheni kanssa tai vaikka äitini! Kävisimme tutustumassa uusiin liikkeisiin kalamajan alueella ja sen ympäristössä koska sinne emme ole vielä ehtineet. Ja lisäksi haluaisin testata ravintoloita joita olet sivuillasi esitellyt!

 • Marja Rautio

  Lähtisin ystäväni Maaritin kanssa. Joku ihana museo ja ravintola olisi ainakin ohjelmassa. Myös käsityöläisten kaupat kiinnostaa.

 • Erja Andersson

  Omaishoitajan vapaat voisin käyttää tähän matkaan elikä olisi todella hienoa voittaa tämä palkinto. Olen omaishoitaja lapselleni ja välillä on ihan hirmu raskasta tämä elämä. Itsellä epäiltiin juuri ikävää asiaa, ja se mikä tässä nyt piristäisi olisi matka. Pois kaikesta ja lempi kaupunkiin ja vain itselle omaa aikaa. Nappaisin mukaani hyvän ja parhaan ystäväni, eli tyttäreni.

 • Leena Wickman

  Pitkästä aikaa vaeltelemaan Tallinnaan; museoita, hyvää ruokaa, ostoksia, jonkun hyvän ihmisen kanssa.

 • Immi

  Mies ja poika mukaan ja matkaan! Hyvää ruokaa,ostoksia, kiertelyä ja uusiin paikkoihin tutustumista. Rauhallinen majoitus ja ehkä pientä hemmotteluhoitoa;).

 • Taru Uusitalo

  Suunnitellaan mieheni kanssa Tallinnaan muuttoa ja olisi kiva tulla vähän tutustumaan paremmin paikan päälle ennen varsinaista muuttoa. siinä mielessä majapaikaalla ei niin väliä. Molemmat näyttävät ihastuttavilta 🙂

 • Minna Kemppainen

  Unelmalomanen olisi rauhallinen ja kiireetön aika yhdessä puolison kanssa kävellen pitkin Tallinnan katuja poiketen välillä lasilliselle ja lounaalle, myöhemmin maistuvalle illalliselle. Kulttuuritarjonta kuuluu tietysti sekä lyhyeen että pitkään lomaan.

 • Jennika Vataja

  Olemme mieheni kanssa käyneet useamman kerran Tallinnassa ja joka kerta olemme tehneet jotain uutta. Olin kovin harmissani, kun tänä vuonna emme pääsekään reissuun. Ensi kerralla Tallinnassa ollessamme haluaisin käydä jossain kivassa museossa, elokuvissa, kissakahvilassa ja kiinalaisessa ravintolassa. Tallinnatärpeistä olen saanut jo paljon vinkkejä matkoja varten, vielä kun pääsisi niitä toteuttamaan ❤️

 • Tiia nummi

  Kahviloihin kippoloihin ja salakapakoihin,jotka jäi pikkujouluissa käymättä. Ottaisin mukaan parasta seuraa möllin tai heiskan?
  Tallinnatärpit best? Rupesin seuraamaan jo juuri ennenkuin laitoit facebookiin.

 • Nina

  Mieheni? kanssa lomalle; vähän shoppailua, nauttia hyvästä ruuasta jossain tunnelmallisessa ravintolassa. Kenties Fotografiskaan katselemaan?. Ja tietysti matkaan pitäisi mahduttaa jalkahoito hyvässä&tutussa paikassa.

 • Marianne Huttunen

  Mieheni kanssa tultaisi. Ihana olisi asua vähän erilaisessa hotellissa ja syödä hyvin. Tosin huonoa ruokaa ei ole Virossa koskaan saatu! Ja uusia käyntikohteita on niin paljon että valinnanvaikeutta…

 • Outi Arantila

  Oman rakkaan kanssa rentoutumaan, hyvää ruokaa, kulttuuria, ystäviä ja käsitöitä. Ikävä on ❤

 • Pirjo

  Viettäisin aikaa ystävättäreni kanssa koluten uusia kauppoja, ravintoloita ja alueita – sooloiluja.com on antanut lukuisia vinkkejä, joihin haluaisin tutustua kävellen, pyöräillen tai julkisilla.

 • Maarit Roukala

  Siskoni kanssa minilomalle. Harvoin nähdään kun välimatka on pitkä. Laatuaikaa siskoni kanssa ?❤️

 • Eve

  Unelmalomaani kuuluu rentoa tunnelmaa, ihania ravintoloita ja kaupungilla haahuilua – Tallinna on juuri täydellinen tähän!

 • Ulla

  Olisi ihanaa päästä Tallinnaan kiertelemään Telliskiven alueelle, Fotografiskaan ja herkuttelemaan yhdessä Jukan kanssa. Lisäksi Kadriorgin puistoon ihailemaan kukkaloistoa yms.

 • Pia Pursiainen

  Mieheni kanssa tulisin. Fotografiska ja Telliskiven ruokapaikat. Jotain superihanaa koronan jälkeen. Tulisi niin tarpeeseen ja voimaannuttaisi pitkäksi aikaa. Ehkäpä ystäväpariskuntakin lähtisi mukaan.

 • Minna

  Lapsuudenystäväni Riitan kanssa tulisimme, varmaankin mentäisiin perinteisin menoin, nautittaisiin hyvästä ruoasta, Tallinnan pikkuputiikeista, pari taidenäyttelyä ja toistemme seurasta. Pitäis kyllä varmaan yö tai kaksi lisää varata palkinnon päälle, ettei tulis liian kiirus.

 • Anne Malinen

  Ystäväni Terhin yllättäisin minilomalla ❤️ Käytäisiin Sishissä ja panimokierroksella ja Kumussa. Syötäisiin hyvin ja nautittaisiin pitkästä aikaa hyvän ystävän seurasta.

 • Katja B

  Olisi ihana viettää aikaa toisella paikkakunnalla asuvan sisareni ja hänen tyttärensä kanssa. Yhteinen Tallinnan matka oli jo suunnitteilla mutta sattuneista syistä matkasuunnitelmiin tuli takapakkia. Ikävä on kova, myös Tallinnaan <3

 • Mika Segerman

  Ystäväni kanssa ja kerrankin Tallinnan keskustaa välttäen ja tutustuisin mielummin keskustan ulkopuolisiin alueisiin; Kopli, Pirita, Telliskivi. Varsinkin tuo Põhja-Tallinnan seutu kiinnostaa. Muutaman kerran olen käynyt työreissulla aivan Koplin kärjessä mutta niillä reissuilla ajettu vain alueen läpi tutustumatta tarkemmin seutuun. Pidän Virosta ja tuo seutu on sitä aidoimmilaan ❤️

 • Sari

  Britti miesystäväni on rakastunut Tallinnaan ❤️ Heti kun korona hellittää tapaamme vihdoin, ja mikä olisi parasta Yhteinen loma Tallinnassa ?

 • Merja Porokka

  Mieheni kanssa kaksin, 3 lasta pääsisi mukaan seuraavalle matkalle. Odotan niin kovasti, että pääsisi Tallinnaan kiertelemään vanhaa kaupunkia, syömään hyvää ruokaa ja Gelatto ladies jäätelöä. Muutama hyvä drinksu, ehkä kylpylää/hierontaa. Lisäksi, odotan pääsevän paljon kehuttuun kampaamoon Tallinnassa. Teletorni on myös näkemättä vaikka useita kertoja vuodessa tulee normaalisti Tallinnassa käytyä.

 • Taija

  Antaisin pojalleni ja Eville.
  Saisivat raskaan vuoden jälkeen vähän rentoutua ja nauttia kauniista vanhasta kaupungista.

 • Goldenarm

  Olen jo pidempään haaveillut reissusta yksin, jolloin saisin kuljeskella rauhassa minne mieli tekee. Eikä toisaalta reissukaveriakaan välttämättä löydy. Olisin siis superhemmottelun tarpeessa.

 • Riitta Rautakorpi

  Mieheni kanssa kahdenkeskistä aikaa ja arkea pakoon ihanaan Tallinnaan! Päämäärätöntä kuljeskelua Tallinnan kaduilla, ihanien kahviloiden ja ravintoloiden makuja sekä nähtävyyksiä ja museoita sopivasti

 • Heidi

  Minun lomani olisi hyvää ruokaa, hemmotteluhoitoja, nähtävyyksiä, ostoksia ja kävelyä ympäri kaupunkia. Ja tietysti ihanat kukat kotiinviemisiksi ? ? Kaikkea sellaista mitä nyt kaipaa, pienen vauvan ja suurperheen äitinä ?
  Matkakumppaniksi ottaisin ystäväni , hänelle myös pieni irtiotto arjesta ♥️

 • Seija Mäkelä

  Lähtisin matkalle pojantyttären kanssa. Kiertelisimme Tallinnan vanhassakaupungissa, Kardiogan puistossa ja ainakin Nommela. Kertoisin hänelle 70-luvun matkoistani Tallinnaan. Tapaisimme nuoruuteni aikaisia ystäviä ja kertoisin tytölle Neuvostoliiton ajoista, Viron itsenäistymisestä ja tiestä Tallinnan nykyiseen loistoon. Nauttisimme siitä, mitä Tallinnan voi tänä päivänä tarjota.

 • Marika Holopainen

  Miehen kaa tultas ullakkohuoneeseen ja kierrettäis ihanat kahvilat ja ruokapaikat ja nähtävyydet lävitse…

 • Anu Ruotsalainen

  Oi! Mikä juttu olisikaan! Aina niin pienellä budjetilla kun menee ja halvimmassa yöpyy, pääsisi kerrankin ihanaan paikkaan❤️Miehen kanssa!

 • Heini Sivula

  Hemmottelua, hyvää ruokaa ja vähän shoppailua 🙂 Kaveriksi lähtisi pikkusisko, joka ansaitsee vähän hemmottelua elämään!

