Vivian Vau kenkäkauppa Tallinnassa
Ostokset

Onko Vivian Vau Tallinnan Jimmy Choo?

Jimmy Choo oli se kenkäsuunnittelija, jonka kenkiä Sinkkuelämän kenkäfriikki päähenkilö Carrie himoitsi ja hankki, kun sai kasaan riittävästi rahaa. Choon kengät ovat naisellisen kauniita ja mielikuvituksellisia, mutta tähtitieteellisen hintaisia. Jos tunnistat itsessäsi sisäisen Carrie Bradshawn eli rakastat kenkiä, niin saatat ilahtua kuullessasi että Tallinnassa on ihan oma Jimmy Choonsa: Vivian Vau.

Vivian Vau kenkäkauppa Tallinnassa

Mutta vertaus Jimmy Choohon ontuu: Vivian Vau -kenkien hinnat eivät ole nimittäin tähtitieteellisiä. Vaikka ne ovat uniikkeja ja nahkaisia, eivät hinnat ole lähellekään Sinkkuelämän ansiosta maailmanmaineeseen nousseen merkin hintoja. Eivät ne laatunsa vuoksi mitään halpisketjujen hintojakaan ole, mutta hintalappuja katsellessani laatu ja hinta näytti olevan erinomaisessa suhteessa.

Vivian Vau kenkäkauppa Tallinnassa

Vivian Vau on itse paikalla

Olen käynyt kaupassa ennenkin, mutta tällä kerralla mukanani oli myös kamerani: oli vihdoin aika ottaa kuvia postausta varten. En ollut sopinut mitään ennalta (kuten en yleensäkään), joten minulle kävi tuuri kun merkin takana oleva Vivian Unt oli itse paikalla!

Oletko kiinnostunut muistakin shoppailuaiheisista jutuista? Klikkaa tästä niin pääset selaamaan niitä kaikkia!

Sain siis kysellä Vivian Vau -kengistä suoraan brändin hengettäreltä! Hän kertoi kokoavansa liikkeensä mallistot laadukkaiden pienten italialaisten ja espanjalaisten kenkätehtaiden mallistoista – niin pienten, että kutakin kenkää saattaa olla valikoimissa vain yksi kutakin kokoa.

Vivian Vau kenkäkauppa Tallinnassa

Vivian kertoo myös sellaisen erikoisuuden, että naisten kenkien kokohaarukka on 33:sta alkaen aina 45:een saakka. Hänelle on tärkeää, että jalan koosta riippumatta kaikille pitää antaa mahdollisuus kulkea upeissa kengissä.            

Vivian Vau Tallinna

Kenkäfriikin karkkikauppa

Mikä valikoima kenkiä Vivian Vau kenkäkaupassa onkaan! Tuntuu kuin olisin ennemminkin taidenäyttelyssä kuin kenkäkaupassa. Hyllyillä on kaikkea matalista kengistä, sandaaleista ja tossuista hulppean korkeisiin piikkareihin mitä uskomattomimmissa väreissä, kuoseissa ja malleissa.

Materiaalien kirjon lisäksi Vivianin kengissä on useimmiten myös jotain pientä jännää: ihania rusetteja, helmiä, kukkia, ruusukkeita… ja kuoseja! Tällä kerralla näin sudenkorentoja, kukkia, pilkkuja, palloja, ruutuja ja jopa ihmishahmoja. En saanut kuvaamistani loppumaan, kun mieleni teki ikuistaa joka ikinen näkemäni kenkäpari.

Sovitan kuvaamiseni lomassa muutamia kenkiä jalkaankin. Tylsissä mustissa vaatteissa kulkevana haluan sovittaa mustia kenkiä, mutta Vivian maanittelee minut koittamaan myös värikkäämpiä malleja. Hän kertoo rakastavansa värejä ja haluaa toimia värikkyyden lähettiläänä yrittäen houkutella varovaisiin väreihin tottuneitakin hyppäämään ulos mukavuusalueeltaan.

Suostun Vivianin taivutteluun. Sen seurauksena minun olisi kuin olisikin tehnyt mieli ihania vihreitä rusettikenkiä! Reissuni oli kuitenkin niin pitkä (ja sen vuoksi väkisinkin kalliiksi käyvä), että minun oli pakko luopua budjettisyistä niiden ostamisesta. Vihreät ihanuudet siirtyivät siis haavelistalleni, jolta toivon saavani siirrettyä ne joskus jalkaani.

Kiinnitin muuten huomiota siihen, että suurin osa korkokenkien koroista on maltillisen korkuisia, joten veikkaan että täältä löytyy juhlakenkiä suomalaisen naisen makuun. Ja mikäli olen oikein ymmärtänyt, niin Vivian Vau onkin löytänytkin tiensä monen suomalaisen sydämeen. Minun ainakin on!

Vivian Vau kenkäkaupan osoite Kuninga 1

Nettisivutkin löytyy, mutta parhaiten viimeisintä mallistoa pääsee ihastelemaan Instagramissa tai Facebookissa

4 Comments

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.