Kalev Spa alennus
Alennus,  Majoitus

Kalev Spa ja 15 % alennus!

Kalev Spa tekee Sooloiluja-sivuston lukijoille ja Tallinnatärpit-ryhmän jäsenille mukavan tarjouksen: saamme kaikkien huoneiden hinnoista 15 % alennuksen! Myös etukäteen varatut Wellness-hoidot ovat samalla alennuskoodilla 15 % edullisempia. Kesäkaudella sekä muina korkean sesongin aikoina alennus on –10 %. 

* Sooloiluja-sivuston ja Kalev Span kaupallinen yhteistyö.

Kalev Spa alennus

Toimi näin:

  1. Aloita varauksen tekeminen tällä sivulla.
  2. Kirjoita sivun ylälaidassa olevaan ’kampanjakoodi’-kohtaan TARPIT. Hinnat muuttuvat automaattisesti 10–15 % normaalihintoja edullisemmiksi riippuen majoittumisen ajankohdasta.
  3. Naputtele tämän jälkeen matkan päivämäärät ja majoittujien määrä.
  4. Seuraavaksi valitse huonetyyppi. Huomaa, että alennus koskee nyt koko hotellia – myös perhehuoneita ja sviittejä!
  5. Jatka täyttämällä asiakastietosi. Tämän jälkeen aukeaa sivu, jossa vahvistat varauksen.

Teksti jatkuu kuvan alla.

Hintaan kuuluu aamupala, sekä vesipuiston ja kuntosalin käyttö. Lopullinen hinta määräytyy majoittumispäivän sekä varausajankohdan mukaan. Alennuksia ei voida myöntää jälkikäteen, eikä niitä voi yhdistää tarjoushintaisiin paketteihin, muihin alennuksiin tai ryhmävarauksiin.

Etu on voimassa 31.12.2023 saakka tapahtuviin majoittumisiin. Varaus on tehtävä Kalev Span omilla sivuilla.

Mikäli haluat varata Wellness-hoitoja 15 % alennuksella, se tulee tehdä etukäteen soittamalla numeroon +372 649 3350 tai sähköpostilla osoitteeseen wellness@kalevspa.ee. Kummassakin tapauksessa muista mainita alennuskoodi TARPIT. Alennus ei koske tarjouksia eikä paketteja. Tarjous on voimassa 31.12.2023 saakka.

Kalev Spa tarjoaa täydelliset puitteet rantoutumiseen: voit nauttia rauhallisista yöunista, hemmotella sekä kehoa että mieltä liikuntakeskuksessa ja kauneushoitolassa, sukeltaa Pohjois-Viron suurimpaan ja syvimpään 50 metrin uima-altaaseen tai viihtyä vesipuistossa. Ja kaikki tämä aivan kaupungin sydämessä, Tallinnan Vanhassakaupungissa!

Koko kylpylähotelli uudistettiin perusteellisesti vuonna 2019, jolloin uuteen uskoon ehostetut tilat saivat rinnalleen myös uusia: rauhallisen 18+ Sauna Oasis -osaston, uusia huoneluokkia (superior ja sviitit), ison kuntosalin, Wellness-osaston, lasten leikkihuoneen ja paljon muuta!

Uutta on myös Allee-ravintola, joka ruokalistalla on eurooppalaisia herkkuja perinteisillä virolaisilla mauilla höystettyinä. Raaka-aineet tulevat läheltä, joten ruoka on tuoretta, terveellistä ja täynnä makuja. Siellä tarjoillaan myös hotellivieraiden aamiainen.

Parasta kaikessa on se, että tämä kylpyläkeidas on keskellä kaupungin vilinää! Toisella puolella Kalev Spata reunustaa historia – Vanhankaupungin keskiaikaiset kadut ja rakennukset – ja toisella puolella lapsiystävällisen Kanutin puiston vehreys. Tallinnan parhaat kauppapaikat Rotermanni ja Virukeskus ovat vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä hotellin etuovelta.

Mainio sijainti, monipuoliset hotelli- ja kylpyläpalvelut… Kalev Spa on mitä mainioin valinta pariskunnille, yksin matkustaville, perheille tai liikematkailijoille – tulitpa Tallinnaan vain yhdeksi yöksi tai koko viikoksi!

4 Comments

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.