 • Paula Huhtala-Savolainen

  Mieheni kanssa lähtisin❤️Ensin hyvä aamupala laivalla. Maissa ensin kohteeksi Balti jaam tori ja Telliskiven alue. Siellä aina jotain uutta ja mielenkiintoista. Sen jälkeen tunnelmointia vanhassakaupungissa. Drinkki tai kaksi?vähän lounasta. Hetken piipahdus majapaikassa, valmistautuminen iltaan. Hyvä, tunnelmallinen illallinen jossakin niin monista ihanista ruokaravintoloista. Iltadrinkki cocktailbaarissa?Tällaisia suunnitelmia olisi meillä. Tällä lähes samalla kaavalla niin monta toteutunutta matkaa jo koettu. Vielä kun aikatauluun mahtuisi, molemmille joku ihana hemmotteluhoito ennen kotiinpaluuta. Oih?mikä matkakuume iski!

 • Tuuli Luud

  Vaikka asun Virossa, pääkaupunkissa tule käyty harvoin. Lomakaveriksi ottaisin siskon. Fotografiska on vielä näkymättä, Estonian opera tai balleti kiinosta, sooloilun suosittuissa ravintoloissa haluaisin käytä.

 • Sami Salonen

  Perheen kanssa lähtisin (3h), syöden hyvin ja Tallinnan mahtavia katuja dallaillen, mielenkiintoisissa kohteissa vierailua, ilmapiiristä nauttien, tunnelmaa.❤️

 • Katri Virtanen

  Marjo, Tallinan reissukamu lähtisi 100-varmasti mukaan. Perinteisesti kampaajalla käynti, eli ensimmäiseksi tukat kuntoon 🙂 Shoppailua, haahuilua kaupungilla, ja hyvää ruokaa. Siitä on meidän Tallinnan reissu tehty 🙂

 • Sari L

  Ystävän kanssa tulisin. Hyvää ruokaa, yhdessäoloa, teatteria, kylpyläuintia ja kenties kivihieronta. Siinä nuo kaksi päivää hurahtaisi rentoutuen ja nauttien.

 • Ansku

  Mieheni kanssa lähtisin 20-v. hääpäivää viettämään talvella. Uusien ravintoloiden testausta, jotain molemmille uutta tekemistä, kaupungin syrjäkatujen ja historian tutkiskelua. Siinäpä unelmieni reissu.

 • Maisa Mankki

  Mukavia pikkupyrähdyksiä on tehty Tallinnassa, mutta ei korona-aikaan. Olemme aiemminkin yöpyneet vuokra-asunnoissa…se on mukavaa vaihtelua hotellimajoitukseen.

 • Saila Björkman

  Ihana palkinto ihanaan Tallinnaan <3 Täydellinen päivä Tallinnassa koostuu hyvästä ruoasta ja viinistä. Museo ilahduttaa aina ja yhdet kengätkin voisin ostaa. Mukaan lähtisi mies, tytär tai ystävä.

 • Heidi

  Mieheni kanssa matkaan lähtisin. Koplin alue olisi seuraavaksi alue johon haluaisimme paremmin tutustua, ja siihen on paljon tullut vinkkiä jo postausten kautta ☀️

 • Jouni Elomaa

  Viro ja Tallinna ovat miehelleni ja minulle suuria rakkauksia. Pari päivää menisi ihan joutilaassa kuljeskelussa, uusien kohteiden ihmettelyssä, mukavissa kahviloissa ja hyvissä ravintoloissa. Suosimme mahdollisimman ekologista kulkumuotoa ja lähiruokakohteita.

 • RouvaHoo

  Mieheni kanssa ja ullakolle. Tutkitaisiin sun postauksia ja suunniteltaisiin jotakin kummallekin ohjelma, shoppailua, hengailua kaupungilla, kulttuuria ja ehkäpä piipahdus jossain kylpylässäkin.

 • Jutta

  Viettämään miehen pyöreitä ja pojan täysi-ikäisyyttä. Poika ei ole muista edellistä reissuaan Tallinnaan kun on ollut niin pieni.

 • Jaana Hovi

  Lähtisin tyttäreni kanssa. Panostaisimme kulttuuriin ja kahviloihin. Olemme käyneet yleensä muutaman kerran vuodessa Tallinnassa ja yllättyneet joka kerta positiivisesti siitä miten kaupunki voinkin joka kerta tarjota uusia elämyksiä. Makean ystävinä Tallinnan kahvilatarjonta on pelkkää timanttia.

 • Heinik

  Lähtisin matkaan mieheni kanssa. Me nautittaisiin yhdessäolosta kiertelemällä vanhassa kaupungissa kokeillen erilaisia herkkuja paikallisissa kahviloissa ja käytäisiin syömässä hyvin erilaisissa ravintoloissa. Me käytäisiin myös jossain kylpylässä lillumassa altaissa ja lähdettäisiin tutustumaan Viron ulkopuolelle hieman pidemmälle Tallinnasta.

 • Minttu

  Mieheni kanssa lähdettäisiin viettämään vuosipäivää. Hyvästä ruoasta nauttien ja kulttuuria ihaillen 🙂

 • Jonna

  Avopuolisoni kanssa lähtisin minilomalle, ja kävisimme ainakin Fotografiskassa ja Neitsitorn-museossa. Sitten tietysti hyvissä ravintoloissa, ne pitäisi tsekkaillla näistä vinkeistä ennen lähtöä. ? Jos reissu olisi kesällä, niin myös Rummu kiinnostaisi!

 • Kirsi Ruonala

  Mieheni kanssa tultaisiin. Monet kerrat oltu ja aina yhtä ihana on Tallinna ja tarjoaa uutta katseltavaa ja koettavaa, Ollaan katseltu tuota vuokra-asuntoasiasi, joten olisi kiva voittaa matka?

 • Anna H

  Poikani kanssa kierreltäisiin uusia mielenkiintoisia alueita Tallinnassa, joista on ollut paljon tässä blogissa esittelyjä. Kävisimme myös joissakin museoissa ja taidenäyttelyissä, ja nauttisimme ihanista ravintolaelämyksistä sekä kahviloiden antimista.

 • saya

  Poikaystävän kanssa tutustuttaisiin vanhaan kaupunkiin ym. nähtävyyksiin ja nautittaisiin hyvästä ruoasta! <3

 • Anne-Maarit Heinonen

  No jopa tuli kiehtova palkinto jakoon! Ehdottomasti valitsisin Henna sinun ja perheesi ”mökin” koska Vanhan kaupungin tuntemukseni on erittäin pahasti vajaa. Syystä ja kolmannesta johtuen olen haahuillut ennen kaikkea muualla kuin siellä. On ollut tarkoitus ko vika korjata, mutta eipä ole juuri alkua pidemmälle päässyt. Eli jos voittaisin koluaisin Vanhaa kaupunkia ristiin rastiin ja kävisin esim Design museossa, Kaupunginmuseossa , Valokuvamuseossa, Venäläisessä museossa, Teatteri – ja musiikkimuseossa, Adamson-Eric museossa jne. Sitten haluaisin käydä Pin-Up salongissa ja ”Yrmyn” veitsenteroittajan luona ja ”salaisessa puutarhassa” luostarin sisäpihalla, Ruumistani ruokkisin esim Pan y Vinossa, Parrot minibaarissa yms. Ehkä etsisin niitä salakapakoitakin. Mutta yhden syrjähypyn tekisin kuitenkin Vanhan kaupungin ulkopuolelle: Dokfotoon. Mukaan nappaisin jonkun sopivan ystävän tai sitten ehkä taas soolona – kuten useimmiten.

 • Maija Turkkila

  SMieheni kanssa tulisimme nauttimaan hyvästä ruoasta ja vanhasta kaupungista. Istuttaisiin kahviloissa ja syötäisiin ihania herkkuja? Tai vaihtoehtoisesti hyvän kaverini kanssa tultaisiin, viime matkasta on jo liian kAuan aikaa!

 • Hely

  Kesäisessä Tallinnassa kierreltäisiin tuttuja vanhankaupungin katuja. Kun Tallin card olisi käytössä, matkustettaisiin trammilla ympäri kaupunkia tutustumassa uusiin paikkoihin. Iltaan kuuluisi elävää musaa jossain tunnelmallisessa kuppilassa ja tietysti hyvää ruokaa. Lähtisin mieheni kanssa reissuun.

 • Elisa Vilpas

  Lähtisin Pepen kanssa pyöräilemään Tallinnan rantoja pitkin. Käytäisiin Viimsin ihanassa pienessä ulkomuseossa, Piritassa uimassa ja Rocca al Maressa piknikillä suurten tammien alla. Nommen kaupunginosaan tutustuisimme paremmin ja ilman muuta myös Pohjalan alueeseen!

 • niina

  Olisi hauska osallistua johonkin sosiaalisen syömisen tapahtumaan, jos Tallinnssa sellaisia on ja tuustua siten uusiin ihmisiin. Matkustaisin yksin

 • Sari Pylsy

  No kuka ihme ei haluaisi voittaa tällaista arvontaa, niin huikean ihana on Viron pääkaupunki Tallinna, joka tarjoaa aina uutta ja mielenkiintoista. Matkaseurueesta ei huolta, sillä puolen ovat jo varmaan pakanneet laukkunsa.

 • Suvi

  Lomailu tunnelmallisessa Tallinnassa täytyisi pitää sisällään paljon kaikkea vanhaa ja historiallista sekä paikallisia ruokia ja herkkuja.

 • Heidi

  Kaverin kanssa laatuaikaa, koska nähdään harvoin kun minä Lapissa ja hän etelässä. Kulinarismia, salakapakoita, uusia taidemuseoita sekä suosikit Fotografiska&JK dokfoto. Uudet kirpparivinkit pitää tutkia. Proton haluaisin kokea. Ja hemmotteluhoitoja.

 • Ella

  Eka kertaa ikinä suuntaisin sinne mieheni kanssa kahdenkesken. Kävelyä kilometritolkulla, kulttuuria ja kulinarismia. Ehkä vähän pussailtaisiin ympäri Tallinnaa.

 • Suvi Vajavaara

  Ainakin Pirita (kesällä sitten), museoita, TV-torni. Ratikka ja bussi alle ja kiertelyä ympäriinsä. Illalla siten hyvää ruokaa ja juomaa. Hyvän ystävän kanssa reissuun. Majoitusvaihtoehdot kuulostavat mukavilta.

 • Kata

  Ikinä en arvontoihin osallistu, mutta nyt on vaan pakko! Miehen kanssa lähtisin. Ilman tarkkoja suunnitelmia ja aikataulua. Pötköttelyä pehmeessä sängyssä, monta monta monta pakohuonetta, hyvää ruokaa ja koko reissu ilman mitään huolta liiasta rahan käytöstä ?

 • Anssi Kuusela

  Rakkaani kanssa ? ihmisen, joka on rinnalla kulkenut jo pitkään pitkään. Kahdestaan hieman kulttuuria ja nähtävyyksiä, hieman shoppailua, kävelyä ja hyvää ruokaa. Ehkä jonkun paikallisen ystävän tapaaminen.

 • Niina Piispanen

  Perheen kanssa pieni irtiotto arjesta ? Hyvää ruokaa, iloista reissumieltä ja mukavaa yhdessäoloa. Voitaisiin käydä Piritan köysikiipeilypuistossa ja rannalla kävelemässä. Visiitti eläinpuistoon ja vähän shoppailua.

 • Eija Pöllänen

  Mieheni kanssa syömään, käymään eri nähtävyyksiä, kauneushoitolassa, shoppailua, takkatulesta nauttimista toivottavasti ullakkoasunnossa tai hotellikin käy aamiaisineen

 • Nina Laaksonen

  Olisi ihanaa viettää aikaa hetki jossain muualla kuin kotona kaiken tämän etätyön ja etäopintojen jälkeen.

 • Milla

  Unelmareissu alkaisi tietysti laivan aamupalalla ja shoppailulla. Tallinnassa kierrettäisiin ystävän kanssa kaikki ihanat museot ja taidenäyttelyt, syötäisiin, juotaisiin ja nukuttaisiin hyvin. Toinen päivä pyhitettäisiin shoppailulle. Vietettäisiin kunnolla tyttöjen laatuaikaa. ?❤️

 • Julia Hämäläinen

  Minä ja Äitini. Yhdessä kirjaimellisesti makustellen tulevan matkaamme buffetissa laivalla, samalla käyden läpi suunnitelmia maissa. Sen lisäksi siis että ollaan pariksi päiväksi menossa nauttimaan kylpyläelämästä!!
  Puheissamme on mukana pari trendikästä ravintolaa, jotka ihan välttämättä tullaan testaamaan. Onhan ne valittu upean Tallinnan parhaimmistoon! Vanhassa kaupungissa on käytävä ja sen yhteydessä olevaan pariin kirpputoriin nokkaamme sujautettava!! 😉 Hyvien löytöjen, kylpylähoitojen ja herkuttelun jälkeen on mukavaa palata taas arjen pariin kotosalle! <3

 • Jonna

  Tänne matkalle ottaisin ulkomaalaisen mieheni, jolle matka olisi elämys, sekä tietysti reissu olisi piristys arkeen!
  Toinen vaihtoehto olisi hyvä ystäväni joka rakastaa kävellä ja kuvata Tallinnan nähtävyyksiä ja kierrellä näyttelyissä ja kirkoissa.

 • Eija Riitta Kaarina nurminen

  Mieheni kanssa tultaisiin ja kierreltäisiin uusia kohteita vähän turistikeskudtan ulkopuolella ja syötäisiin hyvin jossain pikkuravintolassa. Luonnollisesti välillä pitäisi pysähtyä kahville tai oluelle keräämään voimia. Fotografiskaan pitäisi myös tutustua!

 • Mira Määttänen

  Mieheni kanssa. Meillä on ollut aivan liian vähän aikaa olla kahdestaan. Käytäisiin parissa museossa, syötäisiin ja nautittaisiin Tallinnan fiiliksestä.

 • Ninni

  Ehtottomasti äidin kanssa naisten reissu! Kylpylään lillumaan rusinaksi ja illalla syömään Tallinan upeisiin ravintoloihin. ? ps. Tuo asunto on aivan täydellinen!

 • Sini

  Poikakaverin kanssa Tallinnaan ? viimeksi testattiin Proto, nyt ois kiva seikkailla jossain uudessa Tallinnan kaupungin osassa tai keskustan laitamilla ? ja sitten vaan nautittas ??

 • Sonjuska

  Ystävän kanssa tehty reissu. Hyvää ruokaa, shoppailua ja ihanaa Tallinnan tunnelmaa, vanhan kaupungin kadut sekä merimaisemat. Ah, kumpa pian taas pääsisi. 🙂

 • Minna

  Oih! Tallinna on mun ja vaimon all time favorite! ? Ollaan osittain sun suositusten perusteella tutustuttu kaupunkiin ja löydetty aina jotain uutta. Se onkin parasta; seikkailu ja koluaminen ja tätä kautta uuden löytäminen ja fiilistely. Lähtisin vaimon kanssa ruuhkavuosiarkea pakoon muutamaksi päiväksi. Valmista suunnitelmaa ei ole, tai se voisi olla fiilispohjainen päämäärätön rentoilu ja vaeltelu ?

 • Carita Blom

  Haluisin tulla käymään jossain kylpylässä tai hoidoissa jonkun kaverin kanssa. Bershkassa olisi tietenkin päästävä käymään, jos Tallinnaan pääsisi. En ole kuin pari kertaa käynyt, joten Tallinna-kortti olisi ihana lisä <3

 • Jari Hokkanen

  Tyttäreni kanssa viettämään rauhallista lomaa kävelemällä Piritan rannalla ja istumalla puistoissa katsoen ihmisten kiireitä .

 • Mari Mastokangas

  Miehen kanssa lähtisimme nauttimaan Tallinnan huipuista ravintoloista, kävisimme fotografiskassa ja viimsi span k-18 puolella rentoutumassa ??

 • Lisa

  Lähtisin ystävän kanssa Tallinnaan. Parasta olisi kierrellä Telliskiven ihanat vintageliikkeet ja vinyylikaupat vanhassa kaupungissa. Sen lisäksi testata joku ihana vegeravintola esimerkiksi paljon kehuttu Restaurant V. Sen lisäksi kulttuuria ja drinkeile. ??

 • Annika F

  Unelmalomia on erilaisia… Oikeastaan kohteella ei ole enää nykyisin väliä, kunhan pääsee irti arjesta ja ”imeä” uuden ympäristön energiaa, tunnelmaa ja keveyttä vapauden tunteesta. Yksin tai yhdessä, kunhan tunnelma on oikea. ?✨

 • Taina

  Ystävän kanssa rentoutumislomalle pitäen sisällään hyvää ruokaa, hemmotteluja ja shoppailua ilma kiirettä ja aikatauluja. Loppuvuodesta olisi tarkoitus päästä tekemään yksi unelmareissuista: reissaamaan ympäri Aasiaa pieniin saariin keskittyen. Toinen suunniteltu reissu on Etelä-Italian kiertomatka sisältäen mm. Pompeijin, Vesuviuksen, Caprin saaren ja Amalfin rannikon…
  Näitä odotellessa voi keskittyä suunnittelemaan uusia unelmareissuja.

 • Ritva Saira

  Ystävän kanssa tulisin Tallinnaan nauttimaan hyvästä ruuasta, Tallinnan tunnelmasta, hieronnasta ja pedikyyristä. Lisäksi ostoksia, museoita, kahviloita, ehkä oopperakin. On ikävä Tallinnaan! ❤️

 • Riitta Alanko

  Mieheni kanssa tulisimme nauttimaan hyvästä ruoasta ja vanhasta kaupungista. Istuttaisiin kahviloissa ja syötäisiin ihania herkkuja? Tallinna on kuulunut minun matkoihin jo vuosia…

 • Hanna L

  Puolison kanssa lähtisin reissuun. Unelmalomalla ei olisi kiirettä, kierrettäisiin vanhankaupungin nähtävyyksiä, tekisimme mukavia ostoksia ja käytäisiin jossakin tunnelmallisessa ravintolassa syömässä. Lepäisimme ja nukkuisimme hyvin?

 • Tiina Jääskeläinen

  Ihana olisi ehtiä rauhassa tehdä asioita ja vaan olla ja lepäillä. Mielelläni matkutsan yksin.

 • Susanna

  Ystävän kanssa kiertelemään vanhan kaupungin kujia, syömään hyvään ravintolaan, käymään kahviloissa ja katsastamaan uusia ja näkemättömiä paikkoja ja alueita

 • Sanni

  Lähtisin siskon kanssa. Hyvää ruokaa, kivoja pikku kahviloita ja kulttuuriin, sekä kaupunkiin tutustumista?

 • Susanna Painilainen

  Ystävän kanssa nauttimaan hyvästä ruuasta, kulttuurista, shoppailusta ja hemmotteluhoidoista.

 • Pirjo Boijer

  Mieheni kanssa lähtisin viettämään 9v tapaamispäivää. Kumpikaan ei ole koskaan ollut yötä Tallinnassa. Olisi mukava viettää kunnolla aikaa kierrellen kaupunkia ilman kiirettä mihinkään.

 • Anita

  Miehen kanssa kaksistaan ehdottomasti vanhaa kaupunkia ihastelemaan, syömään hyvin ja nauttimaan kiireettömästä ajasta. Ja ullakkohuoneisto jos sattuisi onni suosimaan ja majoitus olemaan vapaana ☺️

 • Marko Järvinen

  Ensi vuonna tulee rouvan kanssa neljännesvuosisata täyteen. Oivallinen tapa juhlistaa merkkipäivää lähtemällä Tallinnaan. Laivalla kuplivaa ja pientä välipalaa et jää ruokahalua F-Hooneeseen tai Frenchyyn. Fotografiska on edelleen tsekkaamatta. Aika pitää myös jättää pienelle kylpylävisiitille

 • Tiina Kinnunen

  Siipan kanssa lähtisin. Söisimme hyvin, tutkisimme vihdoin Kumun ja Kadriorgin alueen tarkemmin ja ehkä vähän maistelisimme viinejä kivoissa viinibaareissa, joihin vinkit löytyy tästä blogista!

 • Marja Heikkinen

  Mieheni kanssa lähtisin minilomalle Tallinnaan. Yhteistä aikaa voisi viettää ihan vain kuljeskelemalla Vanhan kaupungin katuja pitkin sekä välillä nauttien hyvästä ruuasta ja juomasta jossakin pienessä ravintolassa. Ei olisi kiirettä minnekään.

 • Hugo

  Naisystäväni kanssa viettäisimme aikaa kahdestaan. Varaisin ravintoloihin joissa emme ole käyneet pöydän kummallekin illalle. Aamulla menisimme aamupalalle jonnekin jännään paikkaan ja sitten kumun näyttelyyn. Illaksi varaisin teatteriin liput. Ennen laivan lähtöä kävisimme vielä hieman kauneutta hoitamassa.

 • Marko Vainio

  Vaimon kanssa, Telliskivi, Kumu, käsityökauppoja, hyvää ruokaa ja juomaa. Omaa rauhallista aikaa ja paikallista meininkiä. Käppäilyä ja julkista liikennettä ympäriinsä.

 • klaara

  Puolisoni kanssa lähtisin. Söisimme hyvää ruokaa, kävisimme taidenäyttelyssä sekä ostoksilla. Illalla nauttisimme toistemme seurasta viinilasin kera.

 • Liisa

  Viime kerrasta Talinnassa onkin jo vierähtänyt varmaan pari vuotta. Tällä kertaa lähtisin mieheni kanssa koluamaan museoita ja näyttelyitä. Ja ruokailemaan johonkin upeaan esittelemääsi ravintolaan, jonne ei olisi omatoimisesti luultavasti eksynyt. Ihan ehdottomasti yöpyisimme ullakkohuoneistossasi. Jos ei arvonnassa tärppää, niin pitääpä katsella varauskalenteriasi.

 • Elina

  Lähtisin reissuun perheeni kanssa. Kävisimme Telliskivessä ja vanhassakaupungissa. Söisimme hyvää ruokaa ja shoppailisimme. ?

 • Maaret Monola

  Mä rakastan Tallinnaa ja miten odotankaan, että pääsen kokemaan ne miljoonat uudet kohteet, joista olen lukenut blogistasi. Ihan sivumennen sanottuna sun matkailublogi on maailman paras, oikea aarreaitta. Tää odotus on ollut tuskien taival mutta kyllä sen kestää, vielä hetken. Matkalaukut odottaa jo eteisessä ja rakkaan ystäväni kera riennämme samantien laivaan kunhan kutsu kuuluu. Ja kuuluuhan se, toivottavasti pian. 🙂 <3

 • Sari P

  Puoliso matkaan ja tutustumaan Tallinnan kulttuurielämyksiin ja herkkuravintoloihin! Varmasti hyviä shoppailupaikkojakin löytyisi 🙂

 • Katri Hyytiäinen

  Voi että olisi ihana päästä reissuun, tulisi ehdottomasti tarpeeseen sillä nyt on ollut sen verran raskas syksy ? Lähtisin äitini Merja Hyyriäisen kanssa ?Reissuun kuuluisi rentouttava iltakävely Tallinnan valoista nauttien?, seuraavana päivänä johonkin sinun suosittelemaan uuteen aamupala/brunssi paikkaan (olen siis näistä tehnyt listan mutta aina on yhtä vaikea valita mihin mennään kun on niin hyviä vaihtoehtoja)? . Päivisin on ihanaa tutkia kaikkia uusia pikku kujia, mistä löytyykin ihania aarteita, niin nähtävyyksien kuin mm. kahviloiden osalta. Menisimme ekaa kertaa Pelgupaik ravintolaan, josta olisi ihana mennä ottamaan pienet päiväunet asunnolla. Päikkäreiden jälkeen lähdettäisiin etsimään uutta mahdollisimman persoonallista ja tunnelmallista baaria ja käytäisiin ainakin Botaniik ”salakapakkassa”. Vikana päivänä mentäisiin ehdottomasti käymään vegan v ravintolassa. Olen siellä päässyt aiemminkin käymään, mutta viimeksi kun olimme äidin kanssa sinne menossa emmekä olleet varausta tehneet se oli täyteen buukattu, enkä yhtään ihmettele kun niin upea paikka onkin?

 • Soile Rantakaulio

  Hyvän ystävän kanssa vihdoin jälleen iki-ihanaan Tallinnaan, missä viihtyy aina! Söisimme hyvin, herkuttelisimme kahviloissa, koluaisimme tuttuja ja tuntemattomiakin kohteita vähän shoppaillenkin kulttuuriakaan unohtamatta, jos vain aika kaikkeen kivaan riittäisi.?

 • Ansku

  Unelmien ”Live like local” -loma ullakkohuoneistossasi nauttien suosikkikaupunginosani Telliskiven kulttuuri- ja ruokatarjonnasta sekä löytöretkiä uusiin vielä käymättömiin paikkoihin blogisi loputtomista vinkeistä ammentaen parhaan ystävän kanssa. ❤ Tallinn südames ja hinges!

 • Anne-Maria

  Mieheni kanssa ullakollesi majoittumaan 🙂 Maistuvaa ruokaa ja juomaa, shoppailua, teehuoneella nautiskelua, nähtävyyksiä sopivasti ja lepäilyä. Leppoisaa yhdessä oloa!

 • Irma

  Rakastetaan mieheni kanssa Tallinnaa, käydään monta kertaa vuodessa! Käydään taidenäyttelyissä, usein katsotaan sinulta vinkkejä viimeksi ihana Ichthus, kiitos! syödään hyvin, käydään tietenkin urheilemassa ja kävellen paljon. Tallinnasta löytää aina jotain uutta! Rakastan myös hotelliaamiaisia 😉

 • Monalisa

  Kuulostaa todella hyvältä! Olen käynyt Tallinnassa viime vuosina niin vähän, että listalla on varmasti pari vielä käymätöntä museota ja uusia ruokapaikkoja. Ja mies mukaan.

 • Susanna Hakanen

  Viettäisin ihanan kiireettömän lomasen mieheni kanssa.
  Tallinnassa parasta on ainutlaatuinen tunnelma, jota en ole muualta löytänyt.
  Mahdollisuus voittaa majoitus kesämökkiinne tekee voitosta erityisen tavoiteltavan❣️

 • Marja

  Mieheni kanssa viettäisin loman. Tallinnaan on ollut jo ikävä, etenkin sen hyviä ruoka- ja kahvilatarjontaa. Loma kuluisikin hyvin syöden, jossain ennen kokemattomassa ruokapaikassa käyden ja kulttuuriin tutustuen. Olisi myös hauska päästä näkemään Henna sinun Tallinnan asuntosi.

 • Tiina Auranen

  Ikävä on jo kova ihanaan Tallinnaan! Olisipa mukava vierailla ”mökilläsi”. Näyttelyt, museot ja uudet alueet kiinostaa kovasti. Hyvä ruoka ja juoma houkuttelee. Shoppailua unohtamatta sekä laivalla että maissa. Ja se vanhankaupungin tunnelma!

 • Anu E

  Rakkaan mieheni kanssa pieni romanttinen loma tulisi tarpeeseen. Tallinna tuttu paikka, mutta sinne on aina mukava palata uudelleen.

 • Hannu Kalliolahti

  Tallinnan loma olisi taas tervetullut! Vaimoni Paulan kanssa kävisimme Fotografiskassa ja muutenkin Telliskivessä, Noblesnerissa, Lennusadamissa, Kumussa, vanhassa kaupungissa sekä rautakaupassa ?

 • Jonna

  miehen kanssa nautittaisiin kiireettömästä tunnelmasta kaupungilla, hyvästä ruoasta nauttien. Tallinn card on vielä meillä ”testaamatta”, joten sen kanssa voisi tulla mielnkiintoisia kokemuksia

 • Riitta-Helena Ristilä

  Mieheni kanssa. Hyvää ruokaa ja juomaa, kävelyä kujilla ja rentoa oleilua. Ja tietysti virolaisten kanssa kommunikoidaan heidän äidinkielellään, pääsee toteuttamaan käytännössä muutaman vuoden kieliopintoja????

 • Erja-Riitta

  Äiti tyttärineen???
  Viime kerta omakustanteisesti Tallinnassa oli juurikin arvontamatkan kaltainen ja se olisi mieletöntä uusia Hennan ihanaakin ihanammassa asunnossa.
  Tämä reissu reissuavina ihmisinä on jäänyt top kakkoseen, meille kaikille Erja-Riitta, Jenna ja Viivi❣️

 • Jenni

  Tulisin mielelläni nauttimaan Tallinnan ravintoloiden herkuista, käymään museoissa ja kylpylässä ystävän kanssa.

 • Antsku

  Ystäväni kanssa tultaisiin jatkamaan museoiden ja ravintoleiden bongausta, kun viimeksi aika loppui kesken.

 • Tanja

  Miä lähtisin reissuun mieheni kanssa, kumpikin täytetään 2021 50vee ja ois mahtava juhlamatka. Käytäs Fotografiskassa, syötäis ja juotais hyvin, kierrettäisiin kirppareita.

 • Anna-Leena Manner

  Suunnittelin syntymäpäivämatkaa Tallinnaan ystäväni kanssa, mutta riskiryhmäläisenä kaikki olen perunut, mutta ensi vuonna ☀️.
  Ongelmana on tarjonnan runsaus – joka kerran kun luen blogiasi harmittaa, koska en voi kokea kohteita.

 • Pia Kaartinen

  Tulisin ystävättäreni kanssa juhlimaan hänen 50-kymppisiään. Käytäisiin kylpylässä, pubeissa, ravintolassa, karaokebaareissa ja nautittaisiin luxus-ympäristöstä ja hauskasta minilomasta.

 • unna girs

  Lähtisin kahden ihanan tyttäreni kanssa nauttimaan upeasta Tallinnasta ja sen kulttuuritarjonnasta ja lempparikahviloista ja uusistakin ruokapaikoista. Vuokraisimme ehkä airb&b asunnon ja vietttäisimme tiiviisti pari päivää ja yötä yhdessä. Minulla on myös kaksi ihanaa poikaa joiden kanssa olemme käyneet Tallinnassa, he rakastavat myös kaupunkia ja Viron vielä koskematontakin maaseutua. Heidänkin kanssaan olisi ihana lähteä. Ja ottaisimme ehkä Nipsu-koiramme mukaan, niinkuin viimeksi. Koiran kanssa pääsee moneen paikkaan Tallinnassa. Nigulisten kirkossa Nipsu odotti myymälänhoitajan hoivissa kun kävimme ihastelemassa kirkkoa sisältäpäin

 • Jaana T.

  Rentoa yhdessä olemista, hemmottelua, skumppaa, hyvää ruokaa…. ystävän kanssa yhdessä olemisesta nauttien ?

 • Maija

  Miesystävän kanssa lähtisin minilomalle 🙂 Kiertelisimme rauhassa ympäriinsä, ja juurikin tutustuisimme myös Telliskiven alueeseen. Kävisimme valikoiduissa näyttelyissä, ravintoloissa (esim.Härg tai Ö), kahviloissa (mm. Rost meidän lemppari). Keksisimme kaikkea rentoa ohjelmaa, ja fiilistelyä Tallinnassa.

 • Satu Pönkänen

  Lähdettäis puolison kanssa vietetään laatuaikaa. Hän jää eläkkeelle maaliskuussa 2021. Tämä olisi oiva yllätyslahja.

 • Tuija Saukkonen

  Hemmottelua itselleni ja ystävälleni ? hyvää ruokaa ja hoitolassa käynti sekä vähän kulttuuria kuten Fotografiska. Tapaisin myös Tallinnassa asuvat hyvät ystäväni ?

 • tiialille

  Toisin mieheni yllätyslomalle. Haluaisin ilahduttaa upealla lahjalla häntä, hän kun aina muistaa minua. <3 Viimeisempänä hän olisi järjestänyt nyt syksyllä 2020 minulle synttärireissun Tallinnaan, mutta korona sotki suunnitelmat. Laivalle otettaisiin auto matkaan, söisimme hyvän aamupalan ja sitten valmistautuisimme Tallinnaan. Tutustuisimme mielellämme asuntoosi ja majoittuisimme sinne. Ensimmäisenä majoittuamme kävelisimme varmaan terassille juomaan lämpimät glögit tai kesäaikaan oluet. Katselisimme Tallinnan aina lumoavaa elämää ja toisiamme. <3 Päivän mittaan kävisimme romanttisesti syömässä ja nauttisimme muutamat juomat. Mikäli Meie Mees tai JMKE tai muu hyvä bändi esiintyisi lähettyvillä, voisimme käydä keikalla. =D Toisena päivänä piipahtaisimme Patareissa, itse olen käynyt siellä lasten kanssa, mutta mies ei ole sinne asti päässyt. Vierailisimme myös Vabamussa. Jälleen söisimme romanttisesti ja pussailisimme paljon. <3 Nauttisimme sydämemme kyllyydestä. =) Paluumatkalta ostaisimme tuliaisia kotiin, itsellemme ja läheisillemme. Muuta emme kaipaisikaan, tämä olisi meidän unelmaloma. <3

 • PSK

  Unelmareissu olisi sekoitus päämäärätöntä kävelyfiilistelyä, lepoa, kulttuuria, shoppailua, hyvää ruokaa ja maukkaita drinksuja ystäväni kanssa.

 • Hanne Teräväinen

  Miehen kanssa lähdettäisiin juhlistamaan valmistujaisia ja hääpäivää hyvästä ruuasta ja kaupungin tunnelmasta nauttien.

 • Tuire

  ystävän kanssa menisin kylpylälomalle rentoutumaan, nauttien hyvää ruokaa, kävisimme näyttelyssä ja tietenkin Nudistin raparperijuomaa nauttimassa Telliskivessä. Tulisi tarpeeseen rankan vuoden jälkeen.

 • Santikko

  Äitin kanssa lähettäis shoppailemaan ja kiertelemään nähtävyyksiä. Kamera tietenkin mukana? Äitillä on ollut kova ikävä Viroon. Normaalisti hän olisi käynyt siellä varmaankin jo 3-5 kertaa tänä vuonna ja ennen joulua kävisi vielä kerran!

 • Tarja

  Miehen kanssa lähdettäisiin . Fotografiskassa ainakin kävisimme ja Hektorissa ainakin kahvilla . Hyvin syötäisiin ja nautittais elämästä ! Loput menovinkit löytyy varmasti Sooloiluja -sivustolta . Ja sais taas kivoja kuvia ottaa upeista paikoista !

 • Anneli Tuovinen-Vasarainen

  Lähtisin Tallinnaan siskoni tai ystäväni kanssa. Varaisimme molemmille jotkut hemmottelevat hoidot+jotain kauneudenhoitoa.Kävisimme shoppailemassa ja päivällä kahveilla/viineillä ja ehdottomasti fotograafisessa museossa. Lisäksi kävisimme jossain meille uudessa kulttuurikohteessa / tutustuisimme Tallinnassa meille uuteen alueeseen. Nauttisimme pitkän illallisen kera poikani, joka muutti syksyllä opiskelemaan Tallinnaan. Enpä ole koronan vuoksi päässy tapaamaakaan häntä siellä. Teatteri/konsertit yms kiinnostaisi, mutta ne sitten toiste. Molemmat majoitukset vaikuttivat erittäin mielenkiintoisilta. Hectorissa kävisime ainakin kahveilla.

 • Maritta Räihälä

  Monella tapaa rankan vuoden jälkeen veisin kummityttöni rentoutumaan vähän muihin maisemiin. Tehtäis tyttöjen reissu☺️.

 • Anneli Immonen

  Kävisin vihdoinkin fotografiskassa ja syömässä baojaamassa. Kahvilat kiertelisin. Telliskivessä kuljailisin.

 • Sini

  Lähtisin ystäväni kanssa katsomaan taidetta Fotografiskaan ja vaikka KAI:hin. Hyvä ruoka ja rentouttavat hoidot kruunaisivat matkan.

 • Heidi Raekivi

  Hyvien ystävien kanssa kävelisimme ympäri Tallinnaa, kävisimme kauneushoidoissa ja söisimme hyvin ❤️

 • Paula

  Tutustumista kultturelliin, maukasta ruokaa ja juomaa, ja pääasiassa kiireetöntä yhdessäoloa ystävän kanssa ?

 • Vanessa Soini

  Ystäväni kanssa lähtisin rentoutumaan, syömään, shoppailemaan, museoon ym. Paljon olisi uusia paikkoja nähtävänä/koettavana, kiitos sinulle vinkeistä❤

 • Taina Holm.

  Unelmaan kuuluisi päästä katsomaan joku esitys Estonian Kansallisoopperaan, sitä ennen tai jälkeen syömään johonkin ihanaan ravintolaan. Joulutorilla ja kasvohoidossskin olisi kiva käydä. Paula Tiusasen kanssa tästä olisi kiva nauttia. Yöpyminen ullakolla kuulostaa ihanalta.

 • Saija S

  Minulla ja ystävälläni on ollut tapana käydä yhdessä Tallinnassa 1-2 yön reissuilla. Asumme eri kaupungeissa ja siksi yhteinen kiireetön aika on aina luksusta. Rakastamme molemmat Tallinnaa ja olemme yhdessä haaveilleet hetkestä, kun pääsisimme taas reissuun. Kesällä unelmoille siitä, että syksyllä pääsisimme viettämään tällä kertaa pidemmän Tallinnassa. Syksy tuli ja kävi kuten kävi, eikä tilanne sallinnut matkustamista. Haavetta ei ole kuitenkaan kuopattu. Tallinnan unelmalomaan sisältyisi herkuttelua ihanissa kahviloissa ja ravintoloissa, piipahdus museoissa (ainakin Fotografiskassa), kiertelyä, fiilistelyä ja ihastelua sekä erilaista hemmottelua. Pääsisipä jo matkaan!

 • Marjo

  Unelmareissulla nautin mieheni kanssa kulttuurista, hyvästä ruuasta ja juomasta sekä vaeltalusta kameran kanssa ilman tarkkaa päämäärää. Toivon mukaan löydämme jotakin uutta ja jännittävää, jota emme osanneet edes etsiä. Tallinnassa kaikki tämä on mahdollista!

 • Ari

  Unelmalomaan kuuluu jo Tallinna itsessään, sen lisäksi hyvää matkaseuraa (vaimo), upea majoitus, lukemattomat tutustumiskohteet ja gastronomiset elämykset.

 • Kari Julin

  Mä matkustaisin Jussin kanssa Tallinnaan Vanhaankaupunkiin. Me ruokailisimme jossain Tallinnan laadukkaassa ravintolassa ja illemmalla me kävisimme laulamassa karaokea. 🙂

 • Nathalie Vaittinen

  Voisin lähteä vaikka äitini kanssa. Kävisimme vähän hoidoissa ja syömässä oikein hyvin ja silti olisi aikaa kulkea myös omia polkuja.

 • Tuula Rantala

  Pirita on mielenkiintoinen kohde, johon olen mieheni kanssa jo tutustunut. Nyt kirjoittamasi kertomukset Piritan alueelta ovat herättäneet suuren mielenkiinnon syvällisempään tutustumiseen!

 • Margit Vekkeli

  Mieheni kanssa käyskentelemään vanhassa kaupungissa, syömään rataskaevu 16, joka jätti lähtemättömän vaikutuksen edellisellä kerralla ja sitten istahtaa kahville johonkin tunnelmalliseen kahvilaan.

 • Tuija Willems

  Tallinnassa on niin paljon nähtävää, koettavaa ja maisteltavaa. Sooloilua sivut ottaisin mukaan tyttäreni kanssa.

 • Heljä Lepistö

  Mummo, Minna ja vauva, mielellään tultais, kaikki mukavat kohteet halutaan nähdä, jotka kerettäis.

 • EijaR

  Yön viettopaikka ei aina niin tärkeä. Siellä vaan nukutaan että jaksetaan. Fotografiska jäänyt vielä käymättä, sinne siis. Mieheni mukaan ottaisin ja hänelle jokin Panimon tutustuminen, vaikka Pohjala. Liikaa ei pidä suunnitella vaan mennään minne jalat ja mieli vie. Paljon vielä näkemättä!

 • Johanna

  Mieheni kanssa tultaisiin nauttimaan kiireettömyydestä Tallinnan ”uusia kulmia” tutkaillen, ihanissa ravintoloissa herkutellen ja ehkä myös joku ihana hieronta tai hoito tekisi terää. 🙂

 • Annikaisa Siponen

  Unelmakaupunkiloma Tallinnassa (joka on lempi kaupunkini <3)sisältäisi parhaan ystävän kanssa kirppiksiä, vintagekauppoja, vanhojen talojen ihastelua, vegaanisia ravintoloita ja illalla drinksuille johonkin tunnelmalliseen paikkaan ?❤️

 • niinajii

  Aikaa olisi kuljailla, tehdä ex tempore asioita, kuljeskella vanhaa kaupunkia ja kaupunginosia plus ajella esim ratikalla. Kahviloita, ravintoloita ja matkaseurana kaveri, jonka kanssa ihan koko aikaa ei tartte kyhjöttää yhdessä vaan joka pärjää itsekseenkin.

 • Jaana Lindberg

  Kunhan nämä pandemiarajoitukset joskus poistuvat, niin mikä tahansa lomanen Tallinnassa on enemmänkin kuin fine.❤️

 • Ari Vesa

  Pieni seikkailullinen loma pojan kanssa Tallinnan vähemmän tunnetuissa kohteissa. Kävelyä, mukavaa katsottavaa, liikuntaa ja hyvää ruokaa sopivassa suhteessa.

 • Sari-Minna Niskanen

  Osallistun arvontaan ja lähdössä nauttimaan tunnelmallisesta Tallinnasta mieheni kanssa❤️

 • Jukka

  Autolla kierrettiin baltiaa kesällä.
  Nyt vois viettää rauhallisemman irtiarjesta reissun syöden ja juoden riikan kanssa

 • Kirsi Hiltunen

  Esikoiseni muutti omaan kotiin juuri ennen kevään Covid19 -epidemian puhkeamista ja koska kuulumme molemmat riskiryhmään, olemme tavanneet koko aikana vain viisi kertaa.
  Ottaisin ehdottomasti hänet mukaan ja viettäisimme kallisarvoista äiti-tytär aikaa.

 • SiiriS

  Apua mitäs kaikkea sitä tekisikään. Ollaa vuosi sitten viimeksi käyty Tallinnassa ja sinne on sen jälkeen tullut niin paljon kaikkea. Käytäisiin ainakin pyörimässä ympäri Noblessneria ja Telliskiveä, vierailtaisiin Fotografiskassa, Protossa ja Paks Margareetassa, testattaisiin uusia ravintoloita ja kahviloita ja nautittaisiin jossain viihtyisässä (coctail)baarissa lasilliset illan päätteeksi. Tallinnassa on niin paljon kaikkea että aina loppuu aika kesken.

 • Tuija Hanninen

  Tässä olisi vallan mainio tilaisuus hyödyntää näiltä sivuilta löytyneitä hurmaavia vinkkejä käyntikohteista! Matka samanhenkisen ystävän kanssa olisi seikkailu ja upeaa piristystä talveen.

 • Mimosa

  Keskiaikaa! Ja asianmukaisesti pukeutuneena tietty. Tallinassa ei tarvitse olla erityistä tapahtumaa pukeutua keskiaikaisiin vaatteisiin, Tallinna ON keskiaikaa.

 • AnuK

  Unelmaloma sisältää kiireetöntä aikaa käyskennellä ihanassa Tallinnassa, ehkä kampaajakäynti ja ehdottomasti hyvät ruokailut Tallinnan laadukkaista uusissa ravintoloissa. Rauhaisaa ja leppoisa minimoimaan mieheni kanssa.

 • Soili J.

  Mieheni kanssa tultaisiin katsomaan paikkoja joita olet blogissasi vinkannut. Paljon olisi nähtävää ja koettavaa. Olisi kiva yllätys mieheni 60v. synttäriksi.

 • Tuukka

  Tytär muutti Tallinnaan ja häntä on ikävä. Olisi kiva tulla tapaamaan häntä ensimmäistä kertaa muuton jälkeen, meillä olisi oma paikallisopas 🙂

 • Satu S

  Unelmaloma Tallinnassa sisältää teatteria, museoita, kylpylälekottelua, shoppailua ja Tallinnan ihanasta ilmapiiristä nauttimista.

 • Helena I

  Unelmalomat on tehty romanttisista majapaikoista, ihanista kahviloista, mielenkiintoisista museoista, kynttiläillallisista pitkän kaavan mukaan, hämyisistä kapakoista ja käsikädessä kävelyistä kapeilla, lumisilla kujilla. Tallinnasta löytyy täydelliset puitteet näille. Ja rakkainpani kanssa lähtisin…

 • Pirjo

  Mieheni kanssa lähtisin. Varmaan reissu sujuisi nähtävyyksiin tutustuen, kierrellen kubilla ja toreilla, välillä istahtaen kahviloissa, lopuksi hyvä illallinen jossain Tallinnan hienoissa ravintoloissa.

 • Mira Nurminen

  Niin monta postaamaasi paikkaa on kertynyt listalle, alkaen tuosta ullakkoasunnostasi ❤️ Matkaan lähtisin joko lasten kanssa tai sitten nauttisin omasta seurastani ?

 • Mirja L.

  Mieheni kanssa tultaisiin nauttimaan kiireettömästä yhdessäolosta ja hyvästä ruoasta ja tekemään ostoksia.

 • Johanna Kahelin

  Yllättäisin ystävän. Ostoksia, Fotografiska ,museoita, hyvää ruokaa, kiireetöntä yhdessäoloa

 • Tarja Helenius

  Tallinna aina yllättää, ravintolamaailma on se, jota haluamme miehemme kanssa aina tutustua. Torit, kahvilat, kukat, kauneushoitolat ovat osa kaupunkia, jotka aina yllättävät. Olen mieheni kanssa valmis lähtemään kisaan.

 • Lea Salin

  Tyttären kanssa matkaan – aktiivista hengailua, elämyksiä ja tunnelmia, rentoa oloa myös, hyvää ruokaa…. ✨☀️?

 • Ismo Saastamoinen

  Poikani kanssa perinteiselle minilomalle voisi lähteä. Minigolfia Nauticassa, tramppapuistoa, merimuseota… Ja kantakahvilassa herkuttelua.

 • Kaarina Piispanen

  Olen onnistunut koukuttamaan ruotsissa asuvan ystäväni Tallinnan lumoihin ja toistaiseksi vain päiväreissuilla käyty. Matkan parhainta antia olisi kiireettömyys – voisi nauttia näyttelyistä ja ravintoloista miettimättä kelloa ja laivan lähtöä. Ja tuo ullakkohuoneisto on kuvista päätellen niin viihtyisä pikku paratiisi että se on pakko päästä vielä joskus kokemaan. Ja jos aikataulut ei kohtaa ystäväni kanssa niin tyttärentytär on aina innokas matkailija

 • Elina

  Spa, paljon kävelyä, joulutori, monta herkkuruokaa( Tallinnassa minusta paremmat ravintolat kuin Suomessa) ja hyvät yöunet.
  Mukaan lähtisi mieheni.

 • Eija Niemi

  Reissukaverini Taijan kanssa. Olisi kiva nähdä Tallinnaa ja uusia paikkoja. Hieno majoitus,ihanalla paikalla plussaa. Hyvää ruokaa ja seuraa. Voiko en parempaa olla

 • Annette L

  Miehen kanssa harvinaista kahdenkeskeistä aikaa, parisuhteeseen ”kipinää” eikä vaan äitinä ja isänä olemista arjen pyörityksessä ❤ Hyvää ruokaa, kiireetöntä aikaa ja elämyksiä yhdessä tekisivät lomasta täydellisen

 • Tarja Liski

  Puolisoni lähtisi mukaan Tallinnan matkalle. Pieni piristys olisi paikallaan. Matkaan kuuluisi hyvää ruokaa, juomaa Tallinnan hyvissä ruoka- ja olutpaikoissa. Ja ehdottomasti tällä kertaa pitäisi vierailla myös Wilma Schlizewskin kaupassa josta näin blogikirjoituksen ?. Viiime Tallinnan matkan jälkeen jäi harmittamaan kun jätin yhden laukun ostamatta 😀 se pitäisi nyt noutaa sieltä kotiin!

 • Virpi M

  Mieheni kanssa lomalle, ohjelmassa Fotografiska, Kumun egyptinäyttely ja Lennusadam. Kiertely kaupungissa, illallinen ihanassa Villa Thaissa ja Restoran Argentinassa.

 • Jenni

  Henna, mieluiten tulisin sun kanssa!! 😀 Parasta matkaseuraa! Mutta koska tämä on kilpailu, niin Mikan kanssa tultais mieluusti ja hyödynnettäis kaikkia sun suosituksia ihan turisteina! Ja yöpyminen tietty teidän ullakkoasunnossa!

 • Tarja Anttila

  Miniloma ihanassa Tallinnassa olisi huippuhienoa miesystävän kanssa?Hyvää ruokaa, vanhan kaupungin tunnelmaa, kiva majapaikka siitä se on tehty❤️

 • Tuula Jokinen

  Menimme Juhan kanssa naimisiin 22 vuoden harkinnan jälkeen 10.10.2020. Suunnittelemamme häämatka Tallinnaan jäi toteutumatta karenssin vuoksi. Nyt kiertelisimme kaupunkia teidän vinkkien avulla ja pussailisimme majoituspaikassa kaikessa rauhassa. Kotona 2 teiniä ?❤️

 • Marita Saarela

  Hyvän ystävän kanssa olisi ihana viettää aikaa upeassa Tallinnan vanhassa kaupungissa. Koronan vuoksi emme ole nähneet pitkään eikä kai nähdäkään. Olemme yli 70 vuotiata siis riskiryhmäläisiä. Käyn yleensä Tallinnassa noin kerran kuussa. Nyt odottelen, että pääsisi joulutorille….

 • Kirsi Kinnunen

  Olemme juuri tavanneet rakkaani kanssa ja veisin hänet tutustumaan ihanaan Tallinnaan,jossa hän ei koskaan ole käynyt. Näyttäisin ihmeellisen vanhan kaupungin. Söisimme hyvin ja nauttisimme toistemme seurasta. Ihan unelmaloma olisi todellakin!

 • Marianna

  Mieheni kanssa miniloma tulisi tarpeeseen rankan vuoden jälkeen! Ihanin loma sisältää hyvää ruokaa, pieniä kauniita puoteja sekä hyvää seuraa!

 • Tiina

  Puolison kanssa lähtisimme. Ehdottomasti ainakin Fotografiska kuuluisi ohjelmaan, samoin Kumun Egypti näyttely jos on silloin vielä menossa. Hyvää ruokaa, jalkahoitoa, vanhan kaupungin kiertelyä, siellä oleva luostarikin on vielä käymättä. Ai että tuleekin ikävä sinne ❤️

 • Tanja Saarni

  Miehen kanssa syötäisiin hyvin ja tutustuttaisiin Tallinnan meille vielä vähän tuntemattomimpiin alueisiin. Lisäksi tietysti joulutorille tunnelmoimaan.

 • Päivi Korkeamäki

  Mieheni kanssa tulisimme, monta yritystä on tänä vuonna mennyt pieleen. Jos/ kun vielä pääsen kävelemme ympäriinsä vanhaa kaupunkia, ylhäällä ja alhaalla, poikkeamme pikkuisiin putiikkeihin, käyn kahvilla pienissä ihanista kahviloissa, napostellemme alkupaloja siellä ja täällä. Illalla käymme syömässä hyvin jossain monista lempiravintoloistamme. Ei mitään kiirettä vaan rauhallista nautiskelua lempikaungissamme.

 • Tiina Sokka

  Oi, lähtisin yhteisiä synttäreitä viettämään rakkaan tyttären kanssa. Tytär 20v ja äiti 60v.

  Tallinnaa jo kova ikävä, Pierrottiin leivoskahveille, Fotografiskaan ihailemaan taidetta. Monet paikalliset ihanat herkut ja kosmetiikkakin loppu, joten niitä ostetaan mukaan.
  Hennan ullakko kiinnostaa kovasti, mutta konttihotellikin meitä seikkailijoita.

  Hienoja kuvia otan reissustamme ja postaan sivuille ?

 • Sanna K

  Kaksin puolison kanssa kylpylään uimaan, hohtominigolfia ja ehkä keilausta. Hyvää pizzaa ja juomia. Ennen lähtöä vielä kerkeää ostoksille, niin saa lapsetkin tuliaisia ? Olisi kyllä ihanaa päästä reissuun.

 • Nina Mattila

  Tallinna on aina yhtä unelma. En tarvis matkaan muuta kun mieheni kaveriksi. Yhdessä oloa ja hyvää ruokaa, kaupungissa hengailua.

 • Kristiina

  Mieheni kanssa ihana miniloma ❤ hyvää ruokaa ja juomaa, nähtävyyksiä ja pientä shoppailua.?aah, öisin niin sen tarpeessa tämän tylsän viime maaliskuusta kestäneen etätyö jakson jälkeen ?

 • Riikka M

  Oi, tämä on juuri sitä mitä mieheni kanssa juuri nyt tarvittaisiin! Ehdottomasti tultaisiin sinun ullakkohuoneistoon, kuulostaa niin ihanalta! Nukuttaisiin pitkään ja kuljeskeltaisiin vanhan kaupungin kaduilla, tuo tallin card olisi loistava lisä, voisi poiketa museoihin päivän aikana. Hyvä ruoka on pääasia, täältä olen löytänyt jo monta ihanaa paikkaa, mitkä ovat päässeet ”pakko käydä” – listalle =)

 • Ninni

  Erityisen ystävän kanssa romanttinen loma tunnelmallisessa Tallinnassa❣️??? Pitkiä kävelyjä, hyvää ruokaa ja juomaa sekä kulttuuria. ???

 • Irene Lamberg

  Mieheni kanssa lähdettäisiin ja parasta on, jos loma sisältää hemmottelua (jalkahoito, ooppera), hyvää ruokaa ja hieman myös shoppailua❣️

 • annakaisa.hinkkanen@gmail.com

  Pienten lasten äitien ”oma loma”; hyvää ruokaa, seuraa, viiniä ja vaeltelua ihanassa Tallinnassa!

 • Heidi Hintermeyer

  Haaveissa reissu hyvän ystävän kanssa, jota en ole nähnyt yli vuoteen. Ruokaa, juomia, nautintoa.

 • Lea Randell

  Murun kanssa mielellään minilomalle. Kulttuuririentoja, hyvää ruokaa ja juomaa, kävelyä, raitsikkaajelua ja vaikka pyörillä ympäri Tallinnaa ja kohti uusia seikkailuja. Majapaikaksi Hennan ullakkoihanuus olisi mieluisa vsihtoehto. ?

 • Sanna

  Oih! Tallinnahan on jo itsessään unelma! Varmaan kymmenenä kesänä siellä käynyt, ja tänä kesänä en sattuneesta syystä päässyt, niin voi mikä ikävä sinne on ?♥️ Ja sinun ullakkoasuntokin vielä on kokematta, kuvia vaan ihaillut ? Jari tulis kans tietty matkalle mukaan ?

 • Noora

  Olen joka vuosi käynyt lasten kanssa Tallinnassa. Lapset ovat jo kohta täysi-ikäisiä mutta silti suunnitellaan yhdessä uutta reissua.Tallinna tarjoaa aina jotain uutta ja tuo airbnb majoitusksesi on tulevaisuudessa suunnitteilla.

 • Maarit

  Vieroitusoireet ylittää kohta sietokyvyn, niin paljon toivoin, että päästäisiin joulukuussa käymään, mutta ehkä tässäkin pätee vanha totuus: hyvää kannattaa odottaa. Joka tapauksessa kävisin lempparikosmetologillani (iho kiittää), perjantaina Saltissa ja lauantaina joku uus ihanuus ruokapaikka, hötkyilyä ja jotain uutta, ennenkokematonta, sunnuntaina Telliskiven kukkakaupan kautta onnellisena kotiin. Ja mukana maailman paras matkakumppani, Timo❤️!

 • Satu Holopainen

  Yksinkertaisesti ikävä Tallinnaa ja upeita museoita. Niin lähellä, mutta niin erilainen tunnelma.
  Paras seura löytyy läheltä❤️.

 • Mona

  Miehen kanssa pakoon hyvin kiireellistä yrittäjän arkea. Nähtävyyksiä, hyvää ruokaa, yhdessäoloa ja heräämistä ilman kellonsoittoa.

 • Kati

  Lähtisin mieheni kanssa tutustumaan Tallinnaan paremmin. Tähän saakka olemme matkustaneet pääasiassa lasten ehdoilla, suunnaten paikkoihin ja nähtävyyksiin joissa he viihtyvät. Nyt on meidän aika ja tutustuisimme kaupunkiin uusin, vähän aikuisemmin silmin. Hyvä ruoka ja juoma kuuluisi olennaisena osana matkaan, tietenkin. Ehkä lähtisimme juhlistamaan 20-v hääpäiväämme Tallinnaan ensi kesänä.

 • Konsta

  En lähtisi matkaan itse, vaan laittaisin hyvän kiertämään vielä yhden kierroksen, ja lahjoittaisin sen eteenpäin. Reissuun lähtisi pariskunta, joille molemmille iski vakava sairaus samaan aikaan. Nyt tilanne näyttää valoisalle, hoidot toki molemmilla vielä osittain kesken, vaikkakin jo loppusuoralla. He olisivat todellakin tuon yhteisen onnellisen reissun ja irtioton arjesta ansainneet.

 • Carita

  Parhaan ystävän kanssa lähdettäisiin matkaan! Äitien oma aika on ollut ”hieman” kortilla. Syötäisiin ja juotaisiin rauhassa, ilman keskeytyksiä. Kuljettaisiin tutuilla kaduilla ja etsittäisiin uusia paikkoja.

 • Maija

  Käymme usein ystäväni kanssa Tallinnassa fiilistelemässä tunnelmaa ja herkuttelemassa ihanissa ravintoloissa. Olisi ihana päästä taas pitkästä aikaa rentoilemaan sinne.

 • Susanna

  Miehen kanssa hotellilla, hyvää ruokaa ja juomaa, kävelyä kohteesta toiseen. Telliskiven alueeseen tutustumista. Kyllä siinä pariksi päiväksi hommaa riittääs.

 • Maria

  Patarein vankilamuseo olisi ehdoton käyntikohde, mehen ianssa lähtisimme Tallinnan vanhan kaupungin tunnelmaan. Ihania kahviloita, herkullista illallista ehkä joku hemmotteluhoito itselleni kauneushoitolassa.

 • Karo

  Upea kuva Tallinnan katoista, niitä voisin itsekin lomallani perheen kanssa metsästää. Siis osallistun arvontaan.

 • Essi

  Juuri puhuttiin puolison kanssa, että ensi keväänä tehdään 4-vuotis hääpäivän kunniaksi joku kiva romanttinen reissu. Lapsi saa jäädä mammalle hoitoon. Häämatka on jäänyt aikanaan tekemättä. Tämä olisi hyvä reissu tähän tarkoitukseen. Olisi ihanaa vain viettää aikaa kaksin ja levähtää!

 • Anneli

  Jospa ensi vuonna pääsisimme matkaan yhdessä kaverin kanssa. Merimuseot ja Kumu olisivat ensimmäisinä käyntilistalla, muuten kuljeskelua eri puolilla kaupunkia. Majoituspaikaksi kävisi Konttihotelli ja sieltä ratikalla suuntaan jos toiseenkin, etsimään kiinnostavia kahviloita ja ruokapaikkoja.

 • Tarja

  Unelmalomaani kuuluisi rentoilua ja päämäärätöntä hortoilua kaupungilla. Pyöränkin voisi vuokrata. Pari taidenäyttelyä (Kumu, Fotografiska) haluaisin nähdä myös tai käydä elokuvissa. Tallinnassa on monia ravintoloita, joissa en ole vielä käynyt ja drinkkejä, joita en ole maistellut Manna la Roosassa. Toivoisin reissuun aurinkoa ja uteliasta mieltä.

 • Katja

  Minä antaisin tämän palkinnon äidille ja anopille kun auttavat niin paljon meitä lasten kanssa.
  Olisi mukava reissu heille yhdessä ?

 • Saija Siren

  Ja mehän lähdettäis mieluusti! Hyvää ruokaa ja juomaa, hiljaista hengailua pitkin poikin, kauneussalonkia minulle ja mies voi mennä Telliskiven bilisklubille pelaamaan siks aikaa. Tuettais ostamalla vain ja ainoastaan paikallisia tuotteita ja palveluja. Plus muutama ylimäräinen yö❣️Kun aina on kiire näillä pikkulomilla…

 • Miia H

  Tämä kuulostaa kyllä niin ihanalta ja aivan täydelliseltä irtiotolta arjen keskellä. Mukaan ottaisin mieheni- tämä olisikin ihana yllätys vaikka juhlistamaan ensi vuoden 10 v hääpäiväämme ?

 • Salla turunen

  On paljon tullut käytyä Tallinassa, silti sinne haluaa aina vaan uudestaan. Löysin puolivuotta sitten ihanan miehen, sielunkumppanin❤️2 yön matka olisi aivan ihana, kerkeisi kerrankin käydä vähän pitemmällä tutkailemassa paikkoja, paljon on vielä näkemättä. Paljon olen tutkaillut kertomistasi paikoista, niistä valittais mieleiset ja käytäisiin niissä. ? Hyvää ruokaa ja juomaa.

 • Jenni H

  Lähtisin mieheni kanssa <3 Emme ole oikeastaan koskaan matkustaneet kahdestaan minnekään pidemmäksi aikaa. Olisi ihanaa päästä Tallinnaan, mulle tuttu kaupunki vuosien takaa. Syötäisiin hyvin ja seikkailtaisiin 🙂

 • Tarja Ahola

  Ystävän kanssa tutustuisimme Tallinnan uusiin kehittyviin alueisiin kahvittelun ja hyvän ruuan ohessa. Jos aikaa jäisi, niin kävisin käsityöputiikeissa.

 • Saila

  Hennan vinkkejä vielä paljon katsastamatta ja ihana olisi tällä kertaa nähdä Hennan kesämökki hyvän ystävän kanssa. Ihanaa, kun jaksat postailla vaikka tilanne on tämä.

 • Henriikka

  Mieheni kanssa lähdettäisiin ja parasta on jos loma sisältää hemmottelua, hyvää ruokaa ja shoppailua 🙂

 • Pauliina

  Miehen kanssa lähtisin lapsivapaalle reissulle. Tallinnaan on jo ikävä. Noblesserin alue kiinnostaa ja tietysti tutumman Kalamajan kohteet

 • Eepu Saari

  Unelmaloma sisältäisi ihanaa ruokaa Tallinnan eri ravintoloissa, juomaa eri kuppiloissa, museoita, shoppailua ja kenties spa/hoitoja ? Mukaan lähtisi ystäväni Johanna ?

 • Minna

  Matkustaisin Ystäväni kanssa hemmottelulomalle Tallinnaan. Varaisimme ihania hoitoja, shoppailisimme, kävelisimme paljon ja söisimme hyvin. Maltan tuskin odottaa, että pääsemme taas matkustamaan.

 • Joonas

  Pitkästä aikaa haluaisin itsekin viettää enemmän aikaa vanhassa kaupungissa. Olen viimeiset vuodet käynyt pääasiassa Telliskiven ja Kalamajan alueilla, joten vaihtelu virkistää. Tyttöystäväni, kenen kanssa matkaan lähtisin, ei ole edes vanhassa kaupungissa kunnolla koskaan käynyt. Viime kesänä ehdimme saada sieltä vain pintaraapaisun. Majoituksen sijainti sen ytimessä olisi mieluinen.

  Tahtoisimme toki päästä jälleen syömään Restoran V:hen ja Cafe Communeen, joista jälkimmäisen pizzat olivat edellisen reissumme kohokohtia. Paljon jäi myös museoita käymättä, näistä Kumu varmasti seuraavan reissun listalla vuosien tauon jälkeen.

 • virpi

  minulla olisi kaksi unelmalomaa; ystävän kanssa kylpyläloma ja kahvittelua pikku kahviloissa tai mieheni kanssa relax- loma. Hyvää ruokaa, kiireettömyyttä, ihania vanhan kaupungin kujia…. olisipa ihana päästä Tallinnaan

 • Janina

  Oo, olispa ihanaa päästä nauttimaan ja rentoutumaan puolison kanssa mitä parhaimmassa seurassa, hyvän ruuan ja mukavan yhteisen tekemisen parissa taas pitkästä pitkästä aikaa!! ?❤️

 • Katja Ahtamonoff

  Hyvää ruokaa ja juomaa jossakin kivassa ravintolassa. Fotografiska on käymättä, joten sinne menisin myös.

 • Meira Düssel

  Tällä hetkellä unelmaloma olisi yksinkertaisesti loma missä vaan ❤ Tallinnasta tykkään paljon. Pienessä paketissa kaikkea.

 • Ritva-Liisa Erkkilä

  Hyvää ruokaa ja kahvittelua, käynti Telliskivessä ja/tai Kadriorgin puistossa, jalkahoitoa, hierontaa ja seurana – niinkuin aina – aviomieheni ?

 • Nina

  Hyvää ruokaa pitäisi syödä ehdottomasti, monta kertaa päivässä. Listalla on ainakin Rataskaevu 16. Ja sinunkin vinkkaamia salakapakoita käytäisiin miehen kanssa etsimässä. Tällä kertaa voisi myös vihdoinkin käydä vesitornissa ja sen museossa ?

 • Leena

  Voi niin odotan pääseväni Tallinnaan syksyn reissujen peruunnuttua, reissukaverini Hannelen kanssa on vielä paljon näkemättä ja varmasti keksimme jotain uutta shoppailujen ja kulinarististen nautintojen lisäksi, yritämme usein löytää uusia kaupunginosia omine pienine yllätyksineen

 • TARIA HILLEBRAND

  Parhaan ystävän kanssa .. ”irti arjesta lomaa” on niin ikävä Tallinaan ..ihan sydänmeen sattuu jo…

 • Tuula Ponkilainen

  Siskoni kanssa kohti uusia kokemuksia. Samat kiinnostuksen kohteet. Jaksetaan yhdessä koluta kaupat, kirkot, kirpparit, ja museot.

 • Nina

  Unelmaloma Tallinnassa olisi museovierailuja, hyvää ruokaa ja ehkä kylpylässä rentoutumista. Seurana avopuoliso tai hyvä ystävä.

 • Merja Yanik

  Niin ikävä Tallinnaan. Menisi pari päivää kulkien ympäriinsä ja nauttien tunnelmasta Pasin kanssa?

 • Tuula Turkia

  Lepoa, hyvää ruokaa ja shoppailua Telliskiven rosoisissa maisemissa. Muutama museo ja taidenäyttely käynti.

 • Sari H

  Mieheni kanssa tultaisiin etsimään uusia seikkailuja, 15 vuotta on käyty ja joka kerta löytyy jotain uutta nähtävää ja koettavaa <3

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.